Avon Sonic Boost vibrirajuća maskara

Objavljeno u Recenzije, autorica: - 05.01.2011.

Avon je na tržište izbacio inovativnu i nadasve zanimljivu stvarčicu – vibrirajuću maskaru! Znatiželjne? I ja sam bila. Pogledajte što mislim o njoj.

Sonic Boost – vrlo upečatljivo ime za jednu maskaru, zar ne? Nisam vidjela još nijednu vibrirajuću maskaru za kupiti na hrvatskom tržištu, iako se u inozemstvu nekoliko brendova može pohvaliti svojim novitetima. Budući da je Avon globalna kompanija, na svu sreću i na naše je tržište uvedena ova čuvena maskara. Jedva sam dočekala da ju isprobam :)

Maskara je vrlo jednostavnog oblika, crnog valjkastog pakiranja sa srebrnim slovima, zbog čega mi djeluje kao jedna od onih famoznih maskara koje imaju cifre od kojih vam se hvata i za novčanik i za glavu. Jedina neobičnost koja se da naslutiti je čep koji ima mali dodatak. Kada dobijete u ruku novu, još nekorištenu maskaru, vidjete ćete da ima onakav mali komad tanke plastike kakav imaju i satovi, a prekida kontakt minijaturnog strujnog kruga s baterijom da se izbjegne prijevremena potrošnja energije iz baterije. Kada taj papirić izvučete, možete po prvi puta iskusiti čaroliju vibrirajuće maskare :wink: Čim krenete otvarati maskaru, čut će se jedan klik i maskara će početi zujati, a četkica vibrirati.

sklop na čepu

I kakav je osjećaj nanositi jednu ovakvu maskaru, pitate se? Škakljiv, moram priznati :) Natjeralo me da se smješkam cijelo vrijeme, a to je nešto najbolje što vam jedna maskara može donijeti – da se osjećate sretno dok ju nanosite gledajući svoj odraz, zar ne? Definitivno je bilo neobično jer minijaturne vibracije prolaze mojim trepavicama, no više nisam bila preškakljiva na to kada sam ju nanijela nekoliko puta. Poslije je postala uživancija igrati se ovakvom maskarom.

četkica

Četkica je super, na njoj ostaje dovoljno maskare, a opet ne previše. Jedino bih joj mogla zamjeriti to što je formula pomalo grudičasta (a opet, možda sam samo dobila onu s greškom u proizvodnji?). Budući da patim na jako crne trepavice, uvijek ću u trgovini uzeti carbon black ili neku sličnu ultracrnu verziju omiljene maskare. No, kako ova dolazi u samo jednoj nijansi, čini mi se da je nedovoljno crna. Da ne bude zabune, nedovoljno je crna za moj ukus, što nije spriječilo moju mamu da ju nekada posudi od mene.

nijansa black/noir

Efekt koji daje? Slike govore više od riječi pa prosudite sami :wink: Rekla bih da dosta dobro produžuje i daje nešto malo volumena. Pokušavajući do sada iskombiniarti mali milijun maskara ne bih li dobila trepavice kojima sam najviše zadovoljna, otkrila sam da je Sonic Boost maskara i preko nje Colossal nešto najbolje do sada. Vjerujte mi, kada imate neposlušne trepavice, teško je naći zadovoljavajuće manevre četkicama.

gole trepavice

Sonic Boost u jednom sloju na gornjim i donjim trepavicama

Jedna maskara sadrži 7 ml. Kataloška joj je cijena 129 kuna, no možete ju kupiti i za 79 kuna u kampanji 1.

Jeste li već isprovbale koju vibrirajuću maskaru ili Sonic Boost? Jesu li vam se svidjele? Biste li htjele posjedovati ovakvu “zujalicu za trepavice”?


Close
Dunja Stojevski (Cydonia) studentica je molekularne biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultet...

Ovaj članak ima 55 komentara.

  • Divne obrve! Vidjela sam kod Lise Eldridge http://www.youtube.com/watch?v=w0TPQwc3RT4&feature=sub maskaru koja se rotira xD Što sve neće izmislit. Al vidim da daje super efekt.

