Spremni za novi početak uz Avon?

Objavljeno u Ostalo, autorica: - 25.03.2013.

Spremni za novi, energizirani početak? Riješite Avon kviz koji će vam reći koji proizvod je idealan za vas, a možda budete i jedna od sretnica koje će upravo taj proizvod osvojiti kod nas.

feel ready krug_veliki_CRO-BiH

Proljeće je stiglo, a s njime i buđenje iz dugog zimskog sna. Zatvorene prostore uskoro ćemo u potpunosti zamijeniti šetnjama, izletima u prirodu te uživanjem u dugim sunčanim danima.

butterfly pink copy

Upravo je zbog toga proljeće pravi trenutak za novi početak, a Avon ima savršenu stvar koja će vas pripremiti za promjene. Posjetite Avonovu Facebook stranicu, riješite zabavan “energizirajući” kviz i otkrijte kakav je početak idealan baš za vas te koji će vam proizvod pritom najviše odgovarati.

cvijet pink copy

Pošaljite nam screenshot vašeg rezultata na mail [email protected], a troje najsretnijih dobit će upravo onaj proizvod koji im je Avon preporučio!

cvijet lila

Kliknite na Facebook stranicu Avon Hrvatska i započnite proljetno buđenje s Avonom!

cvijet pink VISE OD LJEPOTE copy

Pravila su sljedeća:

  1. Riješite kviz na Avon Hrvatska Facebook stranici i napravite screenshot vašeg rezultata.
  2. U komentarima nam napišite koji ste rezultat dobili i mislite li da je taj Avon proizvod zaista idealan za vas i zašto.
  3. Na mail [email protected] pošaljite nam screenshot, vaš nadimak pod kojim ste ostavili komentar ispod članka i vaše ime.
  4. Imate vremena do 31. ožujka nakon čega ćemo izabrati troje najsretnijih koji će osvojiti upravo svoj idealan proizvod!

Sretno!

DOBITNICE:

1. osass (Helena G.)

2. Arwen (Ida T.)

3. juli (Juilijana K.)

Dobitnicama su poslani mailovi na koje molimo da povratno odgovorite sa svojim podacima (adresa i broj mobitela). Čestitke!


Close
Šminkerica je prvi i najveći regionalni beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog ...

Ovaj članak ima 149 komentara.

  • Nela

    Rezultat je: Summer White Sunset i mislim da su totalno pogodili proizvod za mene jer obožavam parfeme sa cvijetnim mirisom, a da ne spominjem da sam rođena u 7 mjesec! :D

  • Ivana

    Summer White Sunset, mislim da me bas opisuje. Obozavam ljeto :)

  • Ivana

    Rezultat koji sam dobila:prava osoba za novi početak.
    U potpunosti se slažem, jer kao što i piše u rezultatu “svaki dan je nova prilika” zašto je ne iskoristiti? Upravo je sadašnjost ono što nikad više nećemo moću vratiti pa zašto gubiti vrijeme na stvari koje ne volimo, koje nas ne ispunjavaju, ili još gore, zbog kojih kasnije žalimo? Trebamo živjeti u sadašnjosti na najbolji mogući način (onaj koji mi smatramo da je najbolji za nas i naše bližnje), trebamo iskoristiti sve što nam život daje, no i pomiriti se s činjenicom da nije u životu uvijek sve idealno i onako kako bi mi htjeli, no pokušati iz takvih situacija izaći bogatiji za novo iskustvo, mudriji i ojačani. Pa zašto ne početi već ovog proljeća? Da bi u proljeće ušla zadovoljnija i fizički, avon je tu za mene koji mi pruža pomoć u obliku solutions anticelulitnog losiona s dvostrukim djelovanjem koji spriječava nastanak novog celulita.

  • velvet_eyes

    Summer white sunset…
    Ako je suditi prema imenu parfem je savšen za mene…
    Piše da pripada cvjetno-orijentalnoj kategoriji i vjerujem da ćemo se on i ja savršeno slagat :D
    Lotos,breza i ružičasti papar! ŽELIM GA :D

  • Mikoo

    Summer white sunset – mislim da je ovaj miris idealan za mene zato što me po nazivu upravo podsjeća na ljetni zalazak sunca koji gledam s plaže prema pučini u dobrom društvu… prekrasan prizoor :)))

  • midea

    solutions anticelulitni losion sa dvostrukim djelovanjem…
    Prava osoba za novi početak-savršeno mene opisuje zašto ? jer ne bojim se izazova ne bojim se ničeg novog već u svemu pronalazim zadovoljstvo i rješenje.. A mislim da bi mi solutions anticelulitni losion ne super nego odlično došao i mislim da je idealan za mene . taman prije ljeta da malo ispravim sve što mogu i krenem u nove pobjede u novi početak sa “ispeglanim” i zanosnim tijelom :)

  • Mateja ;))

    Solutions anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem – mislim da je idealan jer sam mlada, a imam celulit. Vrijeme je za jedno ljeto u kratkim hlačama, bez skrivanja i nelagode! :)

  • Barbara

    Ja sam dobila cvijetni orijentalni miris Summer White Sunset. Sviđa mi se Avonov odabir jer obožavam proljeće i parfeme cvijetnog mirisa pa bi se ovaj parfem savršeno uklopio u moju kolekciju parfema. :kima:
    :*

  • Maja

    Summer white sunset-savršen izbor, jer obožavam proljeće i ljeto, i naravno nježni cvijetni miris…koji nije napadan ali svakako je privlačan! I like… :)

  • Dela

    Rezultat je: Naturals set za njegu lica-ruza <3 <3 <3 Savrsen za mene, jer i ja zasluzujem odmoran, blistav i mladenački izgled. :D :D :D :* <3

  • Karolinaa

    Iii rezultat je: Summer White Sunset. Mislim da je odlican za mene jer volim ljeto i sve sto dolazi uz njega.. :lol:

  • Sandra

    Moj rezultat je: lak za nokte! Iii da to je idealan proizvod za mene, obozavam lakove u svim mogucim bojama, a i moram priznati da imam “malenu” kolekciju lakova koju bih voljela nadopuniti jednim avon lakom :) ….bas kaze moj rezultat “…kako bi svima pokazala prekrasne boje kojima zracis” :kima:

  • Avon Solutions Cellu break losion

    Pravo proljetno budjenje uz Avon Sollution Cellu break losion,odlican poklon za mene,obzirom da sam u 8.mj trudnoce,hormoni su ucinili svoje,a tako i moje obavezno mirovanje,sto se znatno odrazilo na moje tijelo..Radujem se ovom poklonu jer do sada nisam imala problema sa celulitom i prvi put se susrecem sa tzv.narancinom korom po butinama,straznjici,nogama….i nadam se da ce me Avon i sminkerica obradovati ovim losionom i pomoci mi da na vrijeme pobijedim dosadni celulit…
    Hvala!!!

  • točkica

    Rezultat: 30sek + lak za nokte

    Lakovi za nokte u duginim bojama, zašto su idealni za novi početak? Zato što te boje možemo poistovjetiti s prelijepim proljetnim cvijećem. Kad pogledam te boje odmah mi se popravi raspoloženje, a sa super raspoloženjem sam spremna pokoriti svijet :D

  • tiny

    Rezultat je:Solutions Anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem,smatram da je ovo odličan proizvod za mene.Imam 15 godina i noge pune celulita i strija,unatoč redovitom vježbanju,nadam se da bi mi on barem malo pomogao barem da se riješim tog odvratnog celulita koji na žalost danas ima većina cura. ;(

  • osass

    Ja sam dobila cvjetni orijentalni miris Summer White Sunset. Mislim da je ovaj prizvod savršen za mene jer obožavam prolječe i buđenje prirode. Ono najbolje opisuje moj unutarnji karakter :D

  • choby

    Rezultat je: Summer White Sunset , parfem je odlican, oobožavam parfeme sa cvjetnim notama, i taman bi mi trebao jedan takav :*

  • Moj rezultat je Summer White Sunset i mislim da je taj proizvod idealan za mene zbog toga što sam rođena na ljeto, moj horoskopski znak je Lav, obožavam crvenu boju i apsolutno sve što se veže uz pojam ljeto: sunce, pijesak, more, izležavanje na plaži, noćni izlasci…ama baš sve! :lol: Smatram da bi mi ovaj parfem savršeno odgovarao u ljetnim mjesecima zajedno uz ljetne haljinice i ostalu ljetnu odjeću a i naravno u drugim godišnjim dobima kako bi me podsjetio da je ljeto uvijek tu! :* :kima:

  • Nikolina :)

    Naturals set za njegu lica – ruža
    mislim da bi mi se taj proizvod definitivno svidio.sama ambalaža, ovako nježno roza, plus činjenica da će sigurno super fino mirisat mi se sviđa pa bi zato voljela dobiti priliku da ga isprobam :)

  • Summer White Sunset, nisam ga nikad probala, izgleda mi kao fini parfemčić, voljela bi ga probat i obožavam Avon proizvode predobri su.. :*

  • Slađana S.

    Solutions anticelulitni losion sa dvostrukim djelovanjm. Smatram da je ovo odličan proizvod za mene jer mi je stvarno potreban :)

  • Katrin

    Naturals set za njegu lica – Ruža. Ugodno sam se iznenadila Avonovim odabirom idealnog proizvoda jer najveću muku mučim s licem. Uz kombinaciju suhe i osjetljive kožu sklonu crvenilu inače često koristim proizvode za lice s ekstraktom ruže jer mi uspješno umiruju kožu pa bi s velikim veseljem isprobala i Avonov set!

  • lady_di

    Naturals set za njegu lica – ruža :)
    Htjela bih ga probati s obzirom da imam problematičnu i osjetljivu kožu lica, pa se nadam da bi ga makar malo ovaj set mogao umiriti. :*

  • Arabela

    Rezultat: Solutions anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem

    Sigurna sam da je taj Avone proizvod idealan za mene, jer kako se bližim četrdesetoj, celulit mi je sve veći neprijatelj. ;(

  • Kailey

    Rezultat: Solutions Anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem. Mislim da su totalno pogodili ono što mi treba jer otkad živim u studentskom domu, moram priznati da se lošije hranim zbog menze i manje se krećem jer mi je menza pred nosom, što baš i nije pozitivno utjecalo na moju liniju pa bih voljela barem spriječiti nastanak novog celulita, ako ovaj losin radi ono što piše. :sramise:

  • coLorama

    Naturals set za njegu lica od Ruže-mislim da je ovo odlicno za moje lice jer uvijek koristim kremice koje hidratiziraju kozu, a ovi jos imaju miris ruze koji obozavam :)

  • Josipa_K

    Moj rezultat je Naturals set za njegu lica-ruža. Mislim da bi ovo mogao biti idealan proizvod za mene jer mojoj koži nedostaje hidratacija i nešto da ju ponovo učini blistavom i spremnom za ljepše dane!

  • Mihaela

    Avon Anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem – totalno pogođeno.Svaka žena se bori s celulitom pa mislim da bi taj losion svakom dobro došao.Pogotovo sada kada se bliži ljeto i svi krećemo u borbu s onih par kila viška :)

  • Little.Miss.Sunshine

    Odličan nagradna igra, sretno cure :D

    • Little.Miss.Sunshine

      i da zaboravila nam napisati da je moj rezultat 30sek + lak za nokte, mislim da je to odličan rezultat jer obožavm njihove lakiće i taju mi i do 5 dana, što je rijetkost na mojim noktima :D

  • Mirna

    Rezultat: Solutions Anticelulitni losion sa dvostrukim djelovanjem.

