Što Šminkerice nose u torbi? – 5. dio

Objavljeno u Fitness & zdravlje, autorica: - 02.06.2012.

Torbice – moja ovisnost uz cipele i makeup. Često ih kupujem, mijenjam, a isto tako često se mijenja i njihov sadržaj. Ukoliko vas zanima što se to trenutno nalazi u mojoj torbici, zavirite u ovaj članak!

Trenutno nosim čak tri torbice ovisno o tome što sam odjenula, kuda idem, te kakvo mi je raspoloženje :). Kao što sam već iznad napisala, stvarno često kupujem nove torbice i imam ih pa, recimo samo, jako puno. Znam da pretjerujem u njihovoj kupnji, ali eto, ne priznajem shopping ako se iz njega ne vratim s barem jednim parom cipela ili tobicom. Grozna sam. Znam! :)

Prva torbica koju nosim vrlo često je kupljena u OVS Industry trgovini, po cijeni od oko 150 kn, a možete ju vidjeti na slici dolje.

Druga torbica koju nosim još češće od prethodne je crna torbica kupljena u Mangu po cijeni od oko 320 kn.

Treća torbica, koja je ujedno i najnovija i koju trenutno najčešće nosim jer je vrlo velika te u nju stanu sve moje potrepštine, je kupljena u Bershki po cijeni od 279 kn. Kupila sam ju prije dva tjedna i to u potpunosi neplanirano. Zapravo sam krenula u shopping po sasvim desetu stvar, a vratila se s torbom u ruci. I od tad se ne odvajam od nje. Možete ju vidjeti na slici dolje.

A sada sadržaj moje ogromne torbice (napokon mi stane sve) :).

Prva stvar koju uvijek možete pronaći ”kopajući” mojom torbicom su bilježnice, razni ”post-it” papirići i blokići, te markeri.

Trenutno su mi u torbici čak dvije bilježnice, jedna velika (da, još uvijek sam dijete i trudim se ostati takva što duže:)) i jedna mala Benetton bilježnica. Preferiram bilježnice na kockice jer pišem vrlo sitno, pa sa takvim rukopisom u bilježnice s linijama uguram u jedan red  čak dva reda teksta, a to uopće ne izgleda lijepo ! :) Veliku bilježnicu sam platila oko 30 kn, a malu 15ak.

Uz bilježnice također nosim i ”post it” papiriće i blokiće, koje obožavam lijepiti svuda i svagdje. Ove papiriće na slici sam kupila u Cmok trgovini, ali se ne sjećam cijene. Mislim da su ovi manji bili oko 15 kn, a veći oko 30kn.

Sljedeća stvar u mojoj torbici su markeri u boji. Uvijek kupujem Stabilo markere i mislim da imam već sve boje koje se mogu pronaći u Mülleru. Traju mi relativno dugo, s njima podvlačim gradivo kada učim, te pišem one najvažnije stvari. Budući da sam jedna od onih koji preferiraju šarenilo prilikom učenja, te crtanje mentalnih mapa, ovi markeri su pored mene gotovo uvijek. Mogu se pronaći u Mülleru po cijeni od 6 kn po komadu.

Zatim su tu novčanik, mobiteli i ključevi od kuće i auta. Novčanik je jasno za što koristim, kupila sam ga u Benettonu prije nekoliko godina, pa nisam sigurna za cijenu, ali mislim da je bila oko 200 kn jer su takve najčešće cijene njihovih novčanika.

Mobitela imam dva jer je jedan Vip, a drugi na TMobile.  Što se maskice tiče, kupljena je na eBayu još davno tako da se ne sjećam cijene :(.

Od ”sitnih stvari”, tu su maramice (također i vlažne maramice koje sam potrošila i moram pod hitno po nove), Orbit žvakaće (koje su isto na listi za kupovinu!), gumice za kosu i razne kopčice koje na kraju uvijek završe na mojoj glavi jer poludim s tako dugom kosom. Maramice uvijek kupujem u DM-u jer imaju prekrasan dizajn, a cijena im je malena!

Također, uvijek u torbici imam bocu s vodom koju sam izvadila (+ razmišljam o kupnji Equa boce, pa ukoliko imate iskustva s njom, pišite!), zatim je tu roll-on i Nuxe uzorak Suhog ulja koji sam dobila u jednoj nagradnoj igri.  U torbici inače imam i naočale i otopinu za leće, no to sam izvadila čim sam se vratila doma i stavila na stol kako bih ih imala uz sebe!

