Tjedan ljepote 8.2. – 14.2.2016.

Objavljeno u Lifestyle, Ljepota, Ostalo, autorica: - 08.02.2016.

Udruženje kozmetičara i ove godine pokreće TJEDAN LJEPOTE 2016. koji traje od 08.02. – 14.02. i odvija se u više od 50 kozmetičkih salona diljem Hrvatske.

slika-naslovna

Uz kozmetičke tretmane koji su u redovnoj ponudi i po nekoliko stotina kuna, sada su dostupni po jedinstvenoj cijeni od 100 kn koji će svakako doprinijeti vašem lijepom i njegovanom izgledu, nude vam i mogućnost da učinite dobro djelo – od svakog tretmana odvaja se 5 kn za buduću kolegicu iz struke, učenicu 2. razreda kozmetičke škole.

Zašto baš buduća kolegica puno je razloga, a detalje o TJEDNU LJEPOTE kao i Humanitarnoj akciji potražite na www.udruzenje-kozmeticara-rh.hr

BANER2_584x276

Odaberite barem jedan u nizu tretmana koji vam se nude po simboličnih 100 kn i ugodno iznenadite sebe ili nekog bližeg. Dozvolite da vas razni tretmani lica ili tijela kao što su IPL, radiofrekvencija, piling, mezoterapija, serum hijalurona, ampule kolagena, maske, hidratacije, razne masaže, mikrodermoabrazija, pro age tretmani, depilacije, pedikure, manikure… ispune osjećajem ogromne zahvalnosti, radosti i zadovoljstva koji slijede nakon toga.

Provjerite ima li za vas koji slobodan termin u kozmetičkim salonima diljem Lijepe naše, razveselite sebe i onu kojoj je pomoć doista potrebna, a popis salona, detaljnije informacije o TJEDNU LJEPOTE 2016. i Humanitarnoj akciji potražite na www.udruzenje-kozmeticara-rh.hr

 

*PR objava


Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)