    Dolazi ljeto i mislim da je ovo najbolje rješenje :) Treba na vrijeme početi misliti o plaži i oskudnim badićima. Mislim da bi mi ovo super došlo!

  • roza

    moj rezultat je Naturalis set za njegu lica. sviđa mi se opis koji sam dobila :D istina je da volim raditi stvari na svoj način :D volim hidratantne kreme za lice i miris ruže tak da mislim da bi mi baš pasal ovaj setić ^^

  • Valerija L.

    rezultat: SUMMER WHITE SUNSET Obožavam cvijetne mirise, uvjek u meni potaknu neku novu energiju,radost, smijeh.. volim miris cvijeca i točno su pogodili moj ukus, i ono što volim.. :)

  • Sara

    Moj rezultat: Summer White Sunset parfem

    Mislim da je ovaj proizvod zaista idealan za mene parfemoljubiteljicu :) Stare zalihe su ionako već pri kraju pa se svakako treba dobro opremiti i pripremiti za nadolazeće (nadajmo se!) toplije dane te novim parfemom krenuti u nove pobjede :))

  • Redhead

    Rezultat: Solutions Anticelulitni losion sa dvostrukim djelovanjem.
    Pogodili su samo tako!Nedavno sam počela sa vježbanjem uz Jillian Michaels,ne da smršam (ustvari bi se trebala udebljati još 4-5 kg :D) već baš da se zategnem i izravnam stomak i ovaj proizvod bi mi došao kao naručen!Stroga Jillian + Avon anticelulitni losion = Happy Summer ! :D

  • catwalk

    Rezultat: Summer White Sunset miris

    Mislim da je ovaj prozivod odlican za mene. Ljetni sam tip osobe; volim lagane ljetne mirise, preplanuli ten, leprsavu odjecu i naravno-godisnji odmor! :D

  • tinna

    Rezultat: Summer White Sunset

    Jedva čekam ljeto da se napokon ugrijem nježnim zrakama koje donosi zalazak sunca! :)

  • Ena

    Moj rezultat je da uživam u svemu što radim i to je istina, jer je sve lakše raditi ako to radiš s dobrom voljom i pozitivnom energijom. Mislim da je Naturals set za njegu lica-Ruža prava stavr za mene jer obožavam ruže i volim zabavu i opuštenost. Želim da moj novi početak, tj. proljeće, bude prepuno zabave i dobrog raspoloženja!

  • nemirna

    Rezultat: Naturals set za njegu lica – Ruža
    Mislim da bi ovo bilo idealno zato što želim novi početak i neke promjene u svom životu,počevši od njege lica.A i obožavam sve vrste ruža tako da je ovo savršeno :D :*

  • emamae

    Moj rezultat je SUMMER WHITE SUNSET i mislim da su me bas pogodili :) Obožavam osvjžavajuće ljetne mirise i sve vezano za ljeto…koristim ljetne mirise i zimi i mogu reć da samo jedan “špric” nekog ljetnog mirisa savršeno mi podigne raspoloženje,čak i ako je vani -10 bar mislima odlutam na neku plažu….

  • jope

    Rezultat: Summer White Sunset

    Mislim da je to rješenje totalno pogođeno… obožavam ljeto,toplinu i more.. jedva čekam sunčanje i kupanje :)

  • antonia

    Sumer White Sunset <3 <3 obozavam cvijetne mirise .pogodili su totalno :)

  • Čokolada :)

    Rezultat: Novi početak znači više zabave
    Apsolutno! Svaki put kad počinjemo iznova puni smo energije, osjećamo svježinu u životu i jedva čekamo da “samo kliknemo START” :D
    Ima li išta bolje od novog početka i nove kozmetike?? :)

  • Marianna

    Rezultat:Naturals set za njegu lica – Ruža
    “Novi početak znači više zabave
    Uživaš u svemu što radiš. Zato ćeš uspjeti svaki put kada na svoj način radiš nešto što voliš. Tvoj potencijal leži u strasti i opuštenom stavu. ”

    Istina je da uživam u svemu što radim jer sve radim strastveno na svoj način. Ruža je simbol strasti i obožavam njen miris u kozmetici. I baš sam u zadnje vrijeme u potražnji za sličnim proizvodima ovog mirisa. Mislim da bi ovaj set bio savršen za mene.

  • Klara

    rezultat: Naturals set za njegu lica – ruža

    Istina, ja u živam u svemu što radim. Zato i gledam na život toliko optimistično jednostavno, volim ono što radim. :D

  • anasrce

    Solutions anticelulitni losion sa dvostrukim djelovanjem, hmm.. da, koja djevojka ne treba anticelulitni losion, ako ništa drugo barem prevencije radi. Priznajem i meni je potreban, ali optimist sam i vjerujem da ljepota dolazi iznutra, iako ni vanjštinu ne smijemo zanemariti :)

  • silvana500

    Rezultat: Summer White Sunset
    Ovaj parfem idealan je za mene zato što obožavam parfeme, pogotovo Avonove. Parfemi su im stvarno predobri i obožavam ih :*
    Obožavam ljeto i ljetne zalaske sunca, nema ništa ljepše i romantičnije od toga. :D
    S ovim parfemom mogla bih se čak i kada je proljeće, jesen ili pak zima prisjetiti toplog zalaska sunca, ljetnih avantura i svega onoga što ide uz ljeto. :D

  • Marija

    Moj rezultat: Summer White Sunset parfem :)

    Mislim da je ovo odličan odabir jer obožavam voćne mirise, rođena sam na prijelazu proljeća/ljeta i obožavam prirodu, pogotovo u proljeće, kad nam se sve budi, jednostavno me zove da idem van! :) Sve se nekako čini svježe i primamljivo!

