Empties – ožujak

Objavljeno u Ostalo, autorica: - 10.03.2013.

Dogodi li se i vama da većinu proizvoda koje svakodnevno koristite potrošite u isto vrijeme? Meni se uvijek to dogodi i onda moram obnavljati zalihe u isto vrijeme, umjesto da se proizvodi “odluče” tako da se svaki mjesec potroši jedan. Čisto da dobijem osjećaj da manje trošim, razumijete? : )

Dakle, pokazati ću vam koje sam proizvode uspjela potrošiti u posljednje vrijeme i što je dovelo do toga da im dotaknem dno.

Essence I<3 Stage baza za sjenilo

slika1

Kupila sam ovu bazu čim je izašla (još ima na sebi naljepnicu ‘new’) i koristila sam je do sada. Prošlo je oko 8 mjeseci. Mogu reći da mi dosta dobro drži sjenilo na mjestu, a ono što mi se posebno sviđa je što se ponaša kao korektor te mi ujednači kožu na kapcima. Čak je dosta dobra i za prekrivanje podočnjaka te je uz maskaru odlična za brzinski look. Već sam kupila novu!

slika2

Essence Eyeliner Pen

slika3

Isprobavala sam različite vrste eyelinera u posljednje vrijeme (inače koristim Essence Liquid Ink koji mi je najdraži) pa sam testirala i ovaj. Tuševi u olovci mi se nimalo ne sviđaju. Samo prvih par korištenja su crni, kasnije postanu sivi i vrh im se skroz uništi. Nisam sigurna ni je li ovaj proizvod do kraja iskorišten, ali ovakav više ničemu ne služi.

Maybelline The Colossal Volum’ Express maskara

slika4

Colossalku sam kupila u Bipi kad je trajala akcija 1+1 gratis i u početku mi se nije baš svidjela jer mi je jako smetao njezin miris. Pospremila sam ju u ladicu i u međuvremenu koristila maskaru koja dolazi sljedeća. Kasnije sam ju ponovno isprobala i zaljubila se. Jako mi se sviđa što je četkica gusta i dlačice imaju više slojeva. Imam kupon za ovu maskaru koji vrijedi tijekom travnja pa ću ju tada ponovno kupiti.

slika5

Essence Multi Action maskara

 

slika6

Prije godinu dana pitala sam svoju dobru prijateljicu koja to maskara čini njezine trepavice toliko savršenima. Rekla je da se radi o Essence Multi Action maskari. Kupila sam ju i ovo mi je treće pakiranje koje sam potrošila, a već imam i novu. Enough said!

Catrice Defining Duo Blush 020 Peach Sorbet

slika8

Catrice je ovo rumenilo povukao iz prodaje.  :(  Bilo mi je jedno od najdražih i sada ga više nema. Još uvijek tražim alternative pa ako znate – javite!

Maybelline Affinitone Mineral tekući puder

slika9

Mislim da mi je ovo bila druga bočica, a već sam kupila i treću. Jako sam zadovoljna ovim puderom što ste mogle pročitati i u članku o tome kako sam se riješila akni na mom blogu, ali od kada sam isprobala Bourjois Healthy Mix, vidim da može i bolje.

Subrina recept šampon za masnu kosu

slika11

Imam izrazito masnu kosu i perem ju svaki dan ili svaki drugi dan (vikendom se odmara). Čini mi se da je ovaj šampon bio dosta dobar u odgađanju pranja kose, ali nisam ga ponovno kupila. Meni su svi šamponi isti.

slika12

To su bili proizvodi koje sam ja potrošila. Kojim ste proizvodima vi dotakle dno?


Close
Lucija Gorički (Lux Lucis) dolazi iz Brestovca Orehovičkog (privremena je stanovnica Zagreba) i stud...

Ovaj članak ima 63 komentara.