Za kraj, tu je moj omiljeni dio, kozmetička torbica. Dobila sam ju uz časopos Gloria Glam. Bile su dvije vrste torbica, a ja sam dobila baš onu koju sam htjela. Možete zamisliti moju sreću :). Kao što možete vidjeti na slici, u kozmetičkoj torbici držim dva ruža za usne, Labello, sjajilo za usne, MF korektor (čiju će te recenziju moći pročitati uskoro), Essence Sun Club bronzer i kist za rumenilo.  NYX ruževi za usne su moji omiljeni, a kao što sam spomenula u shopping listi, imam u planu kupiti još. Bez ruža gotovo nikad ne izlazim iz kuće tako da ih uvijek držim u torbici kako bih mogla popraviti situaciju na usnama nakon predhodnog ”druženja” s pizzom ili sladoledom:). Essence Sun Club bronzer čini čuda, posebno nakon nekoliko sati provedenih na faksu! Naravno, sadržaj moje kozmetiče torbice se često mijenja, no ovo su proizvodi koje trenutno najviše volim i koje nosim sa sobom kuda god krenula.

Mijenjate li često torbice ili ste uvijek vjerne jednoj? Što se sve nalazi u vašim torbicama i bez kojih proizvoda ne možete?


Close
Mona Šćasni (Cat Eye) magistrica je ekonomije, smjera marketing, te velika zaljubljenica u modu i ko...

Ovaj članak ima 58 komentara.

  • Ina

    Sadržaj torbice mi je skoro uvijek isti, ali imam puno torbica pa mrzim sve prebacivati iz jedne u drugu :)

    • Cat Eye

      Uh, i ja mrzim sve prebacivati, a radim to svako malo :( I napravno da uvijek nešto zaboravim i ostavim u prijašnjoj torbici :lol:

  • I ja imam pun ormar torbica, s tim da neke od njih nisam ni jednom prošetala :)
    Kad se primim jedne torbice, ne mijenjam ju dok se ne raspadne, lijena sam stalno premetati sadržaj iz jedne u drugu.
    Zimi obično nosim veliku torbu, a ljeti malu. Nije mi jasno kako čitav sadržaj ove velike zimske torbetine ljeti stane u malu torbicu :) Čarolija!

    Broj 1. u mojoj torbici je balzam za usne. Bez njega nikud!

  • Mango i Bershka torbe su mi divne! :*

  • Ouch

    Ja imam jednu jedinu torbu kupljenu u Stradivariusu pred godinu i pol i ne mijenjam ju skoro uopce osim kad idem na nesto malo svecanije pa uzmem neku manju torbic. Inace je vrecastog oblika sa cvjetnim uzorkom i dovoljno velika da u nju uz sve zguram jos i baloner kada nisam sigurna oce mi zatrebati. Inace sam fan velikih torbi jer ne vidim smisao nosenja torbe velicine dzepa , jer na kraju krajeva za to mogu iskoristiti i dzep :D

  • roza

    OVS! ima outlet u Varaždinu,u ponedjeljak sam kupila cipele za 70 kn,snižene s 240 :D i torbe su po 50-60 kn,čizme 50 :) odjeće baš i nema previše,ima zimskih kaputa.

    • Ono pored Buamaxa? To je outlet? :O

      • roza

        aha,sad je :D kad su krenuli,bil je običan dućan,al sad je sve 70% sniženo,tak već par mjeseci. nema baš bog zna kaj,za muške ima više

      • renchi

        ja sam mislila da tam ima oblekice samo za djecu… :?

  • CupcakeRi

    Obozavam ove Stabilo kemijske, također imam sve boje i ne mogu učit bez njih i onih kričavih markera :D

  • ja imam najmanje 50 torbica..gazim po njima doslovno:)) obožavaaam ih:) a nije mi problem mjenjat stvari iz jedne u drugu jer samo mjenjam novčanik..šminku nikad ne nosim sa sobom..jedino labello;)) :* a mobitel i vodu ionako stavim taj tren kad idem van..

  • Najviše mi se sviđaju Bershka nova torbica i maska za mobitel – predivna je!
    Ja ne nosim baš puno kozmetike sa sobom, najvažnije mi je da je melem uvijek u torbi..