  • lelica123

    Moj rezulta: 30sek + lak za nokte
    Savršen izbor za mene. Avon kao da je pogodio da obožavam lakove i maljanje po noktima :D
    Jedan Avonov lak baš bi dobrodošao u moju “skromnu” kolekciju lakova. :D

  • lejlala

    Moj rezultat je : Summer White Sunset parfem!

    Vidim da ga je vecina cura u prethodnim komentarima takodjer napisala, sto govori da Sminkerica ima divne citateljice koje se pronalaze u blagodatima prirode ljeti, u cvijecu, uzivanju i laganoj, opustajucoj atmosferi, te dugim ljetnim nocima! I ja smatram da sam jedna od njih jer ljeto je doba kad za mene
    (a vjerujem i za druge citateljice istog rezultata) vazi poslovica: ”Udri brigu na veselje” :lol: a potrebno je nesto postojano ciji ce miris moje tijelo odavati u tom veselju :)
    Inace sam veliki fanatik sladunjavih mirisa pa tako mislim da bi ovo bio pun pogodak za mene i predstojece ljetne avanture! :sramise:

  • Lola

    Rezultat je: Avon Solutions anticelulitni losion sa dvostrukim djelovanjem! Ljeto je blizu, treba poravnati trbuh, izgubiti koji kilogram što sam ga ”natukla” preko zime… A ovaj proizvod bi mi došao kao naručen za pomoć u postizanju dobrog izgleda do ljeta! :)

  • ancica22

    Moj rezultat je 30sek + lak za nokte! Rezultat je definitivno pogođen jer strašno volim lakirati nokte i mjenjati boje, čak se i sama trudim sa nail artom :)

  • OneTwoThree

    Rezultat je Summer White Sunset, koji mi daje nagovještaj sunčanih idiličnih dana. Pošto sam nedavno krenula u teretanu, to je za mene početak koji će rezultirati s više samopouzdanja, boljeg osjećaja i zdravijeg načina života. :kima:

  • Mihaela

    Rezultat je Summer White Sunset!
    Obožavam cvijetne parfeme i totalno su za mene jer je za osobe koje imaju smisla za humor, vedre su naravi, te uvijek pozitivno gledaju na svijet što me u potpunosti opisuje. I idealan je za toplije dane. ;)

  • Mareee

    rješenje kviza je: prava osoba za novi početak

    definitivno da, a proljeće je idealna prilika za to…da malo poradim na sebi,skinem koju kilicu, počnem vježbati…. i da se maknem od ljudi koji mi štete i stvaraju probleme unazad par mjeseci :? …i da jednostavno uživam u najljepšem godišnjem dobu okružena ljudima koje volim i koji mene vole….i to je to! :kima:

    a Avon Solutions anticelulitni losion sa dvostrukim djelovanjem? ooo da definitivno bi mi dobro došao jer dnevno provedem puuuuno vremena sjedeći (uredski posao), i inače tokom zime sam vrrrlooo pasivna (čitaj: sjedi-lezi)…a celulita se skupilo pa bih željela isprobati taj losion… :kima: :lol:

  • Arwen

    Rezultat je Naturals set za njegu lica – Ruža :) Obožavam miris ruža, a Avon za ovaj proizvod kaže da izvrsno hidratizira kožu i daje joj blistav izgled, što bi meni itekako odgovaralo jer često primjetim da su mi određeni dijelovi lica nedovoljno hidratizirani uz sav trud. Stoga se nadam da bi mi ovaj proizvod pomogao ;)

    • Čestitke! :kima:

      • Arwen

        Hvala, hvala :D

  • Mon-Chi

    Rezultat: Summer White Sunset. Idealan za mene jer obožavam parfeme i ljeto! :)

  • Amy

    Moj rezultat je: Summer White Sunset.

    Iako sam vise tip za vocne parfeme, dobro bi mi dosao poneki cvjetni u kolekciji. Posto zvuci bas svjeze, bilo bi odlicno kad bi ga i dobila. A i volim ljeto jako.
    Avon me pogodio :D

  • Christina

    Solutions anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem- upravo takvo nešto mi treba jer očekujem toplije vrijeme pa da krenem sa aktivnostima, i u novu borbu sa celulitom, a ovaj Avonov proizvod možda bi mi tu borbu mogao olakšati!

  • cute_viky

    Rezultat je: Naturals set za njegu lica-ruza
    Idealan je jer sam najvise od svega zanemarivala svoje lice (koja greska) i tek nedavno pocela koristiti proizvode za njegu lica i naravno nemam jos uvijek sve potrebno za njegu pa bi ovo bio idealan poklon :kima: :*

  • zdenka

    AVON SOLUTIONS anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem je moj rezultat i svakako je točan.Rijetko tko od nas se ne bori s celulitom.<još samo da je osvojiti i isprobati ovaj novi proizvod.

  • Kosjenka

    Solutions Anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem :) Nije loša ideja :D Nema pravog početka dok se ne riješim celulita :D

  • Anita

    Solutions anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem :kima:
    Definitivno pogođeno jer ne želim da me ove godine bude sramota skinuti se na plaži ili na bazenima :sramise:

  • anja.

    SUMMER WHITE SUNSET

    mmmm..vec mi mirise na ljeto :)
    obožavam miris ljeta: more, povjetarac, sunce, razno bilje uz obalu, toplina, pijesak… joooooj! kad će više to ljeto?? :D

  • Matea

    Moj rezultat je: Summer White Sunset

    U potpunosti se slažem sa time kako me Avon opisao i baš bi voljela isprobati ovaj parfemčić koji su preporučili jer su cvjetni parfemi uvijek moj prvi izbor (posebno od avona!:) Neka ovo proljeće doista bude posebno ;)

  • Tizzy

    Summer White Sunset

    Odgovara mi ovaj odgovor i predložena toaletna voda jer sam imala tester i jako mi se sviđa :)

  • Antonija

    Summer White Sunset, totalno pogođeno :)

  • Nelhael

    Summer White Sunset :*
    Mislim da je ovo odličan odabir jer obožavam cvjetne mirise i obožavam prirodu, pogotovo u proljeće, kad nam se sve budi i sve se nekako čini svježe i primamljivo!! :kima:

  • Katarina

    Rezultat je: Avon Solutions anticelulitni losion sa dvostrukim djelovanjeM
    E pa pogodili su

  • Antonija

    Summer White Sunset, totalno pogođeno jer obožavam takve mirise i odgovaraju mi u potpunosti :)

  • Rosemarie48

    Naturals set za njegu lica – Ruža, baš po mom guštu i sklonostima..volim jako miris ruže !