  • iva

    suosjećam s tobom što se tiče catrice rumenila :( jako mi je žao što su ga povukli , odlično je to rumenilo bilo :kima: koristim od catrice defining blush 040 Think Pink, pa razmišljam da uzmem i 030 Love and Peach..mislim da bi dostojno mogao zamjeniti ovo naše :kima:

  • nixa

    poklonim ti svoje catrice 02 paech sorbet rumenilo, ne koristim ga. posalji mi na mail adresu pa ti drage volje posaljem postom :) taman se rjesavam viska kozmetike pa mi je drago da mogu nesto proslijediti nekom kome bas to treba :)

    • Zbilja bi mi ga poklonila? :* :*

      • nixa

        da, samo mi posalji na mail (ti ga vidis, pretpostavljam) adresu i saljem sutra :)

      • Magija20

        I meni si uljepsala dan, svaka cast :)

  • Tea

    Recept – odlican!! Imam uzasno problematicnu kosu, masnu i prhutavu, i stvarno pomaze :) nakon drugog pranja sam vec osjetila (i vidjela) promjenu – sad opet mogu nosit crne majice bez bijelog pokrivaca po ramenima :P

  • nixa

    p.s. ko novo je, mozda sam da par puta stavila…

    • Mrljica

      haha ako oces meni ga posalji :P super su mi ta catrice rumenila, to pogotovo…tesko si nadem pravu nijansu rumenila, sva su mi na faci nekak prekricava ili jednostavno ne odgovaraju ;(

  • Marina

    Koliko dođe ova essence baza za sjenilo? U potrazi sam za nekom dobrom, a ne preskupom. :)
    hvala!

    • Blueberry

      Nekih 20ak kuna, i odlična je za te novce.. btw, ja svoju također imam otkad je izišla, ali mi se čini da nisam ni pola potrošila.. :)

      • točkica

        Ako ti se kapci lako maste ne bih preporučila njihovu bazu. Ja sam je jednom koristila kao bazu ispod eyeliner-a i nije izdržala ni 2 sata što san provela na kavi s frendicama i to preko zime :? mogu mislit što bi bilo da su bile ljetne temperature :lol:
        Ali mi super dođe kao tekući korektor ;)

      • lola

        Ta ti baza košta 22.90 kn, baš sam je kupila pred par dana u dm-u i super je :kima:

      • Woopy

        zato jer je svaku bazu pozeljno fiksirat lagano puderom u kamenu ili sjenilom u boji koze. kad to napravis svaka baza ce ti biti najbolja bazai trajat duze :D ja otkad tako radim nemam vise problema sa preslikavanjem i razmazivanjem, a racunaj da imam masne spustene kapke

      • Meni se kapci uuuužasno maste, i ova baza mi je baš super. A za ljetne vrućine, ah, ne možemo nositi sjenila danju, ali zato ja prakticiram raznobojne tuševe. :)

  • Noir Classique

    Ohhh ovaj Receptov sampon… Sjecam se da sam ga koristila prije nekoliko godina i bio mi je prekrasan, kosa gusta i leprsava, miris narance koji se zadrzavao dugo u kosi. Na zalost, ne koristim ga vise jer je postao preagresivan za mene, pogotovo nakon sto mi je tjeme postalo suho i osjetljivo zbog bojanja i stvarno mi je zao jer ga obozavam. Nadam se da ce jednom naci zamjenu za taj prokleti SLS da ga mogu opet koristit a da ne ispire boju ko lud, svaki put ga ceznutljivo gledam u DM-u.
    I da, nemoj prati kosu toliko cesto, lose ti je to za kosu.

    • Čarapica

      Zašto je loše za kosu, neki argument? Nije sigurno dobro ni da bude masna i prljava, a bome ne mislim ni takva hodati okolo… I moja kosa se JAKO masti, nakon što prespavam uglavnom više ne mogu ništa pristojno napraviti s njom osim je oprati. I to je jako naporno i zamorno jer praktički nikuda ne možeš otići a da prethodno ne opereš kosu, trošiš puno šampona, a ode i vremena. Kad se za faks ujutro moram ustati pola sata ranije da bih oprala kosu, misliš da ne bih radije odspavala još malo? Ali tu nema pomoći, kao i kad netko ima suhu kosu, takva je..

