Oriflame veryme clickit eye liner

Objavljeno u Recenzije, autorica: - 05.04.2011.

Sjenila rijetko koristim, no ponekad volim oči istaknuti tušem. Kako mi je već dosadio moj crni tuš, odlučila sam naručiti četiri tuša u boji iz Oriflamea. Pročitajte recenziju!

Veryme clickit eye liner iz Oriflamea dostupan je u pet nijansi. To su crna, plava, siva, zelena i smeđa. Kako crni tuš već imam, njega sam zaobišla te naručila preostala četiri.

Svaka nijansa dolazi u bočici od 3,5 ml te uz to dobijete i malene konektore kako biste mogle spojiti dva proizvoda. Cijena jedne nijanse je 20 kuna.

Kistić tuša veoma je kratak i stoga mi je tuš lakše nanositi na kapak, doista je precizan. Tuš se brzo suši, u sebi sadrži sitan shimmer koji se vidi samo pod jakim svjetlom. Tuš se u potpunosti ispire vodom, stoga ga nikako nemojte nanositi na kapak bez baze.

Svakim sam tušem povukla kratku liniju na ruci kako biste bolje vidjele nijanse. Plava i zelena nijansa su mi predivne, siva me nije ništa posebno obradovala, a dok se smeđa uopće ne primijeti, djeluje potpuno crno.

Fotografirano pod direktnim sunčevim svjetlom

Fotografirano pod umjetnim svjetlom

Sve u svemu, tuševi su odlična nadopuna make upa ili pak mogu poslužiti kao dobra zamjena za sjenilo. Postojanost nije nešto čime bi se ovi tuševi mogli pohvaliti, cijena je prosječna, ali barem je izbor nijansi otprilike zadovoljavajuć. Ocjenila bih ove tuševe ocjenom 3/5.

Da li vam se sviđaju dostupne nijanse tuša? Kakav su dojam ovi tuševi ostavili na vas? Ima li ih možda već netko od vas i kako ste zadovoljne njima?


Close
Šminkerica je prvi i najveći regionalni beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog ...

Ovaj članak ima 59 komentara.

  • nisam ljubitelj oriflame-a… previsoka cijena za nekvalitetnu kozmetiku. mene nisu oduševili ni s jednim proizvodom.

    • Tasha :)

      a vidis kod mene bas suprotno,obozavam Oriflame vise nego Avon,ma sve je to u neku ruku ista kozmetika samo drugacije upakirana,no nekako mi Oriflame uvek ima neke popuste i na dosta skupe stvarcice dok mi Avon to nema,kad gledas katalog sve nesto 50,80,100 kn,nekako mi Oriflame pristupacniji …Prije sam cesto narucivala Oriflame,sad nesto slabije ali sam odusevljena njihovim maskarama,laganom kremom za lice u boji (nisam sigurna ima li je jos) i power shine ruzevima a da ne pricam kako sam odusevljena roll-on senilom za oci,precizno,lepa boja a na svetlu doslovno bljesti

      • Martina :D

        Da, još uvijek imaju kreme u boji, ja imam 2 i prezadovoljna sam, a da ne pričam o ruževima i maskarama…

      • Layla

        može malo detaljnije o tim kremama u boji, bas samo potrosila toniranu do Nivee i trazim nesto drugo :)

      • Marianna

        i ja sam imala maskaru koja me odusevila, a bila je na snizenju dosta niska cijena (oko 30-ak kn). bas cekam da potrosim colosal maskaru pa da opet narucim iz oriflimea :-D

      • Tasha :)

        ja sam je imala jos u 8. razredu,mislim da je tad prvi put izasla u katalog,cini mi se da su vec nekoliko put od onda menjali ambalazu,pa sad vise neznam kakva je kvalitetom,onda je bila u providnoj ambalazi, velicine obicnog pudera u tubici,bile su 2 nijanse a ja sam kupovala tamniju golden beige za nekih 12 kn,prekrivala je super,nije bila teska na licu kao puder,a cena stvarno pristupacna da ne moze bit bolja,ako je jos imaju kao sto kaze Martina sigurno je skuplja i drugacije izgleda a mozda imaju i vise nijansi

      • sju

        kada sam radila smjenu od 24 sata oriflameova maskara je to izdržala bez popravljanja, i niti malo se nije razmrljala. nisam koristila niti jedne druge maskare osim oriflameovih, jer su mi one odlične, ali akat mislim da je malo onih koje bi tako besprijekorno izgledale nakon toliko dugo vremena