  • Sara

    Torbice su mi mrak!! :D
    Mislim da mi je ovo čak najzanimljiviji sadržaj. :)

    Super članak. :*

    • Cat Eye

      Hvala :*

  • Natty

    Torbice su preklasične za moj ukus…

    • Cat Eye

      Ukusi se razlikuju, zato svi i kupujem različito, što je i odlično, jer bi bilo blesavo da smo si isti :)

      ja volim klasično :)

      • Evelyn

        klasika u <3

  • Little.Miss.Sunshine

    Predivne su torbice :D iz Manga mi se njavišw sviđa :D

    Ja isto koristim samo jednu torbu, jer mi je neda premještati stvari, a mjenjam ih otprlike svako godišnje doba. :D

    • Little.Miss.Sunshine

      najviše*

  • Ivanchy

    Osim što obožavam tvoje članke i stil šminkanja jer je dosta sličan mom, otkrila sam još jednu sličnost!! :usklicnik:
    Obožavam torbe svih oblika i veličina!! Imam namjeru kupiti sljedeću u Bershki jer imaju prekrasan izbor!
    Inače lijepe torbe imaju i Parfois (u centru West Gate) gdje tu i tamo škicnem i kao ti sasvim “slučajno” kupim jednu! :lol:
    I dalje ostani tako posebna u pisanju i jedva čekam sljedeći članak/recenziju/tutorial :*

    • Cat Eye

      Hvala ti puno :) Baš mi je divan ovaj tvoj komentar :*

      Nisam nikada bila u toj trgovini, ali sad znam kuda otići prilikom sljedećeg posjeta Zg-u :kima:

  • Nela

    A , super vas je sad citati preko mob…….

  • Predivne su sve tri torbice ^^

  • L.

    predivne torbice, totalno po mom ukusu, baš bih voljela vidjeti i tvoju kolekciju štikli :D

    • Cat Eye

      Hm, ne bih baš stavljala cijelu kolekciju jer je toga previše, ali možda napravim članak o trenutno najdražim štiklicama :) Budem još vidjela kako bi to izgledalo :kima:

      • anci

        Molim te napravi cijelu kolekciju štikli :))
        obožavam tvoj stil i baš trenutno tražm neke lijepe štikleee :))

  • ina

    torbice su mi preedivne.
    stvarno uživam čitajući tvoje članke :)

    • Cat Eye

      Baš mi je drago da ti se sviđaju članci :)

  • jel ima ovakvih torbica iz Manga i u bijeloj boji? lijepa mi je i ova iz bershke ali taj nekaki zmijski uzorak uvijek izbjegavam, koda ga se bojim hahaha
    btw jako lijep članak :*

    • BohoChic

      evo baš sam dole napisala, vidjela sam takvu torbu u toweru u rijeci, u mangu, i bila je crna i neka sjajna, sad ne znam postoje li u još kojoj boji :)

    • Cat Eye

      Hvala :*

      Hahaha e ti me ženo uvijek nasmiješ :) E vidiš, taj se zmijski uzorak gotovo uopće ne vidi. Ja sam ga skužila tek kad sam došla na blagajnu, stvarno je neprimjetan. Na slikama je puno više uočljiv :kima:

      U Mangu ima gotovo ista torbica kao ova crna, samo je onako bijelo-krem boja, i koliko se sjećam lakirana je. Ja sam se dvoumila između te u Mangu i ove, i ipak se za ovu odličila jer mi je malo manje uočljiva i mogu ju nositi čak i uz starke~ nevjerojatno kako se prilagodi sportskoj kombinaciji :kima:

      • :P ma trebam i crnu i bijelu novu torbicu, ja sam neke smeđe i prljavo roze i bež kupujem :/ a sad ih tu ni nemam baš puno samo jedno 5-6 pa trebam u nabavku :) gledala sam takvu ko tu iz manga, u NY ,bijelu ali bila je neka mala i izgledala je kao da će se raspasti bez ičega unutri a ne da ju ja natrpam mojim glupostima hahah a nebi ni da je lakirana to mi je nekak pre fensi za mene :D