  • Kristina

    Novi početak znači više zabave ;) Moj rezultat je Naturals set za njegu lica – Ruža….idealno za proljeće odnosno moje najdraže godišnje doba :)

  • Marica

    Avon Solutions anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem je moj rezultat. Mislim da bi mi savršeno došao ovaj proizvod jer dolazi ljeto, a ima se što za “popraviti”. Njegovo dvostruko djelovanje sigurno bi bilo učinkovito!

  • Maria-Elena Beate Ribar

    Summer White Sunset :) Ovo ljeto najvjerojatnije idem u Tursku pa bi bilo prekrasno profurati i taj miris :) Nisam Hurem da mamim poglede, ali bar bih fino mirisala :3 Između ostalog, miris je bitan za prvi utisak… Ljudi često ocjenjuju nekog po mirisu. Ako je ugodan, ugodnija nam je i osoba :)

  • Jelena Marić

    Summer White Sunset parfem! I pogodili su jer mi se taj parfemčić jako sviđa(isprobala sam ga) :)

  • Vickqwy

    Rezultat je : Avon Solutions anticelulitni losion sa dvostrukim djelovanjem

    Taj proizvod zaista idealan za mene jer naravno kao i većina cura, žena želim naći super naćin za suzbijanje celulita pa bi mi ovaj losion super došao :)

  • Matea

    Sloutions anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem. Di ces bolje taman dolazi ljeto :) :ideja:
    :D

  • brownie

    moj rezultat je; Naturals set za njegu lica – Ruža. Baš sam u potrazi za dobrom kremom za lice, a pošto piše da ta krema savršeno hidratizira kožu, mislim da bi mi odgovarala jer imam suhu kožu kojoj je hidratacija prijeko potrebna :) + to daje svjež, blistav izgled, a to je upravo ono što mi treba nakon neprospavanih noći :) stvarno bi ju voljela isprobati, jer možda u njoj pronađem svoju idealnu kremu!

  • Rezultat je Summer with sunset,idelan je parfem za mene jer obožavam vočne mirise.

  • ignacija

    Naturals set za njegu lica – upravo ono što je potrebno mom licu nakon duge i hladne zime.

  • Marina

    Summer White Sunset je idealan za mene jer i inace volim cvjetno orijentalne mirise…mosus i lotos…dugo koristim Passion Dance iz avona…na koji sam se previse navikla…pa ga vise ne osjetim….mislim da je vrijeme da ga promijenim i da bi Summer White Sunset..bio bas dobra zamjena za njega… :kima:
    Sve me to podsjeca na ljeto…miris mora…zalazak sunca…SUNCE..koje jedva cekam….putovanja i duge ljetne setnje….:)

  • marilyn

    moj idealni proizvod su lakoi 30 sec.slažem se s time, jer uvijek zamrljam lak nakon lakiranja prije nego se osusi

  • Josip

    Meni je ispalo Summer White Sunset.Ovaj bih parfem želio osvojiti ne za sebe(naravno),već za curu koja uskoro ima rođendan i ovo bi joj bio idealan poklon.Hvala!

  • Valentina

    dobila sam summer white sunset koji bih definitivno voljela isprobati, jer volim ljeto i cvijetne mirise, a budući da sam u potrazi za novim parfemom, ovaj zvuči idealno! :D

  • Darlene

    Solutions Anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem!
    Rezultat je više nego točan! Naime, započela sam s tjelovježbom prije cca 2 mjeseca i od tad vježbam svaki dan! :D Ponosna sam na sebe jer sam ostvarila svoj cilj. Uz vježbanje potrebno je i zdravo se hraniti, odnosno zaboraviti sve nezdrave navike. U tome sam također uspjela. Ovaj losion bih definitivno iskoristila u preventivne svrhe i zatvorio bi krug mog zdravog načina života :)

  • Ksenija

    Moj rezultat: Summer White Sunset. Smatram da bi mi ovaj parfemić savršeno pristajao zbog toga što volim ovakve lagane mirise, samo ime parfema me asocira na nježnost, mirnoću, veselje, ljubav i podsjeća me na lijepe trenutke koje sam po ljeti provela sa svojim dečkom. I njemu bi se svidio ovaj miris na meni. Volim koristiti ovakve mirise, i mirise općenito, zbog toga što se bolje i veselije osjećam kada lijepo mirišim! ;)

  • Benka

    Rezultat mi je Naturals set za njegu lica-Ruža :sramise: … Mislim da mi nije moglo bolje,lijepše i točnije ispasti. Ruža kao simbol ženstvenosti,proljeća, novog buđenja,karakterizira moj veseli duh koji obožava vedrinu,proljeće,buđenje cijele prirode,duge šetnje upijanje vitamina D i svih prekrasnih mirisa koje proljeće donosi…..a kao što sam rekla,ruža je simbol toga i kraljica svih mirisa i kraljica ljepote… njezina ukomponiranost u kozmetiku nam može pomoći da dobijemo tračak njezine ljepote,mirisa i blistavosti i na svom licu…jednostavno predivna.. :D <3

  • Moj rezultat je : Summer White Sunset parfem!