      • Tea

        Svaki frizer ce ti rec da ne peres kosu vise od dvaput tjedno. I ja sam ju prala svaki dan, znam sveeee kak je to. Ali frizerka me htjela ubit i kaj, potrudila sam se, oprala kosu, prvi dan je dobra, drugi dan puder, treci i cetvrti rep i tak jedno godinu dana i sad fakat nemam potrebu cesce od dvaput tjedno prat kosu, fakat se popravila. Tak da – sto ju cesce peres, to se cesce masti. A i cesto pranje kose ju isusuje i cini sklonijom pucanju i cvjetanju.

      • Noir Classique

        Da, sto ju cesce peres vise se masti, tjeme ti reagira pojacanim lucenjem sebuma ako svedes pranje kose na svaki dan, uz sampon koji je mozda dodatno agresivan i ima SLS na vrhu liste onda ce ti se jos jace mastit kako bi nadomjestila taj nedostatak koji tjemenu nedostaje i treba… E sad, ako tvoje tjeme proizvodi toliko puno sebuma da ju stvarno moras prati svaki dan, pod pretpostavkom da ti rijede pranje kose i upotreba suhih sampona zadnji dan ne bi produzilo rok kada si moras prati kosu, vjerojatno imas neki problemcic iznutra koji bi trebala rijesiti. Uzrok ces morati otkriti sama jer ja ne znam sto ti je s hormonima, zdravljem, stresom, nacinom zivota i prehranom (ili nesto deseto). Nisam strucnjak ali vjerujem da se moze rijesiti, pa nije to neka svemirska bolest.
        I da, ta mast nije opasna ni nezdrava za tvoju kosu, i cini joj dobro, najgore je zapravo sto izgledamo neuredno. Vjerujem da ti to smeta, ja sam sama osjetljiva na svoju kosu i kad sam zbog bojanja dobila dermatitis bila sam luda totalno. Sretno s tim :)

      • Banjalucanka

        Zbog masnoce opada kosa!
        Tako da je ipak treba prati, ali odgovarajucim samponima :D

      • Čarapica

        Sad imam 23, a od kad sam ušla u pubertet kosa mi se tako masti. Govorili su mi da će mi se stanje s vlasištem stabilizirati s vremenom, nakon puberteta, pokušavala sam s nepranjem, sa suhim šamponima, dječjim šamponima, šamponima iz biouzgoja – jednostavno nema pomaka. Ne znam kakav bi to stres morao biti da mi je kosa takva cijelo desetljeće, živim sasvim normalnim životom. I jasno mi je da se nekome tko pere kosu jednom tjedno ovo moje čini kao izmišljanje, preuveličavanje i “problemčić u glavi”, ali meni bi prvoj bilo najlakše da mi je kosa barem 2 – 3 dana čista.
        A što se tiče ovih godinu dana, ja si to jednostavno ne mogu priuštiti jer sam svaki dan negdje, imam dečka, imam faks, imam obaveze i ne mogu si dozvolit da hodam uokolo s takvom kosom, jer vjerujte, moja kosa nakon dan i pol izgleda skoro kao da sam je gelirala, a još uz to imam tanku i ravnu kosu.

      • Čarapica, kao da sebe slušam. Suosjećam u potpunosti!
        Svako jutro se budim pol sata ranije. :mrgud:

      • Čarapica

        I s vremena na vrijeme me izluđuje to što svako moje spremanje bilo kuda dalje od frendice doma uključuje pranje kose :( Da ne pričam o mukama kad ostanem kod dečka spavat, nema veze što sam pridvečer oprala kosu, ujutro ću se probudit na pola masna i tijekom par sati ću postat totalno masna :S

      • Noir Classique

        Decko ti valjda ima razumijevanja i svjestan je da si cura koja pazi na higijenu samo imas problem s tjemenom. Ne znam sto da ti kazem, nisam strucnjak, ne znam nikoga s istim problemom… Jedino mi padaju na pamet hormoni ili nesto drugo sto bi valjda mogla provjerit kod doktorice opet, ne vjerujem da je nesto nerjesivo. Nepranje kose da bi produzila rok pranja je dugorocan proces za koji treba zivaca, ako ti to nije pomoglo onda treba otkriti i djelovati na uzrok koji je iznutra.

      • Čarapica

        Sutra idem u ljekarnu na pregled vlasišta, pa se nadam da će mi biti od pomoći :)

      • Noir Classique

        Samo pazi da ti ne pokusaju uvaliti neki preskupi proizvod na koji dobivaju proviziju a ne pomaze, grrr. Javi kako je bilo, nadam se da ce bit od pomoci.

