Što ste vi nosile protekli tjedan

Objavljeno u Moda, autorica: - 21.05.2012.

Kako sam već prvoga dana objave moga članka „Što sam nosila proteklog tjedna?prikupila dovoljan broj slika vaših „outfita“ za jedan članak, s nestrpljenjem sam dočekala slobodnu večer da natipkam ovaj članak. Stvarno sam presretna što vam se svidio ovaj oblik suradnje i što ste tako brzo poslale slikice svojih maštovitih “outfita” (koje možete slati i dalje na [email protected]) i želim vam se od srca zahvaliti :). A sada, da ne duljim s uvodom, bacimo se na gledanje i raspravljanje ovaj puta vaših “outfita”.  “Outfite” ću rasporediti prema djevojkama koje su ih slale.

Možemo započeti s Petrom koja je već dugo vremena naša vjerna suradnica i sudjeluje u svemu što se na Šminkerici događa. Petra mi je poslala svoja dva „outfita“ od kojih je jedan više „casual“, a drugi  zavodljiv/vamp/šik/veseo/šaren – kako god volite.

„Outfit“ broj 1 je causal varijanta u kojem Petra nosi  predivne breskvaste traperice koje je kupila u New Yorkeru za 229 kuna te tamno plavu košulju koju je dobila na poklon. Tanki remen na trapericama je kupljen u Tally Weijlu za 29 kuna, a cipele su Jello i plaćene su 149 kuna. Što se nakita tiče, Petra nosi samo jednu narukvicu koju je kupila u Accessorizeu za 45 kuna.

U drugom outfitu Petra na sebi ima šarenu tuniku iz New Yorkera koju je ulovila na sniženju za samo 79kuna, a ondje je pronašla i ovaj klasični sako po cijeni od 255 kuna.  Tuniku je nosila uz obične crne tajice i narančasti remen iz New Yorkera koji je platila 25 kuna. Ove predivne cipele s turbo visokim potpeticama kupila je u Deichmannu za 229 kuna, a torbica je iz Accessorizea.

To bi bilo to što se Petre tiče, a ja bih joj savjetovala da na idućim fotkicama nabaci koji osmijeh, jer ipak je on najbolji dodatak svakoj modnoj kombinaciji :)

Druga djevojka koja je poslala dva svoja „outfita“ je Martina, o kojoj ne znam ništa tako da – bacimo se na njezinu odjeću.

U prvoj kombinaciji Martina nosi hlače iz Terranove koje je platila samo 80 kuna i košulju iz H&M – koju je vjerujem ulovila na nekom sniženju za 35 kuna (ako nije neka greška, ona je bolja od mene ehheh). Na nogama ima crne kožne sandale koje je kupila u Francu za 120 kuna.

Što se tiče druge Martinine kombinacije, na njoj nosi jarko plave hlače iz Stradivariusa koje je platila 260kuna, te majicu iz Zare čija je cijena 150kn. Na nogama nosi Startasice iz Borova koje je platila 120kuna te torbu iz New Yorkera po 150kuna.

Ime treće djevojke je Anja, i ona mi je također poslala svoja dva vesela „outfita“, samo na žalost bez cijena, no nema veze, uživajte u pogledu.

U prvoj kombinaciji Anja se spremila za dan na fakultetu, a na sebi nosi prastaru kariranu košulju iz C&A, hlače sa cvjetnim uzorkom iz H&M (mislim da je njihova cijena 150kuna)  te torbicu i sako iz New Yorkera.

Drugu kombinaciju Anja je nosila na romantičnu večeru s dečkom. Šarenu cvjetnu suknju kupila je u Top Shopu u Londonu prije nekoliko godina, a prugasta majica je već toliko stara da niti ne zna gdje ju je kupila, a isti slučaj je i s kaputićem. Cipele su iz Deichmanna, i to iz jedne od posljednjih kolekcija – pa ukoliko vam se sviđaju njih vjerojatno ih još uvijek možete pronaći na policama.

Četvrta djevojka zove se Slađana i ona mi je također poslala dva svoja „outfita“.

U prvom „outfitu“ Slađana nosi jarki sako u koraljnoj boji koji je kupila u New Yorkeru za 255 kuna, bijelu majicu s natpisom iz Manga, a nju je platila 100 kuna, te Zara traperice po 200 kuna. Na nogama ima obične crne balerinke, a od dodataka nosila je bijelu torbicu iz Manga koju je platila 250 kuna, TopShop naočale za 70kuna i prsten s E-baya za 25 kuna.

U drugom „outfitu“ Slađana na sebi ima tamnoplavu haljinicu iz H&M-a koju je platila 200 kuna, te svjetlo smeđe čizme iz Shoe Box-a koje je platila također 200 kuna. Od dodataka ima samo predivnu Sisley torbu koju je platila 650kuna.

Melita mi je također poslala dva svoja outfita.

Prvu kombinaciju Melita je nosila u školu, a ona se sastojala od hlača iz Mane za 124 kune, Terranova majice i Esprit remena. Na nogama ima crne starke kupljene u Deichmannu za 80kuna.

Od  modnih dodataka Melita na sebi ima šal iz Terranove koji je platila 40 kuna, sunčane naočale koje je dobila na poklon, te naušnice kupljene u Garden Mallu za 29,90.

U drugom „outfitu“ Melita je išla na nogometnu utakmicu, te je na sebi imala tuniku iz Targeta koju je dobila na poklon od rođaka iz Australije te obične crne WGW tajice.

Plave balerinke su također poklon iz Australije.