    Tvoj novi početak podrazumijeva pronalaženje dobrog tima…po prirodi sam druželjubiva i društvena osoba i još k tome rođena u proljeće…ovaj parfem savršeno bi mi pristajao jer obožavam cvijetne arome…obavezno bi ga prepuručila svojim prijateljima i potencijalnim kupcima… :)

  • sanjalica

    Dobila sam “Novi početak na tvoj način”. Sviđa mi se proizvod koji sam dobila Avon 30sek + lak za nokte. Volim si ponekad namazati noktiće i volim lakove vesele boje još kad se brzo suše..ma milina.. Da ovo je idealni proizvod za mene.. :D

  • Tihana

    Naturals set za njegu lica – Ruža. Idealno za mene obožavam ružu i blistav izgled u kompletu.

  • lovely

    Moj rezultat je Solutions Anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem.Proizvod je idealan jer uklanja celulit i sprječava nastanak novog celulita. Ljeto se približava,a na mojoj koži još su tragovi zimskih kilograma kojih bih se rješila spomenutim losionom. Proizvod je baš za mene jer proljeće donosi pravo vrijeme za promjene i dobivanje samopuzdanja. Želim svježinu i treba mi nešto novo, baš kao ovaj proizvod :*

  • PurpleAngel

    Rezultat je Avon Solutions anticelulitni losion sa dvostrukim djelovanjem! :usklicnik: opaaa kakav pogodak, jel mi negdje kamera uključena pa ste pogodili da imam taj ženski napasnik od celulita :? kao i svakog proljeća, to je jedino razdoblje u godini kad me prve zrake toplijeg sunca natjeraju na nekakvu vježbu hehe, ono sjetim se potencijalnog horora u badiću za par mjeseci, pa mislim da bi u kombinaciji sa ovim losionom došlo do nekih rezultata! ;)

  • Lucy

    Rezultat: Avon Solutions anticelulitni losion sa dvostrukim djelovanjem!
    haha stvarno idealan proizvod,jer sam baš završila s vježbanjem prije riješavanja kviza i razmišljala kak budem ipak morala kupit anticelulitnu kremu za brže rezultate,za noge (s kojima se već godinama mučim) i trbuh jer sam bila lijena da još i trbušnjake radim :D

  • Laurie

    Moj rezultat je ujedno i moja najveća želja ovoga proljeća – 30 sec lak za nokte! Još da je u plavoj nijansi, već bi se zapitala da li je Avon kontaktirao vidovnjaka za ovaj rezultat :) Genijalno pogođeno!

  • Ivana T.

    Rezultat: 30sek + lak za nokte
    Baš za mene, uvijek u žurbi i sa puno obaveza, a obožavam lakirati nokte, pa je lak koji se suši u 30 sekundi idealan. :)

  • NikolNikol :)

    Moj rezultat; Summer White Sunset :kima:

    Mislim da bi parfem bio idealan za mene jer naprosto obožavam ljetne zalaske sunca… pogotovo ako ih još mogu podijeliti s dragim osobama. ;)
    Kako me određeni mirisi podsjećaju na određene životne događaje, nadam se da će me i ovaj parfem (ako ga osvojim) podsjećati na divno provedeno vrijeme promatrajući zalazak sunca. :P

  • kikab

    Rezultat testa je Summer White Sunset.
    Sviđa mi se razultat i mislim da je taj parfem idealan za mene i nadajmo se za malo toplije dane, koji valjda uskoro dolaze…XD

  • Josipa

    Solutions Anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem – pomaže spriječiti nastanak novog celulita!

    Hmm..nije za mene. Ne opterećujem se celulitom, a kada sam i imala poneki takav losion doma, jednostavno nisam bila ustrajna i svaki dan ga mazala, a bez toga nema rezultata.

    Radije bih neku dekorativu! :)

  • Rezultat je:Solutions Anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem mislim da je taj proizvod totalno idealan za mene jer koliko god se ja trdila vjezbanjem ili ne jedenjem skidajući višak kila celulit i strija su mi pune noge i guza .. užass a ubrzo će ljeto tak da mi stvarno jako dobro došlo :)

  • Natalija

    Summer White Sunset – Naravno da je idealan za mene, zato mi je tako i ispalo .. Jednostavno obožavam ovakve mirise i sigurna sam da će postati moj novi omiljeni parfemčić iz Avona. :)

  • Zvjezdana

    Dobila orijentalni miris Summer White Sunset… <3 Mislim da bi mi ovaj miris odgovarao, budući da se stvarno radujem narednom periodu kada se priroda budi i kada se čini sve ljepšim… Pozz… :lol:

  • Moj rezultat je summer white sunset parfem!!!!Obožavam ljeto i cvijetne parfeme tako da je ovaj savršen za mene :D :D

  • Ja sam iz Bosne,mogu li ucestovati?

  • Ljubs

    Moj rezultat je da sam prava osoba za novi početak. Mislim da je Anicelulitni losion idealan za mene zato što bez obzira što vježbam i dalje imam celulita po bedrima.

  • juli

    Lak za nokte. Boje su vesele, predivne, kakve i priliče 15-ogodišnjakinji. :*

  • Volley

    Naturals set za njegu lica – ruža
    mislim da je ovo proizvod za mene jer obožavam ruže i pod hitno mi treba neka promjena u njezi kože :D

  • T.a.m.m.y

    Moj je rezultat: Summer White Sunset

    Zašto je idealan za mene? Zato što jaaaako volim parfeme i smatram ih nečim posebnim i čarobnim – baš kao što su to ljetne večeri i zalasci sunca… ;) :*

  • Monika

    Rezultat: 30sek + lak za nokte

    Savršeno za novi početak! Obožavam lakove za nokte, nikada ih dosta. :) A i ovaj lak koji se suši za 30 sec savršeno će doći za moj užurbani studentski ritam! :D

  • Innana

    Rezultat je pokazao da je parfem Summer White Sunset odličan za moj novi početak. Mislim da je cvjetni parfem pravo rješenje za uživanje i doživljaj proljeća, a budući da ih i sama obožavam jer najbolje opisuju moje trenutno raspoloženje – Avon je pogodio ideali proizvod za moj novi početak :kima:

  • Ivana

    Rezultat: 30sek + lak za nokte

    Pa mislim da je idealan poklon za mene jer inače nemam neku zavidnu kolekciju lakova, a mislim da je vrijeme da to promijenim, ovo je samo početak :)

  • Lucija

    Naturals set za njegu lica – Ruža …kao što kaže i sam opis proizvoda , hidratizira kožu i daje joj blistav izgled…moja je koža je poprilično suha i vjerujem da bi ovaj proizvod bio od velike pomoći u suzbijanju tok problema i vračanja sjaja …a uz sve to ima i miris ruža što je veliki plus :)

  • Andrea Č.