      • Lisa

        Bas mi se sviđaju tvoje torbe,bas po mom ukusu! :* :*

  • BohoChic

    ajmee ovu torbu iz manga sam i ja gledala :* ali pored crne bila je i neka sjajna, onako srebrna ili brončana, tu sam htjela :)
    inače i ja obožavam torbe i to onako veće jer uvijek imam hrpu stvari, i naravno mora imati dužu ručku da je stavim dijagonalno preko ramena i da imam slobodne ruke :) koje objašnjenje..
    a ove dječje bilježnice, blokići i markeri kao da su iz moje torbe izvađeni :D

    • Cat Eye

      Ma dobro si ti to objasnila ;) I ja bez te ručke ne mogu, posebno kad su u jednoj ruci knjige, a u drugoj kava :D

  • Mikka

    primjena svega u torbi mi je jasna osim ovog Nuxe ulja? :D

    • Cat Eye

      :) Nuxe ulje možeš nanositi na bilo koji dio tijela, ja ga volim staviti na zapešće ruku jer finoo miriši. :) Neke cure nose parfeme, ja eto nosim Nuxe ulje :kima:

      • Mikka

        zar nije masno? da ne zamastim odjecu :D

      • Cat Eye

        Ne, nije :) Baš sam dolje napisala curi kako se upije brzo. Mislim, vjerojatno bi bilo masno da staviš ogromnu količinu. Ali dovoljno je staviti jako malo, a miris se jako osjeti :kima:

  • Marijana Levine

    Svidaju mi se sve tri torbice,ali najljepa mi je ova iz Bershke.Inace imam dvije njihove torbe koje izmjenjujem,jednu lijepu plavu i crnu onu laptop-case koju ima pola Osijeka,a zelim i bijelu jer su mi savrsene.
    Jedino sto ne volim kod njihovih torbi je to sto uzasno smrde,ne znam je li to samo meni ili nas ima jos?
    Opet ja sa uljima,ali ne mogu a ne pitati kakvo ti je to suho ulje (je li bolje od onog sljokicastog)?
    pusa
    i da,zelim clanak o stiklama.
    :)

    • Cat Eye

      Pa moja ne smrdi :? Baš sam sad išla njuškat (hahaha) i ne osjeti se niti malo, čudno!

      Hm, gotovo je isto, ali meni je recimo bolje to sa šljokicama! Volim šljokice, ne mogu si pomoći :lol: Ovo ulje se upije brzo, i gotovo ne vidi, u svakom slučaju, dajem glas onom sa šljokicama :kima:
      Haha ok, biti će onda članak sa trenutno najdražim štiklicama :) :*

  • Marijana

    Jedva čekam recenziju NYX ruževa :)

  • Coco Mademoiselle

    Znam da nije ova tema, ali nešto mi hitno treba. Zanima me ako je netko probao Sephora četkice za makeup, kakve su i kakva im je cijena otprilike? Hvala unaprijed :)

    • saja

      ovo i mene zanima….imaju na strawbery neku akciju za bockalice :) pa ako je netko narucivao od tamo? :)

    • nixa

      ja sam prije cca 3 god. kupila u sephori svoje prve kistove – bockalicu, kist za korektor i 5 kistova za sjenila (all over shadow large + normal, smudge za povlacenje ravne linije sjenilom, all over shadow small i dvostrani smudge/eyeliner)… za svu tu lovu sam mogla kupit sigmine medutim tada nisam narucivala on-line… bockalica mi je trajala samo godinu i pol dana, ali mojom krivnjom je izdrzala tako kratko. cijeli dlakavi dio kista mi je ispao iz drske i zato otada ne perem kistove tako da ih cijele umocim u vodu jer je ocigledno ljepilo popustilo zbog mog pogresnog odrzavanja… tada sam narucila abbamart bockalicu ali razlika izmedu te i sephorine je ogromna – ova abb. je nekako rijetka i nema efekt kao sephorina. ne sjecam se cijena, ali bile su skupe, bockalica vjerojatno oko ili iznad 130 kn a ostali kistovi za sjenila isto od 70 – 100 kn. oni su i dalje odlicni kistovi, ali ponavljam – da sam tada imala otvoren pay pal, ne bi kupovala sephorine. kvalitetni su ali skupi. naknadno sam kupila sephora mineral powder brush # 45 koji kosta samo 50 kn a moze se koristiti i za tekuce podloge i za rumenilo, tako da toplo preporucam! ako postoji neka akcija, kupi si ih ali ja uza sve svoje sephorine kistove, za sjenilo i dalje najcesce koristim essence kist za sjenilo (malo krace dlacice od sephorinog) i essence kist za blendanje :)) p.s. moja bockalica je bila silver izdanje (professionnel)