  • Gilian

    slažem se za I <3 stage bazu, odlična je :)
    već neko vrijeme želim kupit Colossalku, ali nikak… il kupim neku drugu ili dobijem neku drugu na poklon, kao da mi nije suđena :)

  • ss

    Ni meni se ne sviđaju tuševi u olovci, nekako su mi pretvrdi i nepraktični. Od ovih proizvoda jedino redovito rabim Essence Multiaction maskaru, to mi je najdraža i najbolja. Rabila sam ovaj puder od Maybellinea, ali mi je izazvao prišteve, pa je završio u smeću.

  • I <3 stage baza je predobra negdje prije sam ju kupila i prezadovoljna sam :kima:

  • Adi

    Ja uvijek u isto vrijeme ostanem bez tekuće podloge, matirajućeg pudera, maskare i Effaclar Dua. Veselje za novčanik, koji mi je ionako anoreksičan. :ljut2:

  • Little.Miss.Sunshine

    I meni se uglavnom sve poklopi u jednom, koristim i ja Catrice rumenila i to isto koje se više ne proizvodi nažalost mislim Pink Grapefruit :D

  • Catrice rumenilo – nema za te novce boljeg proizvoda, ne u drogerijama.
    Ne svidja mi se što i Catrice i Essence konstantno mic po mic diže cijene. Jeste i vi to primjetile?

  • Andrea

    Moze mi netko preporuciti dobru bazu za sjenilo, a da nije skupa? Inace imam masne kapke.

    • tina

      Ja sam probala Essence bazu i ne valja mi. U zimi čak mi ne drži niti 1 i pol sat sjenilo.
      Ali zato sam ju koristila kao koretkor povremeno i brzo mi se potrošila.

      Kupila sam Artdeco bazu i preodlična je, spasila mi je život. Košta oko 51kn, ali ja bi dala i više za taj proizvod. Bazu imam točno godinu dana, kupila sam ju prošle godine u 3-em mjesecu i još NISAM niti došla do pola a koristim ju SVAKI put dok idem nekud.

      Za razilku od Essence baze, Artceco se stavi vrlo vrlo malo, a ako se stavi previše stvara kontraefekt. U tih godinu dana vjerojatno bi kupila 3 pakovanja Essence baze što bi me koštalo 66kn. A ne moram niti spominjati da Artdeco mugu korisiti JOŠ godinu dana.

      I mislim da Essence ima još jednu bazu koja je bolja od ove, nisam sigurna.

      • Noir Classique

        Essence ima novu bazu u plavoj tubici, nova je. Cula sam sve pohvale za nju, pogotovo za pigmente al za Artdeco potpisujem… Ja sam ju koristila duuugo, bacila sam ju tek kad se stvrdnula malo da mi je smetalo pri nanosenju a ni pola nisam potrosila. Treba je malo ali vrhunski obavlja svoj posao, definitivno preporucam jer vrijedi ustedit koju kunu i kupiti je.

    • Ivana

      Avon baza za sjenilo, naj naj koju sam probala, a probala sam ih dosta :)
      mislim da je 29 kn, isto se jako malo stavi i traje jaaaaako dugo :D

    • draga tina,
      ja imam masne kapke i još nisam našla bazu koja drži sjenilo više od 5 sati.
      Najjače su mi bile Too faced (koja se nakon 5 mjeseci pokvarila s pola pakiranja unutra), Urban Decay traje oko 3-4 sata, ELF mineralna baza oko 4 sata.

      Essence i Catrice su vrlo dobre baze za cure koje nemaju masne kapke :(
      Pokušat cu nabaviti Lime Crime bazu – za koju kažu da je najjača.

  • lola

    Htijela bih postaviti jedno off topic pitanje ako nije problem :sramise:
    Dali je netko isprobao onu Catrice BB kremu, htijela bih je kupiti jer mi je baš ponestalo ove koju inače koristim, a čini mi se dosta dobra, e da zanima me i cijena :usklicnik: :usklicnik:

    • blueIvy

      catrice ima bb kremu? :O prodaje li se i kod nas to, u Hr, jer ja još nisam primjetila?

