New In 2/2017

Objavljeno u Ljepota, autorica: - 06.02.2017.

Vrijeme je za ovomjesečni New In članak! Prethodni možete pogledati ovdje. Stigli su neki jako zanimljivi noviteti koje jedva čekam isprobati. Za sada donosim prve dojmove, a recenzije slijede uskoro.

 

newin1

Dermalogica Daily Superfoliant je dnevni piling za lice specijalne formule u prahu koja se aktivira u dodiru s vodom otpuštajući snažne enzime, zaglađujuće alfa-hidroksilne kiseline te posebnu anti-pollution tehnologiju koja kožu štiti od vanjskih zagađivača. Aktivni japanski ugljen binchotan pročišćava kožu razgrađujući toksične čestice u porama, dok niacinamid, ekstrakt ploda tare i crvene alge sprečavaju prianjanje polutanata uz kožu štiteći njenu barijernu funkciju. Koristi se tako da se pola žličice praha pomiješa s nekoliko kapi vode i utrlja u lice. Koristi se svakodnevno jer je učinak nježan i za osjetljivu kožu. Iako inače preferiram kemijske pilinge, jako sam zadovoljna ovim proizvodom i zadnjih tjedana samo njega koristim. Uskoro slijedi detaljna recenzija.

newin2

Kiehl’s Clearly Corrective Brightening and Smoothing Moisture Treatment još je jedan novitet. Radi se o inovativnom hidratacijskom tretmanu koji u cilju ima rješavanje tri glavna uzroka gubitka sjaja: grube teksture, dehidracije i diskoloracije. Nježna i hidratantna formula potiče eksfolijaciju kože i poboljšava njezinu teksturu, smanjuje diskoloracije i omogućuje 24-satnu hidrataciju svih slojeva kože. Zvuči kao idealan proizvod! Sviđa mi se što se radi o hidratantnoj kremi koja usput radi i eksfolijaciju kože. Isprobala sam ga samo jednom, da vidim teksturu i zaista je divna, gelasta i jako nježna, brzo se upija i ne ostavlja film na koži. Veselim se bolje isprobati ovu njegu.

newin3

Essence je za Valentinovo pripremio trendovsku kolekciju We are. Raznolike crvene nijanse ruževa i olovaka za usne, od žarko crvenih do bordo nijansi, u kombinaciji s hladnim sivim nijansama na očima. Istaknuti proizvodi kolekcije su prekrasni mat ruževi u obliku srca i slatka kozmetička torbica u obliku usana. Meni se najviše sviđa rumenilo/highlight jako lijepe rozo koraljne boje koja će pristajati svakom tenu. Mala zamjerka je što je dosta slabo pigmentirano, ali bit će idealno za one koje vole prirodan sjaj i boju lica. Divna mi je i olovka za usne u nijansi P.S. We <3 Berry, ima lijepu teksturu i odlično je postojana. Nisam velik fan hladnih sivih nijansi na očima, ali ovo sjenilo u olovci svakako planiram nositi, također je izuzetno postojano. Kozmetička torbica je preslatka i vrlo kvalitetna, mislim da će meni kasnije poslužiti kao pernica za olovke.

newin4

Pogledajte swatcheve:

newin5

Nuxe Reve de Miel Shampooing Douceur najnoviji je dodatan Reve de Miel linije. Radi se o nježnom šamponu za kosu s medom. Namijenjen je za čestu upotrebu i za sve tipove kose. Prirodna formula bez parabena i silikona, sadrži hidratantni i obnavljajući med bagrema koji obavija kosu slasnim medenim mirisom. Izrazito nježna čisteća baza primjerena je svim tipovima kose, može se koristiti svakodnevno i ne nadražuje oči. Iako sam vjerna Kerastase proizvodima za kosu, zaželjela sam se promjene i htjela sam isprobati nešto drugo. Zapravo me očarala formula s medom kojeg jako volim u proizvodima za njegu. Miris ovog šampona je apsolutno prekrasan! Prirodan je, sladak i topao, kao pravi med. Večeras ću ga prvi put isprobati, veselim se kosi koja miriše po slasnom medu! Javim dojmove. Tu se odmah našao i Reve de Miel Baume Levres, medeni balzam za usne kojeg već jako, jako dugo želim isprobati. Dragocjena biljna ulja čileanske ruže, slatkog badema te uljni ekstrakt nevena hrane, omekšavaju i regeneriraju ispucale usne. Med cvijeta bagrema umiruje i štiti hidrolipidni sloj kože, dok shea maslac njeguje kožu čineći ju mekšom. Vitamin E djeluje aktioksidativno, protiv prijevremenog starenja kože dok ekstrakt grejpa daje osjećaj nevjerojatne ugode prilikom korištenja. Tekstura je vrlo čvrsta i gusta, miriši po medu, ali s dozom citrusa i vrlo lijepo njeguje. Volim ga koristiti noću za obnovu usana.