      • Coco Mademoiselle

        Hvala hvala hvala! ;))

  • Vesna

    ja se nekad kad pročitam vaše članke pitam jesam li žensko LOL
    ja imam samo dvije velike torbe, ali stvarno velike da mi unutra stanu ogromne knjige za fax ROFL jedna je crna i nju nosim zimi, a druga siva i nju furam u proljeće, i ranu jesen. i trenutno imam samo jednu malu crnu torbicu jer sam sve ostale nakon prošlog ljeta bacila jer im je stvarno bilo vrijeme i JOŠ se nisam natjerala u kupnju novih…
    ne volim često mijenjati torbice jer mi se ne da prebacivati stvar, iako kad bolje razmislim većinu toga tijekom dana izvadim iz torbe… :/
    i ja imam hrpu ovih stabilo markera, obožavam ih za učenje. i one druge markere isto puno koristim.
    a odnedavno nosim i blokić sa sobom :kima: to sam od vas ovdje pokupila ROFL

  • Natty

    ja imam dosta kistova iz Sephore i sjajni su!
    obavezno nabavi cetkicu za mineralni makeup, genijalna je, a kosta samo 50 kn (naravno ne moras ju koristiti samo za mineralni makeup, tekuci puder s njom je divota za nanijeti!)

    • saja

      pitanjce, di si ih kupila? :)

      • Natty

        Pa, u Sephori…U Zagrebu je Sephora u Avenue Mallu i Arena Centru, ne znam ima li Sephora još negdje u HR

    • nixa

      da, odlicni su a pogotovo taj mineralni za kojeg se svi cude sto je tako jeftin iako je sephorin

  • Hihač

    Čao! Obožavam vas! Puno ste mi pomogli <3
    IMAm par pitanja i molila bih vas da mi odgovorite.
    1.Jeli istina da dezodoransi sadrže aluminijevu sol koja izaziva rak?
    2.Spremam se na exkurziju i trebala bi mi mini help oko stvari bez kojih nikako nemožeš na ex. Npr. odječa, kozmetika,acessorisi, torbe…
    3. Treće nije pitanje več vam se jakoo zahvaljujemm UNAPRIJED <3

    • Cat Eye

      Hvala na lijepim komplimentima :)

      1. Da, neki dezodoransi sadrže aluminijeve soli, pogledaj si malo u tražilici, mislim da samo već imali nekoliko tema o tome ;) Ja osobno znam za Sebamed koji u sebi nema štetnih sastojaka, a kupuje se u ljekarni!
      2. Hm, kad sam ja išla na ekskurziju, nosila sam stvarno malo stvari. Od odjeće ono što mi je najvažnije, jednu torbu u koju mogu potrpati sve potrebno kada nekuda idemo, a od kozmetike samo osnovne stvari za održavanje higijene, plus koje sjajilo za usne i maskaru, ništa više od makeup-a jer se nisam šminkala!
      Ne znam što bih ti savjetovala jer to zaista individualno, ono što nosiš i koristiš svakodnevno, to je ono što trebaš i ponjeti.
      Eto, da ti samo napomenem da imaš onih mini pakiranja recimo gelova za tuširanje (itd.) koja se mogu naći u Bipi, pa ne moraš tegliti sve ogromno :)

      • Hihač

        Puno hvala :)

  • ariel

    Rijetko nadjem torbu za sebe jer sam jako izbirljiva kad su torbe u pitanju, a ove tvoje 3 su tocno ono sto ja trazim, hvala! :)

  • Hanna

    Pridružujem se molbi ostalih cura koje žele vidjeti kolekciju tvojih štikli…:) ja nažalost zbog ozljede zgloba trenutno nesmijem nositi štikle,doktori zabranili..:( ali nisu zabranili da ih gledam,zato se nadam tvom članku ubrzo :) i da ne zaboravim…prva i druga torba su baš po mom ukusu…:)

    • Cat Eye

      Baš vas zanimaju te štiklice :D Može, može. Biti će. Ne znam hoću li napisati takav članak ovaj mjesec ili tek u 7, ali će svakako biti :kima:

      I brzo ”sredi” taj zglob da možeš uživati u štiklicama :)

  • Minaa :)

    Imam i ja istu ovakvu malu Benetton svesku :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)