Nokti u proljeće 2011.

Objavljeno u Kosa & nokti, Recenzije, autorica: - 07.02.2011.

 

Pogledajte u koje ćemo boje odjevati naše nokte ovog proljeća i ljeta. 

 

Dolaskom toplijih dana i boje na našim noktima obično živnu, što osobito volim. Ali i na tom području svake se sezone kreiraju neki novi trendovi i boje pa su tako neke popularnije od drugih. U nastavku ćete moći vidjeti da su i dalje popularne nude nijanse lakova, ali ja se ipak više veselim onim „življim“ bojama od kojih su svakako popularne one koraljne, narančaste i kako sam ih ja nazvala „malinaste“ boje. Pogledajte koje se boje nalaze u kolekcijama najpoznatijih brendova

OPI Texas Collection 


 

 

 

 

China Glaze Anchors Away Collection 

 

 

 

Orly Precious Collection 


 

 

Essie „French Affair“ Collection 


 

 

Zoya Intimate Collection 

 

 

 

Kako vam se sviđaju kolekcije? Pošto planiram naručiti neke od njih zanima me koje su vaše preporuke?


Close
Velimira Gal (Lela) iz okolice je Čakovca i ima 22 godine. Studentica je treće godine ekonomike podu...

Ovaj članak ima 34 komentara.

  • mya

    Essie i Orly <3 Kad dolaze? :ljubav:

    • A ima ih već. Al ne kod nas. :wink: Za to postoji ebay :weee:

  • Nejra

    Gdje se imaju ovi lakovi kupiti ?

    • Ebay. Za sad svi ovi osim Orly.

      • Lara

        Orly lakovi se mogu naći u Splitu blizu Prime grada. Pošaljem adresu kad provjerim. :ljubav:

      • A plielangsy rational answer. Good to hear from you.

  • coco

    Ah… sve je to precijenjeno :) Posebno OPI, uopste nisu kvalitetni lakovi, a te iste nijanse mozemo naci kod ostalih dm lakova :)

    • Ana

      Moram reci da se ne slazem. OPI lakovi su fantasticni. Brzo se suse, postojani su i bez problema se skidaju. Pored toga, mogu da stoje duze vreme u odnosu na ostale i nece se zgusnuti. Postoje brojne nijanse, tako da zadovoljavaju sve moje kriterijume. Jako sam zadovoljna.

  • Andrea :)

    Meni je to sve prenude, više volim šareno jedino mi se OPI sviđa :)

  • Tasha :)

    Ja vecinom kupim lakove u trgovini mesovitom robom i za nekih 10-15 kn imam lak kakav mi srce zeli,nedelju dana ce stajat na noktima pa dala ja 50 kn (sto ne dolazi u obzir) ili 10 kn za jedan lak,probala sam ja i te skuplje ali mi nisu napravili neku veeliku razliku od obicnih lakica,sve je samo u nijansi :) tako da u svojoj kolekciji imam oko 15 lakova cije boje obozavam,vecinom mi prevladavaju CORAL PROSILK lakovi koji su mi odlicni jer za nekih 7 kn dobijes 10 ml odlicnog laka,GOLDEN ROSE koje naprosot obozavam,FARMASI imaju prelepe boje i po koji no name,a ja sretna i zadovoljna

    http://www.delia.pl/data/products/189/1017.jpg to su ovi samo ja imam u nekim jesenski i neznijim tonovima

    http://www.parokeets.com/wp-content/uploads/2009/09/Golden_Rose_226_011.jpg

    http://2.bp.blogspot.com/_xvrVZ2q1ub8/S82cuoREc_I/AAAAAAAABDA/ipUzWcgxHhQ/s320/lac_main.jpg

    Pa ko voli nek izvoli :D

  • roza

    China Glaze Lighthouse <3
    Zoya Danii <3
    Orly Royal Velvet <3
    ja bi te da imam mogućnosti :D

  • Tasha :)

    Ja vecinom kupim lakove u trgovini mesovitom robom i za nekih 10-15 kn imam lak kakav mi srce zeli,nedelju dana ce stajat na noktima pa dala ja 50 kn (sto ne dolazi u obzir) ili 10 kn za jedan lak,probala sam ja i te skuplje ali mi nisu napravili neku veeliku razliku od obicnih lakica,sve je samo u nijansi tako da u svojoj kolekciji imam oko 15 lakova cije boje obozavam,vecinom mi prevladavaju CORAL PROSILK lakovi koji su mi odlicni jer za nekih 7 kn dobijes 10 ml odlicnog laka,GOLDEN ROSE koje naprosot obozavam,FARMASI imaju prelepe boje i po koji no name,a ja sretna i zadovoljna

    • roza

      ja kupila nedavno u kineskom dućanu lak,boja mi se dopala,pa ajd da probam hehe.i nalakirala ja,i kad se osušilo,počelo me prvo peći a onda i boljeti oko noktiju(da,boljeti!) a kad sam rukama prošla blizu očiju odmah su počele suziti.ne moram ni reći da sam ga brzo skinula s noktiju i bacila u smeće :S
      tak da,suzdržavam se od tih “dućanskih” lakova..ima i u dmu i kozmu onih malih po 10 kn(šteta samo kaj su većinom neki crveni,rozi i prozirni,nema puno boja).ti su jako dobri.

      • ANA

        Kod kineza samo odeca i to kad nesto bas “naleti” kakva crna kupovina LAKOVA ZA NOKTE I SLICNOG?!?!?!?

      • roza

        haha,smiri doživljaj :D

      • ANA

        Ok ako volis da se “trujes” xD

      • roza

        a napisala sam da sam ga bacila odmah i da se klonim toga :D pročitaj još jedanput komentar :D

      • ANA

        Procitala xD moja greska :PPPP

      • anamy

        a moja Ana 90% toga sto te okruzuje je Made in China, samo je nesto proizvedeno za tvrtke koje nisu iz China pa ti mogu debelo naplatiti…

      • ANA

        Znam ja to sve ali mi se ne daju novci za nesto od cega ZNAM da cu dobiti alergije i slicno.Ima tako ociglednih primera

  • CiCkava

    Lijepe su mi ove nježne boje iz kolekcije Essie „French Affair“ n al’ najviše mi je zapeo za oko onaj rozi fancy fuchsia iz Orly Precious aa predivan je :ljubav:

  • keetii

    Sviđa mi se baš sve! Obožavam lakove!

  • Tasha :)

    svasta…i ja imam tih kineskih pa me nikad nije boleo nokat a jos manje da su mi oci suzilenema sta suzit kad je lak osusen na noktima jedino ti mozda smeta miris acetona ako si frisko namazanih noktiju presla preko lica,meni je iskreno glupo dat 50 kn za lak za nokte koji ce se za par dana toliko zgusnit da necu nist moci s njim a za tih 50 kn ja sam mogla kupit lakova i lakova…Golden Rose ti ima svoju kozmetiku i lakovi su im jako kvalitetni i nisu skupi,pa ko voli nek izvoli…

    ovi su ti dobri a lepe boje i ja ih rado koristim uz ostale sto sam navela :) stavila sam u prethodnom postu i linkove ali prepoznaje kao spam pa mi ne pusta komentar :wink:

    • Micika

      shvatili smo i prva 2 puta

  • Tasha :)

Ostavite komentar

:) :( :* ;) ;( :? :D :lol: :P o.O :ideja: :ljut: :kima: :ozbiljan: :ljut2: :znoj: :mrgud: :sramise: :spava: :usklicnik: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)