      • lola

        Pa ja sam čula da je navodno ima u mulleru, ali neznam cijenu

  • Lemi

    Uvijek se čudim kad netko potroši rumenilo do kraja haha :D Meni se to fakat čini nemoguće, ja svoja koristim svaki dan i neka rumenila već godinama nisam uspjela potrošit :lol:

  • Woopy

    ova colossalka kao da je vino, sto starija to bolja :D ja sam svoju otvorila i bila je vodenasta, koristila 2 puta, sva se zamazala, pustila ju sastrane mjesec dana, pocela ju koristit i voila! totalno nova odlicna maskara i koristila ju do kraja :D

  • Hehe

    cure imate li neki prijedlog za baš dobru vodootpornu maskaru do 100 kn? mislim da mogu i plivati s njom,a da mi se ne razmaže ;)

    • Tea

      Max factor je prije imao dobre vodootporne, sad mi se tope cim vide vodu :D
      Ja bi ti rade preporucila, nije bas do 100 kn, oko 250 je, ali vrijedi svake lipe, diorshow vodootporna, za nju ne bi jela mjesecima da si ju priustim :D kupanje, suncanje, svi moguci uvjeti – stoji ko zacementirana! :)

    • evolet

      imaš, Maxfactor, ono crveno-bijelo pakiranje. cijena ti je taman oko 100 kuna.
      ne trusi se i ne razmazuje se. moja mama je koristi već godinama. meni se ipak malo preteško skida (prelijena sam ja za to XD). ali zato se i ne događa ono gore navedeno. :)

    • kareena

      Moja sestra je imala proslo ljeto onu plavu od Essencea s velikom cetkicom (Big Lashes ili nesto :P) u kombinaciji s gel eyelinerom i plivala je s time i nije se razmuljalo. :D

  • Enna

    cure, help!! već dosta dugo tražim bijelo ili bež sjenilo, ali da je mat.
    Imala sam jedno od Catrice, ali tog više nigdje nema za kupiti. Bila bih zahvalna ako netko zna gdje mogu naći.

    • Noir Classique

      Flormar u Kozmu ;)

      • ss

        i essence ima svoja mono sjenila u mono verziji, samo treba pronjuškati među svim sjenilima jer obično nisu poslagana po nijansama na policama

      • Woopy

        mua mat sjenilo 17, ja njega trenutno koristim za fiksiranje baze :) http://www.muastore.co.uk/index.php/matte-eyeshadow a prije njega sam koristila za istu funkciju (i potrosila) essence mono sjenilo 22 blockbuster http://2.bp.blogspot.com/-nonnTyK-Lhk/TgKKqwibtiI/AAAAAAAABtE/9-R-41jus20/s1600/single+open.jpg cak sam si kupila jedno rezervno :D

      • Noir Classique

        Essenceova sam probala, uzasna pigmentacija… A mozda sam naisla na stara?

      • ss

        sjećam se da je ovo sjenilo bilo mat jer ja sam tražila neko sa shimmerom pa ga nisam na kraju uzela…

    • VVVeky

      Najbolje mat sjenilo, bijelo-bež je mono sjenilo od Make up factory, bez problema izdrži cijeli dan na kapku, traje nevjerojatno duuuuugo, nikad ga potrošit. cca 80 kn, al definitivno je odličan omjer cijene i kvalitete

  • Tea

    za masnu kosu,treba se potrudit i dat malo truda,evo vam nekih savjeta koja meni pomažu, koje sam pročitala u magazinu moja kosa- prije nego što će te oprat kosu utapkajte na tjeme sa blazinicom jabučni ocat i ostavite dva do tri sata-ocat djeluje kao regenerator,višestruko je koristan,uklanja prhut i kosu čini sjajnom :kima:
    i ono što najviše volim je toplo maslinovo ulje koje utrljam u kosu..možda vam ovo sve suludo zvuči ali probajte pa če te vidjet,,bar je meni uspjelo :kima: :kima:

