Essence I love Berlin kolekcija

Objavljeno u Recenzije, autorica: - 29.01.2011.

U drogerije nam je stigla Essence I love Berlin kolekcija. Što vas sve čeka po vrlo pristupačnim cijenama saznajte u nastavku.

Za razliku od inozemstva, gdje će sretnice u ovoj kolekciji pronaći i umjetne trepavice te gel jastučiće za kapke, kolekcija koja je stigla u Hrvatsku nešto je manja, no opet vrlo zanimljiva. Tako tu možete pronaći pet lakova za nokte (11,39 kn), pet nijansi tuševa za oči (16,31 kn), set sjenila sa devet nijansi (24,51 kn), dvije nijanse balzama za usne (13,03 kn), dva mat tip paintera (13,03 kn), dva seta naljepnica za nokte (13,85 kn) te rašpu za nokte (9,75 kn). Napominjem kako su cijene i ponuda proizvoda varijabilni te ovise o maloprodajnim cijenama pojedinih drogerija te dobavljačima. Trenutno bi kolekcija trebala biti dostupna u DM drogerijama.

A ja sam se (tipično za eye make up freaka :)) dočepala palete sjenila iz kolekcije. Za oko su mi zapeli i diskretno šljokičasti tuševi, ali sam se pokušala suzdržati od daljnjeg trošenja. Paleta je vrlo simpatična, kompaktna i dolazi u čvrstom pakiranju.

Izbor nijansi pomalo je neobičan. Većina nijansi je mat, što me veseli jer ih je teško pronaći u našim drogerijama, a samo njih nekoliko ima tek pokoju šljokicu.

Nekoliko nijansi, pretežno onih pastelnih, nije pigmentirano kao ostatak sjenila, što bi trebala riješiti dobra baza.

Posebno me veseli koraljna nijansa koja će posebno lijepo pristajati plavookima, a krasne su još i siva koja će biti odlična za pregib u kombinaciji s bilo kojim drugim sjenilom i tamnoplava, idealna za smeđooke. Sjenila su na slici nanešena bez baze.

Koji proizvodi su vama zapeli za oko? Koja sjenila iz palete su vas se dojmila?


Close
Ivana Blažoti Mijoč (WannaBe) magistrica je informatike koja je nakon nekoliko godina rada u korpora...

Ovaj članak ima 48 komentara.

  • roza

    paleta!!!makar trebala prebit neku srednjoškolku u ponedjeljak ujutro :D hahah :D
    i neki od lakića vjerojatno ^^

  • Kupila sam sve lakove osim svijetlo zelenog i odlični su. Super su pigmentirani i mogu proći sa samo jednim pažljivim slojem, a crni lak je jedan od najboljih koje imam ako ne i najbolji pa sam se vratila po još jedan da ga imam u zalihama.

  • KiaraMagicEye

    Mene su se posebno dojmili tuševi, balzami za usne i mat tip painteri.. šteta što nema i trepavica.. paleta mi ovaj put nije nešto posebno iako volim Essence sjenila iz LE kolekcija..
    EWB, gdje si nabavila paletu? U Varaždinu? Neki dan sam poslala frendicu i nije je još bilo i čini se da ću sad ostati bez svega :cry:

    • Da, VŽ, DM u centru grada. Danas sam kupila predzadnju, u 14:00 (kad zatvaraju) je ostala još jedna.

      • KiaraMagicEye

        Baš šteta.. da je bar došla ranije.. a ništa.. morat ću se divit svim vašim swatchewima.. hvala ti još jednom.. i oprosti, nisam prije vidjela da si odgovorila u prošlom članku već..