      • Tasha :)

        da ja sam imala neku za volumen maskaru iz Oriflema,mislim da je bila 40 kn,ali bila je neka akcija za nezbrinutu decu pa su je dali u pola cene a od svakog proizvoda su uzimali kunu za decu,uglavnom to mi je bila prva maskara iz Oriflame-a i bila je najbolja maskara koju sam imala,trepavice su bile wow! cetkica ogromna :) posle sam imala jos jednu Visions za produljivanje i volumen trepavica isto je bila savrsena da sam si i cetkicu ostavila za maskare s losim cetkicama:) i sad je imam :) tako da meni je Oriflame puno bolji od Avona

      • da, avon je dosta skuplji, a on mi pogotovo ne valja. jednom sam naručila kistove, i to ih dosta platila, a GROZNI su bili. nikad više oriflame i avon, iako imam dosta oriflame kozmetike što sam dobila za poklon. da ne spominjem gelove za umivanje, i tonike, lice mi se počelo ljuštiti i crvenilo se, trebalo mi je mjesec dana da se vrati u normalu. sve u svemu, vjerna sam nekim drugim markama, mada naravno, svakome odgovaraja nešto drugačije. :) ima dosta cura kojima je oriflame super, samo eto, ja sam možda jedna od rijetkih koja ne misli tako. :D jedino mi se kod avona i oriflame-a sviđa što je sve šareno i samim time me privuče da naručim nešto. :D

    • Petra (:

      Definitivno se slažem. Uvijek kada mi netko da katalog s njihovom kozmetikom, makar davno prije, privlačilo me samo njihovo pakiranje proizvoda i morala sam kupiti nešto od kozmetike ne mareći za nekvalitetu. Mogu reći da sam potrošila novce bezveze na stvari koje su mi bile “potrebne” , a zapravo sam se samo razočarala isprobavši proizvod. Možda i nije tako, no moje iskustvo s njihovom kozmetikom je takvo.

      Tako da je komentar definitivno na mjestu !(:

  • kričava

    zelena odlicno izgleda :ljubav:

  • Tanya

    ko oriflame-ov suradnik moja kozmetička torbica je većinom puna oriflame-ove šminke.. :) imam sivi tuš.. kanim naručiti plavi.. meni su solidni… ima i boljih, naravno.. al u mjeri u kojoj ja koristim tuševe (čitaj rijetko) ti tuševi su mi sasvim dovoljni… i meni bez baze izdrže cijeli dan bez problema, pod uvjetom da ne prčkam s prstima po kapcima….

    p.s. da se hvalim.. baš danas su mi došli oriflame kistovi za šminkanje… svakako preporučujem.. :D

    • Martina :D

      Koliko si ih platila, je li to cijeli set kistova ili?
      Ja u zadnje vrijeme neviđam one giordanni gold kistove, taman sam ih počela skupljati jedan po jedan jer su prelijepi i kvalitetni ali ih ne viđam više, jel znaš nešto o tome?

      ps. Jesi li koristila onaj oriflameov growth booster za nokte što bi trebalo potaknuti rast noktiju jer ja nisam primjetila neku razliku?

      • Tanya

        hmmm.. ja sam te kistove dobila od oriflame-a.. i set sadrži 3 kista (za sjenilo, puder u prahu i rumenilo/kuglice za nijansiranje)
        cijena im je oko 250 kn… trenutno je serija sa svarovskim kristalima.. al ih nisam viđala u katalogu….
        i sad u katalogu 5 imaš giordani gold sklopivi kist (za rumenilo, kuglice za nijansiranje i puder u prahu) 39,90 kn ti je.. pa ako imaš koga u tvojoj blizini ko je oriflame suradnik.. naruči :)

        i nažalost za ovaj growth booster stvarno ne znam… imam prirodno čvrste nokte i (da kucnem u drvo) ne trebaju mi učvrščivaći… a do sad niko to nije naručil kod mene, pa ti stvarno ne mogu reči dal djeluje

        nadam se da sam pomogla bar malo :weee:

      • Sry, al za 250kn možeš kupit setove kistova koji su puno blji od Oriflame kistova (imala sam jedan, nakon prvog pranja je pol dlaka poispadalo, doslovno, nikad više!) i ima ih puno više u setu. Sigmini travel setovi koji imaju sve kaj ti treba su tu negdje cijenom, možda malo skuplji.