    Naturals set za njegu lica – Ruža

    Sviđa mi se – donekle je pogođeno jer doista uživam u svemu što radim :)

  • Rezultat: Solutions Anticelulitni lonsion s dvostrukim djelovanjem. Totalno pogodili moj proizvod! Baš sam sretna. :D Prije mjesec dana počela sam sa vježbanjem tako da budem spremna za ljeto. Dan voženje biciklom, dan rolanja, dan trčanja i tako naizmjenično. Nedjelja je za odmaranje. Ovaj proizvod bi mi toliko olakšao sve i još bi spriječio nastanak novog celulita. Savršeno! :)

    Lijep pozdrav.

  • Maite

    Moj rezultat je Avon Solutions anticelulitna krema s dvostukim djelovanjem..
    Idealan poklon za mene, jer mi se nakupilo mnogo celulita u posljednje vrijeme, a planirala sam uložiti u dobru kremu pa bilo bi lijepo isprobati nešto ovakvo, a u današnje vrijeme svima je bitno što jeftinije proći :D Maštat ću o njoj haha :D

  • Tina I.

    Avon Solutions Cellu break losion – zaista idealan za mene jer izgledam kao Micheline maskota

  • maaja23

    Avon Naturals set za njegu lica – Ruža. Kažu da sve kreće od lica, a što je bolje od njegovanog lica, još s mirisom ruže, ući u proljeće bit će mi još milije:) Sviđa mi se izbor i prihvaćam poklon ! :)

  • Jocipa

    Moj rezultat je: Avon Solutions anticelulitni losion sa dvostrukim djelovanjem :)

    Imam 20 godina, rijetko kada nosim haljine i ovog ljeta sam to odlučila promijeniti.
    Ovaj losion bi savršen bio jer je ljeto sve bliže i trebam napokon pokazati svoje noge :)

  • sasha11

    Summer White Sunset… :-) Još koji mjesec i dolazi moje omiljeno godišnje doba – LJETO!!! :-) Idealan parfem za mene!!! :-)

  • Antonija

    Dobila sam Summer White Sunset. Ovaj proizvod je odličan za mene, ne samo zato što odlično miriše, nego zato i što je lijepo dizajniran i krasi ga moja omiljena boja – narančasta! Boja avanture i ljeta, baš kao što volim!

  • Nella

    Moj rezultat je : Summer White Sunset parfem!
    I mogu reći da je test stvarno super napravljen jer po mom mišljenju daje veoma realne rezlutate, meni je skroz pogodio!!! :D
    Nisam osoba koja često žudi za nekim promjenama,svoj život smatram kao cjelinu i prihvaćam sve dobro i loše što se u njemu događa, ništa nebih brisala ni mijenjala… pa baš ti rijetki trenuci kada krečem u nov početak su upravo to što kviz kaže- da moj na novi početak podrazumijeva pronalazak dobrog tima,kada se okružim drugačijim,novijim,boljim ljudima i kada sam sigurna da su tu uz mene,kada se stvori čvrsta mreža povjerenja ja se osjećam preporođeno! I tako s tim ljudima dijelim apsolutno sve što me muči u životu,što me nasmije i rastuži i presretna san što sam do sada uvijek u životu imala takve ljudine kraj sebe! <3

    -eto po tome zaključujem da mi uistinu odgovara i idealan je za mene Summer White Sunser parfem! :)

  • Ivanaaa Ri

    Moj rezultat je Avon Naturals set za njegu lica – Ruža. I totalno je pogođeno. Iako je to pomalo stereotipno da su ruže omiljeno cvijeće, eto mene baš briga, ja ih obožavam. :) Njihov miris, izgled, predmeti s motivom i sve vezano uz njih, pa tako i kozmetičke proizvode koji ih sadrže. Stoga bih bila presretna kada bih osvojila ovaj poklon, osobito jer mi je nakon ove duge i teške zime koža lica u prilično lošem stanju usprkos mojem trudu i njezi.. a poput mene same, i moja koža zaslužuje novi početak..naravno čim se ovaj snijeg otopi i počne pravo proljetno budenje :)

  • Marija G.

    Moj rezultat : lak za nokte- 30sek.
    Totalno pogođeno… obožavam vesele boje, vesela sam! :P :lol:

  • Summer White Sunset, obožavam toplo vrijeme cvijeće i sunce tako da bi si savršeno pasali. Još kad se snijeg konačno pozdravi sa nama za ovu godinu i stigne pravo proljeće… I usput, taman mi treba novi parfem, a nemam trenutačno novaca za takvu investiciju. Idealno!

  • Ivy_89

    oooo,moj rezultat je Naturals set za njegu lica od ruže! Obožavam mirisne i nježne kreme za lice i mislim da je ovaj odličan za mene zbog toga – svaki dan!

    Ivy_89

  • Iva

    Rezultat: Naturals set za njegu lica – ruža

    Istina je da sam stvrastveni tip osobe koja voli raditi stvari na svoj način i tek onda potpuno uživam u životu. Njega lica mi je izuzetno važna stoga je ovaj set zaista idealan za mene i moju kožu za početak proljeća i toplijih i vedrijih dana.