  • Pogrešno. Neće ti ocat dati sjaj kosi samo tako. Hoće, ako kosu ispireš u octu jer je razlog što se kosa ne sjaji taj što se na njoj zadržava kamenac od vode poslije pranja. Znam jer ocat na kosi “nosim” već 16 mjeseci. Što se tiče mašćenja kose, točno je da se masti više što joj više oduzimaš i skidaš njezin prirodni sebum. Savjet – okaniti se agresivnih šampona (1.onih koji nisu prozirni – head and shoulders, npr.; 2.onih koji se jako zapjene prilikom pranja – to dokazuje da imaju mnogo kemikalija, a malo prirodnih sastojaka). Savjet 2: prijeći na “prirodni šampon” – oprati kosu s 2dc tople vode u kojoj je razmućena 1 jušna žlica sode bikarbone.
    Što se tiče proizvoda kojima sam dotakla dno, to može biti jedino tekućina protiv listanja noktiju iz Avona, a evo i nove perle za lice sam si naručila iz Avona, iako prethodne ne možeš potrošiti nikad “do kraja”, samo se jednostavno – smanje.

    • Tea

      rekla sam da je jabučni otac regenerator znači da ga stavljaš često, naravno da to neko neće radit tko imam problema sa vlasištem(osip) ..mislim da većina zna da ocat i soda omekšavaju vodu,nadam se..i kada nakon toga stavite toplo ulje maslinovo,kokosovo,arganovo i ostavite vlasište se hidratizira i tako se manje masti..ali treba biti uporan :D slažem se s tobom da su ove kemikalije užas,i kako neko može vjerovat da u šamponu ima dijamantnih i bisernih čestica hehe i treba jesti zdravo i ne nervirat se,za kosu vam su odlične grahorice,a i naravno geni…

      • Noir Classique

        Da, da… I masaza vlasista tim uljima je jako bitna. Ne samo kad imamo pakung, vec i prilikom samponiranja :)

  • helenči

    ovo cartrice rumenilo je i meni super budući da imam plavu boju očiju, više mi sviđa takva boja nego neko barbi rozo. jakoo slično tome catrice rumenilu je neko od manhattna, možda mrvicu naranđastije i tamnije, nažalost nemam ga kod sebe pa ne znam nijansu točno, uglavnom u ponudi su 4 nijanse.

  • wyx

    ja sam s recepta presla na garnier ultra doux soft clay & citron, sampon i regenerator (bez njega muku mucim s iscesljavanjem) -> http://www.garnier.hr/_hr/_hr/our_products/range-struct-slider.aspx?tpcode=OUR_PRODUCTS^PRD_HAIRCARE^ULTRA_NATURALS^ULTRA_NATURALS_DISCOVER^ULTRA_NATURALS_ARGILE_CEDRAT perem kosu svaki treci dan, iako se dogodi da znam prati i svaki dan kad se druzim s pusacima ili kad vjezbam, ne volim miris dima u kosi kao ni znoja.
    inace bojam kosu i prva dva tjedna od bojanja ju perem baleinim samponom za obojanu kosu, plus regenerator i s vremena na vrijeme maska.
    pokusavam pustiti kosu da mi naraste ponovno do pol ledja, s obzirom da sam ju morala osisati nakon minivala do ramena prije gotovo godinu dana, a bojam ju pa mi naravno prvo vrhovi odlaze njih njegujem syoss beauty elixirom -> http://www.syoss.de/syoss/de/de/home/Haarpflege/product_overview11/beauty_elixir_oil.html i uspjesno ih odrzavam i sretna sam =)
    zelim ti srecu u pronalasku kombinacije koja tebi odgovara.

  • jelenajr4

    Essence Multi Action- za nju ne vrijedi ona “Koliko para toliko muzike”!! imala i dugo ju koristila, za tih 20 i nešti sitno se isplati!

  • Andrea

    Koristim iste maskare, tus i tekući puder :) prezadovoljna

  • Lucija

    Maskara Essence i baza odličnii :lol: !

  • malib

    Nisu svi tuševi u olovci loši, meni su puno bolji od normalnih :D
    Ali ovaj essence je jako loš, jako kratko traje, odličan mi je maybelline master precise i burjois, traju po par mjeseci, lako se nanose, a boja im je baš crna, cijena im je burjois oko 80kn, a maybellin 60, 70

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)