Ljekarnik.hr: Zgrabi lakih 500 kuna!

Objavljeno u Ostalo, autorica: - 19.03.2014.

Online trgovina ljekarnik.hr  vam je pripremila jednostavan nagradni natječaj u kojem možete osvojiti poklon bon u vrijednosti 500 kn.

Posjetite ljekarnik.hr, pronađite proizvod i ostavite recenziju i ocjenu proizvoda te dajte drugim korisnicima iskrenu preporuku i osvojite poklon bon od 500 kn. Žiri web trgovine ljekarnik.hr će odabrati najkreativniji / informativniji odgovor. Možete komentirati i više proizvoda, a recenzije i komentari se prikupljaju do 23.3.2014. Nagrađeni komentar se objavljuje na http://ljekarnik.hr i na Ljekarnik Facebook stranicama.

Klikni ovdje i osvoji!

ljekarnik


Close
Šminkerica je prvi i najveći regionalni beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog ...

Ovaj članak ima 2 komentara.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)