      • Marija

        Pa valjda će je još dostavljati u DM :)

  • Tasha :)

    plava mi je sad zapela za oko,bas mi treba jedna tamna,tesko se moze naci bas takva…bas sam u sredu probala tester paletu u dm-u i meni se cinila dosta losa,boje su mi nekako brasnaste i nisam toga ljubitelj jer volim sve sto sljasti :ljubav: :weee: ipak svidja mi se sto ima ogledalo :) e sad opet idem van teme da li neko zna kako se moze otvorit pumpica od essence stay all day pudera i da li uopce moze?? nedavno sam ga kupila i odlican je ali me zanima da li mogu stavit neki svoj puder u pumpicu kad potrosim ovaj

    • A tako ti je to s brašnastim mat nijansama – ili ti se sviđaju, ili ne :) Ja ih volim prema raspoloženju :D

  • ja sam uzela tirkizni, plavi i rozi i super prekrivaju, dovolja je jedan sloj…uzela sam i zeleni koji je malo prozirniji od ostalih…sve u svemu, lakovi su za 5

  • Nanethiel

    set sjenila…… O_O oću….to…….

  • Paleta mi se ne sviđa tj. isprobala sam sjenila i grozna su mi – preloše pigmentirano za moj ukus iako, ambalaža mi je slatka.

    Ali, ja sam se zadovoljila sa 3 laka :)

  • Ellchy

    Paleta izgleda primamljivo :)
    Odmah sam zapela za plavu boju, baš me podsjeća na tutorial Royal blue :ljubav:
    Sigurno je kupujem, a ako i ne bude valjala, nije skupa pa neće biti velike štete…

  • Minnie

    Vidjela sam tu kolekciju, nije mi ništa posebno, ja čekam onaj set za geliranje noktiju koji bi trebao doći uskoro. Nadam se da ću uspjeti ugrabiti to :ljubav:

    • TeiČČ :D

      stv dolazi?? :D :weee:

  • Vanjich

    gledala sam prije tu kolekciju, i činila mi se fora baš zbog te palete, ali kako sam si uzela Enchanted Glamourland, mislim da ne smijem skoro ništa novo uzimat :weee:

  • andrea

    sjenila nisu dovoljno pigmentirana no kako je kolekcija namjenjena mladima – klincima, njim ce bit taman. mene zanima lip balm, jel ima ko swatch ovog narancastog il ne ostavlja nikakvu boju? jedva cekam black and white kolekciju zbog olovki za usne i oci, olovke su im pigmentirane i postojane <3

    • Ellchy

      Lip balm ti ostavlja blagu boju, više je prozirno, nije intenzivno kao u kutijici

      • andrea

        hvala ti, ustedjela si mi kuniche :)

  • andrea

    ispravak- ne mislim kolekcija nego essence opcenito ^_^

  • Teich

    iz palete mi se tamno plavo sjenilo samo sviđa…a lakici su mrak!!=)

  • FaithFry

    Imam paletu, ali nisu mat nijanse, nijedna. Prvi sloj ima hrpetinu šljokica i slabije je pigmentiran. Kad se taj prvi sloj skine, sjenila su super pigmentirana, ali nijedno nije potpuno mat, sva imaju lagani shimmer u sebi.

    • E bome nisu ni sedefasta ni shimmerasta, a ni šljokičasta. Tako da bih ih ja ipak strpala u mat kategoriju. Imaju puderasti finiš i tih nekoliko šljokica je vidljivo tek na prirodnoj ili sunčevoj svjetlosti :)

      • FaithFry

        Ne bih se složila, sjaj se vidi. Strpala bih ih prije u saten finiš nego mat, jer nisu potpuno mat.

      • Saten izgleda ovako: http://bit.ly/ek62sb što nije ni blizu swatchevima na slici gore :)

      • FaithFry

        Ugh, svejedno, bubnula sam bezveze. -.- Možda se shimmer u sjenilima slabo vidi, ali ga ima. Znači nisu mat.

      • FaithFry

        Ma mislim, samo kažem svoje mišljenje, ne bih da sad ispadne da se svađam ili solim nekome pamet. Uostalom, tak je svejedno u koju će ih kategoriju tko smjestit, bitno da su boje lijepe. xD

        Btw, lak 03 Green Grass je predivan. :ljubav: Super su pigmentirani lakovi, jedan sloj sve prekrije.

