Yumi Lashes

Objavljeno u Ljepota, autorica: - 08.12.2016.

Ne postoji žena koja ne bi željela imati prirodno guste, tamne i uvijene trepavice. Stoga mnoge koriste skupe maskare, koje se preko dana razmazuju, ostavljajući crne tragove ispod očiju.  S Yumi Lashes ovakvi dani su prošlost!

YUMI ____

Lashes je započeo svoju priču 2008. godine, od kada ne prestaje osvajati srca kozmetičarki i žena diljem svijeta. Sve klijentice, koje su isprobale ovu metodu, bile su zadovoljne i postale redovne klijentice. I to zato što Yumi Lashes čine ženu ljepšom i ušteđuju joj vrijeme.

Metoda je odavno popularna u Francuskoj, Engleskoj, Italiji, SAD-u, baltičkim zemljama i Rusiji. A sada je imamo i Hrvatskoj.

kdIr1dWthG8

Što je Yumi Lashes?

Radi se o specijalnom tretmanu njege prirodnih trepavica, osnažujući i njegujući ih vitaminima, keratinom i proteinima. Pritom ih podebljava, produljuje i uvija. Na ovaj način, prirodne trepavice također dobivaju i nov, precizan oblik luka trepavica.

Metoda sjedinjuje inovativnu švicarsku kozmetičku tehnologiju s 100 % sigurnim sastojcima.

Tretman Yumi Lashes originalan je i inovativan način produljivanja trepavica, kojima povećava opseg i naglašava prirodni izgled, i što je najvažnije – ne oštećuje trepavice. Prirodna njega keratinom, vitaminima i proteinima produljuje i podebljava trepavice, uvijajući ih nagore. Metoda sjedinjuje inovativnu švicarsku kozmetičku tehnologiju s 100 % sigurnim sastojcima.

IMG_0011

Rezultat su tamnije, gušće, dulje i podignute trepavice.

Izvođenje njege Yumi Lashes možete vidjeti na stranici: www.yumilashes.hr 

yumi_hr

Po čemu je Yumi Lashes poseban odnosno koje su prednosti?

Prednosti :

 • Yumi Lashes njega  trepavica dugoročno poboljšava strukturu i rast trepavica. Trepavicei osnažuje, nudeći im keratinsku njegu.
 • Brzina postupka
  Tretman traje do 60 minuta i vrlo je ugodan za klijenticu.
 • Duga postojanost
  Yumi Lashes njega traje od 6 do 8 tjedana i jednaka je prirodnom životnom ciklusu trepavica.
 • Udobnost nakon samog postupku.
  Možete plivati, roniti, spavati na trbuhu, baiti se sportom ili spavati s licem na jastuku, koristiti preparate za uklanjanje šminke… Dakle, možete činiti sve ono što uobičajeno radite. Vaše trepavice ostat će savršene što god radili.
 • Nije Vam potrebna maskara
  Ne nadražuje oči, nema izgleda „pandinih očiju”.
 • Nov oblik luka, „podizanje” područja oko očiju, ima efekt pomlađivanja.
 • Tretman koji povećava vašu konkurentsku prednost i prepoznatljivost na  tržištu.

vo8MgAdW_jM

„Yumi Lashes trepavice daju Vašim očima ljepši pogled!“

YUMI LASHES SERUM ZA NJEGU – after care za jačanje i njegu trepavica.

IMG_0051

Yumi Lashes maskara – serum za njegu nije samo produkt za ljepotu, nego i rešenje i odgovor na Vaše probleme. Novi serumom za njegu za jačanje i njegu trepavica pomaže vam postići ono što ste oduvijek željeli. Uskoro ćete imati lijepe, guste, duge i dobro nahranjene prirodne trepavice. Predstavljamo proizvod koji djeluje kao hranljivi serum i osigurava ojačane i nahranjene trepavice.

Serum je proizvod koji jača i daje zaštitu prirodnim trepavicama. S njime rastu gušće i jače trepavice. Zašto? Zato jer obnavlja strukturu uzduž cijele trepavice, aktivno je hraneći. Time doprinosi rastu trepavica i sprečava njihov gubitak. Ne sadrži hormonska sredstva.

Serum možete koristiti na dva načina, kao sredstvo koje hrani vaše prirodne trepavice i kao sredstvo koje produžuje postojanost Yumi Lashes metode. Nanesite ga 2 puta dnevno (navečer nakon čišćenja lica i ujutro prije nanosa šminke). Serum uvijek nanosite na čiste trepavice.

YumiLashes_1

Promijenite pogled, koristite Yumi Lashes! :)

MI6 d.o.o.

Ulica Kraljeviča Marka 15

2000 Maribor, Slovenija

T:+386 (0)30 707 001

E: [email protected]

W: www.yumilashes.hr

FB: www.facebook.com/YumiLashesHrvatska/

*PR objava


Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( :* ;) ;( :? :D :lol: :P o.O :ideja: :ljut: :kima: :ozbiljan: :ljut2: :znoj: :mrgud: :sramise: :spava: :usklicnik: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)