Brbljavi ‘spremi se sa mnom’ – ljetni dnevni glam makeup

Objavljeno u Ljepota, Makeup, Tutoriali, autorica: - 02.08.2016.

Ljeto je već odavno krenulo i odlučila sam vam pokazati koji je to moj uobičajeni dnevni makeup za većinu dana, te koje proizvode koristim. Uz to, ovaj tutorial je malo opušteniji, brbljavi i pričam vam, osim o tome što koristim, i o nekim drugim stvarima! Nadam se da će vam se ovaj makeup svidjeti!

Ovaj look je jako jednostavan i brz, meni treba od 15-20 minuta da ga napravim i mislim da je idealan za sve koji žele nositi makeup i preko dana, izuzev umjetnih trepavica koje ja osobno nosim i na dnevnoj bazi, a znam da većina vas to ne radi.

sminkerivca

Naglasak ovog makeupa je na koži, brončanom tenu i highlighteru, a što sam sve koristila da bih napravila ovaj look pogledajte u tutorialu!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BCEKcXr5lzU[/youtube]

Što mislite o ovom looku? Kakav makeup vi nosite preko ljeta i ljetnih dana?


Close
Maja Galba je od nedavno magistra inženjerka računarstva, a živi Osijeku. Veliki dio njenog slobodno...

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • Moj ljetni make-up je vedar i zaigran. Na usnama nikada ne stavljam neutralne nijanse, nego narančaste, fuksija, roza,crvena, ljubičasta i eventualno tamna. Na oči svjetlucavo, rozo, žuto, zlatno, barkreno. Moja preporuka je svakako Dior 5 Couleurs Croisette Edition Swimming Pool, koja objedinjuje shimmeraste, svježe, azurne tonove te Aurora, paleta s toplim tonova smeđe, zlatne, narančaste i boje pijeska.Što se pudera tiče njega ne stavljam nego BB kremu sa zaštitnim faktorom.

    Parfem je nezaobilazan i tu mogu izdvojiti ELizabeth Arden Mediterranean, Jil Sander Sun, D&G Light blue i Dior J’adore. Ima ih više no ovo su samo tri koja mi padaju na pamet. Smatram da je parfem potpis za cijeli make up.

  • Ti si naša ljepotica <3.

    Ja po ljeti, za posao i sl. nanosim samo maskaru, korektor, oblikujem obrve (ja sam ona generacija koja ih je pomahnitalo čupala) :) mineralni puder, bronzer i rumenilo. Rijetko mi se da ljeti igrati sa sjenilima – eventualno se jače našminkam ako snimam video ili idem negdje navečer. :D

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)