      • Tanya

        svakom odgovaraju drugačije stvari.. to je normalno.. meni su njihovi kistovi super…odmah sam ih išla prat čim sam ih dobila i nijedna dlaka nije ispala.. možda su s vremenom poboljšali kvalitetu…

  • Dora

    Lepe su sve ove boje,ali crna je crna.
    :-D

  • ANA

    Ja imam trenutno 3 vrste njohovih kupki i odusevljena sam <3

  • ANA

    *njihovih

  • coco

    plava i zelena odlicno izgledaju ali za te novce ne vrijede, bolje malkice dodati para pa uzet essence ili catrice :)

  • Lana

    po meni ovaj smedi nije smedi, nego crni

  • Zelena i plava super izgledaju. No mislim da jeftine ima i essence, prilično su dobri. Imala sma neki ljubičasti. Za sad su mi crni najdraži, iako su ovi u boji super za ljeto

  • keetii

    Meni je nekako oriflame nula bodova. Usporedila bih ga s essence, možda mi je essence čak bolji. Avon mi ima dobar nakit i sjenila nisu uopće loša. Imam nekoliko avonovih sjenila i oduševljena sam, s obzirom da i nisam puno očekivala. Uglavnom tuševi u boji su izvrsna zamjena za sjenilo i nekako s tušem riješim brzinski make up.

    • Tasha :)

      Avonov nakit je skup a nekvalitetan…
      Jednom sam na poklon dobila narukvicu i nausnice iz Avona,narukvica je bila spojena sa malim rozim srcima na lancu srebrne boje a nausnice su bile kao jedno srce i zakopcavale su se na iglicu..zaista prekrasne,(ne mogu naci sliku) na netu, uglavnom,slabo sam ih nosila,svega par puta,narukvicu priznajem pokidala sam ja nepaznjom jer mi je bila malo dugacka pa sam jedan kraj slucajno uhvatila vratima i ona se rasula po podu,popravila sam je nekako ali je potamnila i vise nije srebrnkasta,nausnice su druga prica,dva puta ih nosila,treci put srce otpalo s iglice a koliko se ja secam tog nakita iz kataloga nije bio bas jeftin…

      • keetii

        A dobro to su dvije stvari, s tim da si ti jednu sredila. Ja imam njihova tri sata nekoliko ogrlica i naušnica i sigurno su bolje nego tobože srebrene naušnice iz primjerice kozma koje za mjesec dana dobiju bakrenu boju. Avonov nakit ne sadrži nikal. Mislim ja sam zadovoljna u svakom slučaju.

  • Minnie

    Ne koristim često tuševe, imam Essencova 3: ljubičasti, rozi i crni. Ljubičasti mi je koma, prerjedak je dok je rozi sasvim ok, a crni je isto ok al trajnost svih 3 mi je 0 bodova.

  • dora87

    Nemam baš iskustva s Oriflame kozmetikom, od njih sam imala samo neke kupke i mlijeko za tijelo…Od ovih tuševa zeleni mi je baš zapeo za oko :ljubav: Inače imaam od Essencea crni (kao flomaster) i srebrni (s kistićem) i preprezadovoljna sam :ljubav:
    *OT – u Kozmu cijeli travanj popusti na sve Maybelline i Garnier proizvode 20%, ako kupite bilo koji Garnier dobijete MNY lak za nokte, a ako kupite navedenih proizvoda u vrijednosti 50kn dobijete MNY maskaru

    • TeiČČ :D

      dora-puno ti hvala na informaciji o garnier-u :D jel to vrijedi i za onaj antiperspirant? (zeleni)

      • LolaRose

        da,vrijedi ti na sve garnier i MNY proizvode(šampone,maske,deziče…)

      • TeiČČ :D

        awiČČ :D fala :* :ljubav:

  • Boziiii

    Plavi definitivno moram nabavit! :ljubav:
    Trazim takvu nijansku neko vrijeme i nije potrebno ni probati da nađem neku manu na svakom.Ovaj se cini odlican i cijena je super. :weee:

  • Nikki

    Aime plavii :ljubav:

  • Tuševi su super kad mi se neda komplicrat s sjenilima,a taj plavi je baš ljep :kitty:

  • TeiČČ :D

    Moja mama je odustala od Oriflama zato što su joj slali razbijena sjenila a reklamaciju nisu uvažavali zato zaobilazim.. :kitty:

    • Tanya

      meni uvijek uvaže sve reklamacije koje sam do sad imala

      • TeiČČ :D

        neznam moja je morala ljudima u pola cijene prodavat :(

  • mimi

    aa super sto si malo o Oriflameu govorila, radim za njega pa onda.. bas imam ovakav tuš (crni) meni je stvarno za tu cijenu dobar.. sve pohvale za recenziju.. :weee: :weee:

    • TeiČČ :D

      i moja mama radila je u oriflamu a razlog je gore zašto više ne radi :P

  • Adare

    Prodajem proizdove iz Oriflame-a pa ih tako i imam najviše iz Oriflamea. Ne bih se složila da nisu kvalitetni. Maskare i puderi su im fenomenalni (a niska cijena)
    Ali ovaj tuš mi se ne sviđa jer prvo što kod tuša tražim je postojanost. Jer često se nađem u prilici da sam našminkana cijeli dan, a prijašnji eseencov tuš (cijena i količina kao i kod ovog) mi je držao čitavi dan. Dok mi se ovaj preslika. :/
    NO zato imaju odličan kajal ;)
    i tuš u olovci ;)

  • Plavi izgleda predivno!

    mfashionfreak.blogspot.com

  • Luna

    Cure, Oriflame je dosta cijenjena kozmetika npr u skandinaviji su cijene u katalogu 2 do 3 puta vise nego u hr, i smatra se za kvalitetnu kozmetiku u rangu Loreala. Evo, isla sam vidjeti, i cijena ovog jednog linera je bila 4.90 eura(35 kn), a giordani sklopivi kist je 8.90E (65 kn).

    Sa strateske strane meni nije jasno zasto su se u hrvatskoj pozicionirali kao jeftin brand, jer bas zbog toga se susrecu s puno diskriminacije. Ove usporedbe s Essencom npr. su smijesne! Oriflame ima daleko bolje proizvode! Vjerojatno jeftinoca pruza vise kupaca, no isto kaod nekih stvara nepovjerenje.

    Ja sam dosta koristila tu kozmetiku i kremice kojekakve, npr krema protiv celuluta mi je bila jedina koja je doslovce topila celulut, pa onda neke kremice za osjetljivu kozu, neke ampule.. super su im stvari, nisam nikad ostala razocarana! (sto cesto jesam s nekim drugim brandovima)
    Budite sretne sto vam je O dostupan po jako niskim cijenama, jer kvalitetniji je od loreala, maybellina i slicnih!
    (za Avon ne znam kakav je)

    • rabdomioliza

      molim te podjeli sa nama točno ime te čarobne kremice protiv celulita!hvala :weee:

      • Luna

        bilo je to prije 4 ili 5 godina (tada sam imala 25/26 da ne mislis da sam umislila celulit hehe) i imena se ne sjecam ali bila je u nekoj lila tubi. Imala sam i iz iste linije mlijeko za ucvrscivanje.. Evo trazim im po web stranici, i ona perfect body u lila tubi (skoro na vrhu liste) mi izgleda najslicnije, iako bih se kladila da je drukciji oblik tube bio prije.
        Anticelulitna krema je bila stvarno ucinkovita, a mlijeko je jos dodatno ucvrstilo kozu. Mogu samo reci da sam to ljeto hodala po plazi bez parea oko bokova ;) i minjake nosila non stop!
        Vjerojatno su im sve kreme slicne. Sad si me navela da opet zelim tu kremu :) jer sve ovo ostalo kaj kupim da isprobam (garnier, nivea) bas ne djeluje nes posebno.

      • rabdomioliza

        hvala što si si dala truda za objašnjenje!! :ljubav:

      • Luna

        brbljava u zivo, raspisana na komentarima :D

    • TeiČČ :D

      meni je essence super i nemam nikakve zamjerke..oprosti ali meni maskare od oriflema nisu baš nešto specijalno u usporedbi s essence-ovim :kitty:

      • Adare

        kako za koga. znam da su mi maskare najprodavaniji proizvod i vraćaju se cure po još kad im se istroše :) vole wonder lash ;)

      • Luna

        ma volim i ja essence, ali ipak se kvaliteta ne moze usporediti. doduse ja sam cesce uzimala kreme i tak to a manje sminku od oriflamea, iako im je i sminka solidna, a i tu ima razlike izmedu linija za mlade i zrelije zene, kvalitetom i cijenom. :)

  • Teich

    iskerno,cesce uzmem nesto iz avona nego iz oriflamea..ali rijetko su to sjenila,olovke,puderi,tusevi..najvise volim njihovu kolekciju za kosu (upravo stize serum za vrhove :mrgreen: ),naturals proizvode-mlijeka za tijelo su preeekrasnog mirisa,imam i peeling za lice med,badem,limun ja mislim i predobar je,stvarno sam odusevljena!miris prekrasan,super odradi posao a cijena 25kn za 75ml.
    i sjajila imaju dobra isto,samo su relativno skupa..