    • Hvala :weee:
      Upravo sam pogledala video, baš sam se nasmijala na ovo kako ju je nazvala, ”maskara za lijene ljude” :-D

    • Anđa

      Prekrasne obrve….ljubomorna sam ;) :)
      a maskara…niš revolucionarno ali mi šminkerice volimo sve probat ;)

  • _kay_

    ja imala prije godinu dana od Lancome-a Oscillation vibrirajuću maskaru :)

    bila sam zadovoljna no ne baš onak oduševljena… dobila sam je na poklon pa sad, sama mislim da je nebi kupila… ako bi već išla u opaki trošak za najbolju maskaru na svijetu (meni) kupila bih ponovo YSL Volume Effet Faux :ljubav:

    • ta maskara je super, ali se susi jako brzo, kroz mjesec i pola mi je vec posala neupotrebljiva, a za cijenu od 200 kn se tako nesto ipak ne bi trebalo desavati.

      • _kay_

        hmm da… malo sam slijepa na to, potpuno sam to potisnula u sjećanju :P stvarno mi je bila najbolja od svih…

        zanimljivo mi je bilo da recimo kad sam imala onu mini collistar infinito bila mi je savršena, ono trepavice savršeno produljila i odigla; i kupila normalno, redovno pakiranje, i ni upola mi nije bila tak dobra… :huh: ko da je veće pakiranje imalo jaaako usko grlo pa se pola maskare skinulo s četkice i prije nego sam je izvadila pa sam skoro po 4 sloja stavljala – iako bi to nekom mogla biti prednost, jer bi dulje trajala ja je ne volim tako… volim puno maskare :oops: a sad kak je i mene kriza stisnula zadovoljavam se maybelline-om i MF :roll:

      • _kay_

        no, ne kao da je to loše da kupujem te maskare sad, nisu ni one loše, nego da sam tužna jer si ne mogu trenutno priuštiti ove druge :kitty:

    • Dea

      imala sam i ja tu maskaru i super mi je bila jer je duljinu i gustoću mojih trepavica poprilično umnožila! jedina “zamjerka” (ako se to uopće može nazvati zamjerkom) je bila ta što nisam nikako mogla dozirati koliko želim maskare na mojim trepavicama i uvijek bi dobila oooogrooomne trepavice što baš i ne preferiram za svaki dan.. :)

  • Imaš lijepe obrve :ljubav:

  • Anexia

    baš zanimljivo. velika razlika između trepuša prije i poslije!

    obrve su ti super! ovaj donji dio je savršeno ravan, da li ih čupaš ili oblikuješ threading-om (tako većinom izgledaju obrve koje se thread-aju)

    • Ozbiljno? Ne, sama ih počupam tu i tamo, nikada nisam išla ni do kakve kozmetičarke ili salona. Iako sam pomišljala na to da odem možda jednom da mi ih srede pa da ih samo održavam, nekako me bilo strah :-? Tako da se s njima druži samo moja pinceta :)
      Mada na taj donji dio nikada nisam obraćala posebnu pažnju. U svakom slučaju, threading bih htjela jednom isprobati, čisto iz znatiželje :okej:

      • Snjeguljica

        ja sam probala :)
        malo zahtijeva vježbe ali se isplati :)
        ispadne savršeno :) ali ako fulaš možeš pola obrve počupat odjednom lol

  • Jelka

    Imam od Lancome-a Oscillation već neke dvije godine, stalno i moram priznati da svaki put kad mi počne krepavati baterija čudim se kak se mogu našminkati trepavice bez tog vibriranja :)) u početku je bilo čudno, ali sad…kao i sa keficom za zube… :) kad se navikneš…toliko je super i normalno :ljubav:

    • _kay_

      mene su svi u čudu gledali zbog čeg bi ipak maskara trebala vibrirati i zašto je ja uopće imam… da ne pričam o silnim šalama kojih sam se naslušala na to da uvijek imam kod sebe nešto da vibrira :mrgreen:

      • Jel’da? To je, izgleda, neizbježno jednom kad ljudima predstaviš svoj vibrirajući dodatak :mrgreen:

      • _kay_

        paa, kad malo razmisliš, zbilja zvuči smiješno :wink:

    • Jelka

      U stvari ono što je meni još super kod te maskare…je to što je gumena….od kad su se pojavile gumene…nisam imala ni jednu drugu(imala sam Lancome-ove i Max Factorove sve gumene..i od Nivea-e gumena…ta mi je isto bila super)….sve one klasične s keficommi se uvijek zaljepe i puno prije se unište…odnosno ne mogu se više koristiti…a ove gumene koristim fakat do zadnjega…i svaki dan mi je ista :))

  • Andy

    Super izgleda na tvojim trepavicama, nagovorila si me da je kupim! :)

    • Ako ti ne smetaju moguće grudice, samo naprijed :wink:

  • cudno,al fora..al opet grudasto….-rađe električnu četkicu za zube umočim u crnu boju- hehe

  • Nanethiel

    hmmm, izgleda…zanimljivo =P lijepo produži trepavice, ali malo mi je grudasta, tako da mislim da je moja sadašnja maskara sasvim ok. a vibrirajući efekt, ja sam jako škakljiva, mislim da to nebi išlo xD

    • Ne bi vjerovala koliko sam ja škakljiva. Mene dečko ne može zagrlit bez da se ne zahihoćem jer me škaklja :roll: Ali mogu ti reći da ne škaklja tako jako, onako je taman :-D

  • ovo je super! :huh:

  • Minnie

    Fora izgleda, ali ja sam vjerna svojoj MF false lash effect :)
    Imaš zbilja predivne obrve, ja bi takve :lol:

  • Lolitta

    Stvarno se vidi velika razlika sa maskarom, ali ne sviđaju mi se baš te grudice. Ja sam već neko vrijeme vjerna Maybelline colossal volume express maskari i kupujem nijansu 100% black. Znaš možda neku dobru maskaru koja ima nijansu carbon black? Možda sam i imala koju ali se ne sjećam…

    • Tu maskaru i ja uvijek držim kod sebe, bez obzira koliko isprobavala druge, njom uvijek mogu popraviti situaciju. Sad se pokušavam sjetiti jesam gledala još koju carbon black, možda ima jedna u Avonu, no nisam sigurna. Uskoro slijedi recenzija hrpe maskara iz Avona pa tamo pogledaj. U svakom slučaju, ako se sjetim koje carbon black, javim ti :wink:

      • Lolitta

        Hvala na odgovoru! Znam da L’Oreal ima Double Extension u Carbon black nijansi i Telescopic…tako da ću si možda uzeti tu Telescopic u crnoj tubici jer sam dosad probala onu u zlatnoj i srebrnoj i bile su mi dobre

      • Natty

        Mislim da je najcrnja ona najobičnija od Maybelline-a – svijetlozelena s rozim čepom, ta je fakat crna, a meni je i odlična…
        Dodatno mi je fora što je to neki njihov klasik, mislim da se proizvodi već nekoliko desetljeća!

      • Općenito mislim da MNY ima dobre maskare, jako mi je dugo bila favorit ona roza, Define-A-Lash Volume :)

  • andrea

    nesto mi je previsoka cijena za grudice, hm. nadam se da je to greska neka, jer zaista ti ucini trepavice duzima i dobro izgleda. hvala sto predstavljas avon proizvode ^_^

    • hHvala tebi što nas čitaš :wink:
      Btw još ću imati puno članaka o Avon stvarima jer ih imam hrpu doma :)

      • andrea

        ja ih volim, pa mi drago sto ih predstavljas, jesi mozda avon lady? ak ne jel znas kak postati, prednosti i mane tog zadatka?