newin6

3CE Stylenanda je korejski brend koji ima divne makeup proizvode, isprobala sam ih nekoliko i zaista sam zadovoljna. Čim sam vidjela novi ruž, iz kolekcije u suradnji s filipinskim modelom Lily Maymac, #118 Holy Rose, morala sam ga imati. Cijena je nešto viša, ali nijansa je savršena – boja suhih ruža, prljavo smeđe roza ali s crvenkastim podtonom. Radi se MLBB (my lips but better) nijansi koja će biti idealna za svaki dan. Ovakve nijanse najviše volim jer daju prirodan izgled usnama i pašu uz neutralni, dnevni makeup. Tekstura ruža je mat, na prvu djeluje vrlo suho, ali na usnama postaje baršunasta i jako se lijepo nanosi. Ne isušuje usne i vrlo je lagan. Ruž je izuzetno dobro pigmentiran. Svakako bih rado kupila još koji 3CE ruž nakon ovog.

newin7

Laneige BB Cushion Whitening podlogu već neko vrijeme želim isprobati, a prevagnulo je kad sam vidjela ovu limitiranu Milkyway Fantasy ambalažu metalik roze boje s plavo rozim ombre šljokicama. Ovaj cushion smanjuje pore i čini ih manje vidljivima, posvjetljuje kožu i čini ten blistavijim, ima polu mat finish i vrlo je dugotrajan. Veliki plus je zaštitni faktor 50+. Izabrala sam nijansu 13 Ivory i nažalost fulala jer mi ipak treba najsvjetlija. Srećom, cushioni imaju refil pakiranja pa ću kupiti najsvjetliju nijansu, a ovu ostaviti za ljeto. Isprobala sam ga samo na ruci i prema tome mogu reći da je tekstura izrazito gusta i dosta suha pa očekujem jako dobro prekrivanje i odličnu postojanost.

newin8

Pogledajte swatch (tu je i Holy Rose ruž):

newin9

Vichy Idealia Peeling noćna je piling njega koja pojačava blistavost kože. Znate da sam slaba na kemijske pilinge i piling njegu pa ne mogu dočekati isprobati ovaj novitet! Obnavlja površinu kože, ujednačava ten i zaglađuje bore. Sadrži glikolnu kiselinu koja ima učinak eksfolijacije, ekstrakt borovnice s polifenolima te ekstrakt fermentiranog crnog čaja. Koristi se nanošenjem vaticom prije noćne njege. Jako me veseli što je sve veći broj brendova počeo prihvaćati azijske beauty trendove i u svoje proizvode uvoditi sastojke toliko popularne u njihovim proizvodima (i toliko učinkovite!). Ovdje je za mene ključna riječ bila – fermentirano, a kada je još i neko bobičasto voće u pitanju, u ovom slučaju moja omiljena borovnica, ne trebam više ništa pitati. (Također primijetite da Dermalogica piling spomenut iznad u sastojcima ima niacinamid.) Ovaj piling još nisam isprobala jer trenutno trošim neke druge, ali otvorila sam ga i miris je nevjerojatan! Slatka borovnica! Kao sok! Nikako nisam očekivala takav miris, jako me lijepo iznenadio.

newin10

Dobila sam novi Spring Relax & Sleep dodatak prehrani za one koji se noću žele dobro naspavati. Inače ne volim koristiti tablete i pripravke jer nekako više volim problem rješavati u korjenu (identificiranjem problema, promjenom načina života…), bilo da se radi o stresu, anksioznosti ili sličnom, ali kako sam u zadnje vrijeme suočena s malo većim stresom, odlučila sam isprobati. Nedavno sam kupila i kapi od valerijane za sličnu namjenu, ali nisam još isprobala.  Ovaj pripravak sadrži mješavinu biljaka koje pridonose opuštanju, valerijanu, pasifloru i njemačku kamilicu, te melanin koji skraćuje vrijeme potrebno za usnivanje i ublažava simptome jet lag-a. Znači bit će odličan i za duže letove avionom i promjenu vremenskih zona. Sastojci su prirodni i prema svemu što sam čitala, vrlo učinkoviti, pa me baš zanima djelovanje.

newin11

Kao i uvijek, možete mi u komentarima napisati koje proizvode želite da detaljno recenziram u nekom od narednih članaka.

Koji od ovih proizvoda biste i same voljele isprobati?

Ovaj članak ima 5 komentara.

  • Mare M

    Očekujem detaljnu recenziju Dermalogica i Vichy peelinga. Jako želim oba probati.

    • Dermalogica ide danas, Vichy čim stignem bolje isprobati! :)

  • Ja bi isto recenziju Vichy-a,Nuxe sampona (i usporedbu s Kerastase) i cushion podloga, koja me po opisu baš zainteresirala.

    • Može, super ideja za usporedbu s Kerastase! Cushion prvo moram naručiti pravu nijansu pa kad stigne i malo isprobam, pišem dojmove.

  • Mnemosyne

    Mene najviše zanima recenzija Khiel’s kreme :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)