Upoznajte zagrebački butik Boudoir

Objavljeno u Moda, autorica: - 23.11.2018.

Sestrinska ljubav dovoljno je snažna sama po sebi, ali kada se začini ljubavlju, interesom i znanjem o modi, mogu nastati čuda. Upravo takvu priču već 17 godina pišu sestre i dizajnerice koje stoje iza zagrebačkog butika Boudoir – Morana Saračević i Martina Čičko-Karapetić.

Dizajnerice koje nose status ‘regionalnih kraljica couturea’ svojim originalnim kreacijama prkose modnoj uniformiranosti i slijepom slijeđenju trendova. Zanimljiv i eklektičan spoj romantike, klasike koja koketira sa suvremenim, pomno osmišljenih detalja i inspiriracije impresionizmom samo je jedan od bajkovitih opisa koji možemo pridodati djelima iz Boudoir radionice. Jedinstvena interpretacija mode, igra teksturama, tkaninama i volumenom te sofisticirane varijacije u tematici dizajna imaju za cilj promoviranje lika samopouzdane i hrabre žene kojoj je Boudoir dizajn savršen alat za gradnju vlastitog imidža.

Foto: Zvonimir Ferina/backstage @ Extravagant Gala 2017

Inzistiranje na kvaliteti jedan je od glavnih imperativa poslovanja Boudoira, stoga u obzir dolaze samo vrhunski materijali i printevi satkani u dizajn prepoznat na domaćem tržištu, ali i u inozemstvu.
Svoj rad prezentiraju na raznim revijama, izložbama i modnim kampanjama, a u zagrebačkoj Radićevoj ulici na broju 22 kao i na webshopu Boudoir.hr možete pronaći njihov dizajn. Svoju svestranost izrazile su i dizajniranjem kolekcije za djevojčice, a uklanjanju stereotipa da su šeširi modni dodaci rezervirani samo za starije žene pridonijele su dizajniranjem istih i za mlađu publiku.

Foto: Jure Makovec/Ljubljana Fashion Week

Iako je put do uspjeha u djelatnosti gdje od materijala i alata morate od nule vlastitim rukama napraviti gotovi proizvod koji će uspjeti na tržištu dug i mukotrpan, akterice ove priče proglašene su i ambasadoricama strukovnog obrazovanja od strane Europske komisije. Ovakva titula izaziva osjećaj ponosa, a rezultat je izbrušenog talenta i vještina kroz godine stvaralačkog rada, praćenja inovacija i aktualnosti te gomile uloženog truda.

Europska unija za jedan od svojih ciljeva ima promociju i potporu obrtnika i poduzetnika, stoga je kroz davanje potpora za povećanje proizvodnih kapaciteta za nabavu novih industrijskih proizvoda, ali i mogućnosti novih zapošljavanja dala oslonac i brendu Boudoir. Tim putem, otvoren je put ka povećanju proizvodnje i plasmana njihova dizajna na domaćem i stranom tržištu. Više o projektu dostupno je na linku: https://boudoir.hr/projekt/

*PR objava


Tagovi: , ,
Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ovaj članak ima 1 komentar.

Ostavite komentar

:) :( :* ;) ;( :? :D :lol: :P o.O :ideja: :ljut: :kima: :ozbiljan: :ljut2: :znoj: :mrgud: :sramise: :spava: :usklicnik: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)