  • dani

    novi početak znači više zabave – naturals set od ruže.

    hehe, taman sam ga mislila naručiti u prošlom katalogu, ali money, money o.O

    proizvod mi odgovara jer obožavam miris ruže, a i krema koju trenutno koristim je pri kraju. :) a ovi mi proizvodi možda pomognu da oživim kožu nakon ove zimulje :kima:

  • nora

    solutions anticelulitni losion sa dvostrukim djelovanjem
    hmm.. ovaj proizvod uopće nije idealan za mene.. doduše smatram da mi ni ne treba.. :kima: obožavam vježbati i trčati, tako da nemam problem sa celulitom, svi koji tvrde da je celulit genetski.. nije istina.. :kima: tako da, ako dobijem nagradu, poklonit ću ju svojim sestrama.. :*

  • Nataša R.

    Summer White Sunset je rješenje mog kviza. Volim cvjetne mirise, volim miris cvijeća, buđenja prirode, proljeća jer to je godišnje doba u kojem sam rođena. :)

  • Niky Wins

    Ja sam isto dobila cvjetni orijentalni miris Summer White Sunset. Slažem se da je ovaj prizvod savršeno izabran za mene jer sam rođena u proljeće i općenito me veseli misao da uvijek postoji mogućnost za novim početkom. :)

  • Mirjana I.

    Solutions anticelulitni losion sa dvostrukim djelovanjm. Dokaz da je test valjan jer ovo mi treba više od ičega

  • arwen666

    Moj rezultat: 30sek + lak za nokte

    lakić koji će upotpunit moju kolekciju :)

  • Ivy

    Dobila sam rezultat Avon Solutions Anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem. Mislim da je ovo stvarno idealan proizvod za mene jer sam odlučila da početak proljeća, Uskrs i 1.4. (ponedjeljak) budu moj novi početak – pokrenut ću se, početi plivati, voziti bicikl i puno šetati, zdravije se hraniti itd. pa je i ovaj proizvod u skladu s tim odlukama :)

  • Ivana B.

    Naturals set za njegu lica – Ruža

    Pun pogodan sto se tice izbora proizvoda jer obozavam ruze, a ni blistavost i hidratacija nisu na odmet :)
    Sto se tice rezultata da uzivam u svemu sto radim – pa vise manje istina, nastojim naci uzitak u svemu, a da i istina je da u meni lezi prava kombinacija strasti i smirenosti :)

  • Kumica

    Moj rezultat je: Avon Solutions anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem. :)

    Ovo ljeto idem na medeni mjesec.. :) Uzalud se trudim riješiti se celulita, već mjesecima, jednostavno ne uspijevam.. I svaki put kad se sjetim da mi je medeni mjesec u 6. mjesecu, uhvati me panika jer nemam pojma kak ću se dovesti u red do tad.. :) Tako da bi mi ovaj vaš proizvod mogao dati novu nadu da ću i ja izgledati lijepo pred mojim budućim mužem. :)

  • Marijana Vrban Krajina

    Summer white sunset – mislim da je ovaj miris idealan za mene zato što me po nazivu upravo podsjeća na ljetni zalazak sunca i obožavanje ljeta :)

  • Snježana

    Summer White Sunset.Pun pogodak :kima: Obožavam zalaske sunca :)

  • ANICA MIROSAVLJEVIĆ

    Solutions anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem – baš ono što mi treba sad nakon zimskog ratdoblja, jer imam naslage celulita na bedrima i stražnjici i to podhitno moram ukloniti do ljeta, kako bi ljeto započela kao nova osoba, sa sexy guzom i utegnutim glatkim nogama bez ružne narančine kore. hvala.

  • Karmen

    Kad sam rješila kviz i kao rezultat dobila Summer White Sunset, nisam mogla vjerovati jer sam baš razmišljala o njegovoj kupovini! :D Već sam kupila dva Summer White parfema, a Sunset mi se čini savršenim za ovo proljeće jer inače obožavam slatkaste, cvjetne i orjentalne mirise. Stvarno bih bila sretna kad bih ga dobila, jer mi kao studentici svaka kuna dobro dođe… A ja ih kao prava šminkerica trošim uglavnom na palete, kistiće, sjajila, kremice…:D Pa je ovaj parfem više nego dobrodošao ;)

  • SLAVICA M.

    Moj rezultat je: Avon Solutions anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem.
    Odličan rezultat za mene, još kad bih ga dobila na svoju kućnu adresu bilo bi savršeno, jer takav preparat mi podhitno treba da se riješim viška masnih naslaga na svom tijelu, prvenstveno u području trbuha i struka.Hvala.

  • Alexis

    Summer White Sunset – probala sam ga u katalogu, ima lijepi tropski miris, baš ljetni, na lagane haljinice, odlično bi došao kao olakšanje od ovih teških zimskih… a dosta mi je i kiše i svega, ja sam te nedavno otkrila avonove proizvode i za sada sa oduševljena…..

  • Mare

    Avon Summer White Sunset EdT-totalni pogodak jer baš razmišljam o kupovini novog parfema. :)

  • Mara

    Naturals set za njegu lica – Ruža. Nisu mogli bolje pogoditi, s obzirom da u zadnje vrijeme jako pazim na svoju zrelu kožu kojoj treba jako puno njege. A ruže su moje najdraže cvijeće :)

  • Shokira

    Solutions Anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem – ovaj rezultat mora da je znak koji mi dolazi kao poticaj za početkom vježbanja, a kako bih se što brže riješila celulita, mislim da je ovaj losion odličan izbor.

  • Marina

    Summer White Sunset parfem :) :P

  • renata tomić

    anticelulitni losion… to jje moj rezultat i zaista trebao bi mi kao priprema za ljeto hihihi volim avon! veliki pozzdrav

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)