      • takk

        ne, satin finish ne izgleda tako, to na slici je frost finish bez obzira što je u nazivu nijanse satin. razlika između frost i satin je veličina i količina shimmera, koji je u satin sjenilima suptilan pa radi toga ona izgledaju kao svila kada se nanesu na kožu i blago odbijaju svjetlost, dok frost finish karakterizira prisustvo svjetlucavih čestica pa izgledaju više metalik i sjajno.
        to su osnove koje bi svaka vizažistica trebala znati ;)
        uostalom, na slikama se jasno vidi shimmer u sjenilima tako da nikako ne mogu biti mat.

      • Na slici je sjenilo iz MAC satin kolekcije, mora da su onda profesionalci iz MACa zapravo budale :/

      • takk

        ne znam jesu li budale, ali ti si ona koja je svakako u krivu. sva mac sjenila na donjoj etiketi imaju “klasu” finisha, bilo je dovoljno malo progooglati pa biti siguran u ono što pričaš, pogotovo kada tako žustro tvrdiš suprotno. uostalom, slika govori više od 1000 riječi. ;) http://i831.photobucket.com/albums/zz234/medagreat5/DSCF3060-vert.jpg

      • Ne znam jer ne posjedujem ni jedno MAC single sjenilo, no znam da sjenila koja sam swatchala u ovom članku nisu ni satin ni frost.

  • FaithFry

    E da, rozi lip balm nije tak jako pigmentiran ko u kutijici, ali ostavlja lijepu rozu boju na usnama, malo na narančastu vuče.

  • Nejra

    Meni se svidjaju sjene, ali ne znam da li je kolekcija stigla u BiH

  • heh

  • :ljubav:

  • TeiČČ :D

    POKUŠAT ĆU SE SUZDRŽAT! Ah nemogu :D
    Probat ću kupit samo sjenila :D osim ak mi lak baš bude neodoljiv ili ono prekraŠno sjajilo za usnee :D

    I LIKE ITT :D :ljubav: :weee:

  • Nymph

    nadam se da u Mullera u Splitu imaju ovu kolekciju :ljubav:

  • dOva

    Jedino što sam ja uočila na policama je lip bam i to ovaj bezbojni/bijeli. Skužila sam da je nova kolekcija po kartonskoj reklami koja stoji iza kolekcije. Sve se probralo tako da nisam ni znala što je sve stiglo..
    Ako naletim, kupila bi tuš(eve) ili neki lak :)

  • Inanna

    imam je…oduševljena sam plavom koju sam za sad jedino isprobala

  • Nymph

    opsovala sam sve kad sam vidila sto je ostalo od kolekciju u dm-u :placem:
    mozda budem imala vise srece u mulleru :/

    • Nymph

      zgrabih ga u drugom dm-u <3

  • Nina

    Ja sam kupila onaj zelenkasti tuš i prezadovoljna sam (i žal mi je kaj nisam uzela i takav lakić!)- nije preintenzivan i bez problema ga nosim na posel kad se zaželim malo boje na kapcima:))

  • TeiČČ :D

    Hoće bit te kolekcije i u Kozmu??? :weee: :ljubav:

  • Baudolina

    Za cure iz Varaždina, svega ima u DM-u kod Kauflanda, danas kad sam bila stalak je bio pun. Vjerujem da ima i u Mulleru
    u onom u centru sve se razgrabi odmah prvi dan :(
    A u Kozmu i dalje stoji prazan Crazy About Color stalak, vec mjesecima :S

    Ja sam kupila crni i plavi liner, plavi lak i paletu <3 love it!

  • Ellchy

    Kupila sam danas paletu u dm-u, jučer je nije bilo (u više njih), danas sam zgrabila predzadnju :mrgreen: :lol:
    I mogu reći da su sjenila bolja od ostalih (Essence), boje su super i pigmentiranost nije loša :-D

  • beyonce111

    sviđa mi se… :kima:

  • Kata

    Paleta za konturu lica—–40 kn.

    Javite se svi zainteresirani na e-mail katarinaasak@gmail.com

    ŠALJEM SLIKE!!!

    HVALA :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)