    sto se tice ovih tuseva-plavi i zeleni su wow,ja sam kupila olovku za oci slicne plave boje,bourjois,za 35kn i mislim da ce mi puno duze trajati nego tus,a i mislim da bi trebala biti kvalitetnija..ma neznam..i bed je to sto kupujemo “macka u vreci” kataloskom prodajom jer nemozemo isprobati proizvod.ja sm cesto bila razocarana..ovako se fino usetam u DM,kozmo,,muller,bipu il sta vec i fino isprobam sve sto me zanima! :wink:

    pardoncek na dugom postu,sad tek vidjeh kolko sam napisala :huh:

  • Ellchy

    Ne volim katalošku prodaju, bolje je uživo isprobati i vidjeti kako stvari stoje…a i veći je gušt posjećivati drogerije :weee:
    Btw, najdraži mi je plavi tuš!

  • Andrea :)

    Predivne su nijanse, samo što ne traju dugo :placem: .

    Inače ja obožavam crnu :)

  • Tasha :)

    ne kuzim cemu tolike predrasude o Oriflame-u…pa nemora znacit ako nesto ne kosta 100 i vise kuna da je lose kvalitete jer zamisli nije MF,loreal,sephora i ostale “provikane” marke :S koliko znam Oriflame je popularna kozmetika svugde u svetu a cesto i sponzor mnogih modnih revija,sto bi znacilo da ipak vrede nesto,zar ne??? Sto se tice kvalitete ovih tuseva,pa sto bi hteli za 20 kn? very me je kolekcija s jeftinijom kozmetikom u Oriflame-u (nekad se zvala visions) i kvalitetna je isto koliko i colour trend u Avonu s tim da su po meni senila iz very me puno bolja nego od colour trenda,tako da i jedna i druga strana ima losiju i bolju verziju kozmetike…prestanite mislit da je sve sto je skupo i kvalitetno!!! Obicno kazu da stvari koje se puno reklamiraju nisu kvalitetne

  • Obožavam oriflame. Mama mi ga je prodavala a sada ga i ja prodajem.

    Prirodna kozmetika, odlična kvaliteta a pristupačne cijene. Da ne govorim o tome da ne koristim nijedne druge maskare osim njihovih. Wonder lash sada a prije Overload. <3

    • Tanya

      i ja koristim wonder lash.. preeedobra mi je… čudo napravi od mojih maleckih trepavica :D

  • July

    Ono što je skuplje ,naravno kvalitetnije je!
    Znam da je avon puno skuplji (ne uvijek) ,ali bih se mogla složiti da doista je KVALITETAN!
    Nedavno sam kupila doista kvalitetan eye liner za 30 kn i… jako sam zadovoljna!

  • Taya

    oriflame sam suradnik, pa sam tako imala prilike probati jako puno njihovih proizvoda i moram reči da kvaliteta zbilja varira….neke stvari su me totalno oduševile dok druge potpuno razočarale….
    jedna neobična činjenica je da velika večina stvari koje su me oborile s nogu jako se rijetko viđaju u ponudi, neke čak ni na internet stranici ne mogu naći…kao naprimjer već prije spomenuti giordani kistovi…
    što se tiče anticelulitnih proizvoda ja sam si naručila Perfect Body anticelulitne noćne ampule…moram priznati da su odlične…mana im je cijena…na akciji se mogu nać za stotinjak kuna, što nije prestrašno, ali ja sam ih uspjela jednom prilikom dobiti za 50 pa mi se sad ovo čini previše…ali ipak prvom prilikom naručujem jer su uradile čuda….

  • IVANA

    Pokažite svoj ten u najboljem svjetlu!
    Netko je gore pisao za toniranu kremu. Evo je:
    Tonirana hidratantna krema prozračnog završnog izgleda koja vašem tenu daje prirodni sjaj. Može se koristiti saam ili uz vaš omiljeni tekući puder. 30 ml.

    šifra 20529 light i 20530 medium
    Link http://hr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=20529

  • Ja imam grey koji mi sluzi u zamenu za crni. I zadovoljna sam njime, za cenu od 230 dinara, cini mi se. Postojanost je malooo losa, posle par sati izbledi bukvalno, ali cetkica je jako precizna :)

Ostavite komentar

:) :( :* ;) ;( :? :D :lol: :P o.O :ideja: :ljut: :kima: :ozbiljan: :ljut2: :znoj: :mrgud: :sramise: :spava: :usklicnik: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)