      • Jesam, Avon lady sam :wink:
        U biti, najlakše ti je ako nabasaš na neku promociju i štand pa se odmah upoznaš s koordinatoricom zone i unit leaderom, ali možeš i popuniti prijavnicu na http://www.avon.hr :)

      • Zaboravih dodati :brrr:
        Prednosti su da možeš neke stvari puno jeftinije naručiti i od svake narudžbe možeš nešto sitno i zaraditi, a mane su ako netko nije zadovoljan proizvodom (što je kod mene rijetkost) da ga onda moraš vraćati o vlastitom trošku i raditi reklamaciju. Al sve u svemu rekla bih da se isplati :)

      • andrea

        hvala puno na odgovoru,ispunila sam prijavnicu na netu jer ko ce docekat te promocije, dosad nisam nabasala na nitijednu, kolko im treba da mi se jave ^_^
        hvala puno jos jednooom <3

      • Brzo će ti se javiti, u roku par dana, dok procesiraju sve. Ma ništa :wink:

  • MakeMeUp

    Maskara mi izvana čak izgleda kao MaxFactor 2000 Calorie -_- to je samo moje mišljenje :)
    btw. divne obrve

    • Iva

      a ta 2000 je superr! :-)) Ja sam super-ekstra zadovoljna! ;-)

  • dostoievskaia

    dobila sam prije kojih mjesec dana na poklon Estee Lauderovu Turbolash vibrating maskaru i zaista je dobra, uopce ne stvara ni grudice, ni lijepi trepavice, ne trusi se ni ne topi pod suzama (iako nije vodootporna), jedini joj je nedostatak da kosta oko 30 eura, sto je za mene kao studenticu jako skupo, ali stedim da kupim novu kad se ova sasusi :)

  • Tasha :)

    nikad cula ni videla al’ je zanimljivo…

  • anamy

    meni se cini preskupa ta tu kolicinu…

  • Balmain14

    Stvarno izgleda super xD
    Da ju bar imam,tako nesto bi bas meni trebalo :D

  • Na forumu.hr su neke cure rekle da vibrira samo držač, tj. poklopac a sama četkica i ne toliko. Kako god, ja sam odustala od maskare, oči mi iritira baš svaka koju sam dosad probala.

    • Da, malo sam se zgledala što točno vibrira. Najlakše osjetiš vibracije na poklopcu jer ga tamo, u biti, i držiš, no nekoliko sam puta izbliza gledala četkicu dok vibrira i dok ne vibrira pa zaključila da se ipak malo trese :)

      • Tickle tickle :)
        Vjerujem da je osjećaj baš ugodan kad se navikneš :weee:

      • Zapravo, i je :)

  • Zoom zoom ;)

    Kada ćete raditi opet neki konkurs za pisanje na šminkerici? Mogu li se cure prijavljivati i ovako,ili baš moramo čekati,neku takvu priliku? Baš me interesuje pošto nikad se nisam raspitivala za to… :ljubav:

    • Trenutno nemamo nijedan natječaj u planu jer nas ima dosta, no kada zaključimo da možemo primiti nove članice, objavit će se natječaj :okej:

      • Zoom zoom ;)

        a joj,okej… :placem:

  • keetii

    Malo sam skeptična prema maskari. Inače naručujem dosta stvari iz avona, ali me maskara nekako ne privlači.

  • Snjeguljica

    uau, stvarno je razlika prije i poslje, izgleda poprilično efektno!
    ali malo je cijena nabrijana a nisam sigurna da mi treba taj vibrirajući dodatak :-D

  • NiKii

    kako da je dobijem za jeftiniju cijenu?
    malo me je strah dati 130 kuna za maskaru ako ce mi radit grudice
    a za 80 kuna se necu tako gristi ako ispadne losa :)

  • gossip girl :)

    maskara mi se čini više nego ok, možda ju i isprobam :-D ali tvoje obrve su definitivno zasjenile cijelu priču o maskari :huh: odlično :wink:

    • a čak ih nisam uređivala niti popunjavala, ovakve su mi inače :)

Ostavite komentar

:) :( :* ;) ;( :? :D :lol: :P o.O :ideja: :ljut: :kima: :ozbiljan: :ljut2: :znoj: :mrgud: :sramise: :spava: :usklicnik: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)