Torbica je idealna za prilike poput utakmica jer u nju može potrpati grickalice, vodu i sve što joj je u tom trenutku potrebno. Može se kupiti u Funky Fishu, ali cijenu ne zna jer ju je dobila na poklon.

Sat je kupila na moru, na štandu za 100 kuna, i već drugi dan joj je originalni remen puknuo te je zamijenjen ovim bež remenom.

Što se tiče kose, bila je lagano kovrčava zbog spavanja s pletenicom, te je dodala cvjetić kako bi dobila romantični look.

I posljednja, ali ne i manje važna je Jasna sa svojim „outfitom“ koji je nosila na prijateljičin rođendan, za kojega isprve nije niti znala, pa je svoj dnevni “outfit” prilagodila za izlazak. Na sebi Jasna nosi traperice koje je kupila u jednom butiku za 15 eura (malo više od 100 kuna) i sestrinu bijelu košulju čiju cijenu ne zna. “Kožnu” jaknu koja na podstavi ima tigrasti print, te ju zbog toga obožava, platila je 30 eura (malo više od 200 kuna). Na nogama ima crne lakirane cipele s punom petom, koje su jako udobne, a cijena im je bila 10 eura (75 kuna).

Koji vam se „outfit“ najviše sviđa? Koja od ovih djevojaka ima stil sličan vašem? Želite li još ovakvih članaka?


Close
Suzana Prinčevac (AiryFairy) živi u Belišću, a nakon završenog Ekonomskog fakulteta posvetila se po...

Ovaj članak ima 79 komentara.

  • Miolina

    Sladjana- no 1 !

    • missnejra

      Svaki outfit je vrijedan jednoj velikoj 0.Ove djevojke neka dobro pogledaju šta je to in a šta nije , i posavjetovala bih vas da pogledate Zoranu Jovanović ili Bethany Mota , jer ovo je toliko kicerski i nimalo fancy toliko od jednog modela.

  • marisha

    cure su si dale truda… neke više neke manje :P ali u svakom slučaju lipo… :ideja:

  • lililala

    meni se Slađanini outfiti najviše sviđaju, nekako su jednostavni, ničega nije previše, a upečatljivi. Sve njene komade iz oba outfita bi joj rado ukrala :P od ostalih kombinacija fora mi je Anjina za romantičnu večeru s dečkom, baš je romantična i vesela. Petrine kombinacije su mi isto ok, al na svakoj mi ima neki detalj koji bi izbacila- na prvoj bi mijenjala ili torbu ili cipele, na drugoj također. i slažem se za osmijeh :)

  • Valentina

    prvi Petrin outfit mi je super, drugi je isto slatki (iako nisam fan tih cipela) jedino što mi se čini ta je ta tunika prekratka samo za nositi na poluprozirne tajice

    i Martinin prvi outfit je super, baš onak jednostavno, a opet upečatljivo

    i ostali su isto lijepi, al eto, ovi su mi nekako zapeli za oko, najbliže onom što bi ja obukla od navedenog :)

    p.s. pohvale za ovakve članke, moglo bi to češće :D

    • Valentina

      da*

      • morate mi slati slikice, nemam više niti jednu :)

      • miss m

        Hajde cure saljite slikice… :D super su mi ovakvi clanci,ja sam svoje kombinacije vec poslala :* sto prije ihposaljemo prije ce novi clanak-provjereno :sramise: :usklicnik:

  • MonsteRRica ^^

    super članak :) mada meni ona plava tunika izgleda koda ju je cura prerasla :/ zgleda ko neka majica (meni vuče materijalom na košulju) te mislim da ne prikriva stražnjicu i rukavi koda su okraćali. možda je to takva tunika ali meni mama uvijek govori da tunika treba prekrivati stražnjicu ^^ al kako vi želite :) pusa :)

    • Melita

      rukavi su trifrtaljni, tunika/majica je moj broj :)

      • MonsteRRica ^^

        okej mada mislim da ti rukavi nisu vaš tri četvrt al okej :D bitno da je tebi ok :)

  • hech20

    sladjana- SUPER kombinacija!!!

  • jedino anja može proć kad ide sa dečkom vanka..ovo drugo mi je neukusno..sorry..pogotovo petra na drugoj slici..ali naravno,svako ima svoj ukus i o ukusima se ne raspravlja.. :lol:

  • Thierry

    Slađana mi je super, ja platila isti takav prsten “brkovi” samo 6 kn na ebayu :D

  • Melita

    Slađanine kombinacije su mi predivne :)

  • ANA

    Ne kapiram foru sa “odsecanjem” glave na slikama,kao jao neko ce da me prepozna itd,a na fbu kad su polugole onda je ok :lol: Inace sve pohvale za clanak

    • Marija

      Na fb-u biraš ko ti može viditi lice, ovdje ne – baš vrlo malo razlika ;)

      • ANA

        Da da pa moraju se negde ispoljiti svoji unutrasnji da kazem “nagoni” koje kriju od drugih pa zato zele biti anonimne hehe

      • ANA

        mislila sam na fb a ne ovde

    • ss

      Meni osobno je to u redu ako ne želiš da te netko prepozna ili kači tvoje slike posvuda po internetu jer na neki način njihove slike su sad javno dostupne i ima im pristup svatko tako da razumijem cure. To što se neke cure slikaju polugole na fejsu njihova stvar, ne znači da su to ove cure ;)

  • tasha

    Slađanine obje kombinacije :* ja bi ju zamolila, ako ovo pročita, da kaže kad je kupila haljinu iz druge odjevne kombinacije? nadam se da ih još ima za kupiti :ideja:

    • Slaki

      Eej, haljinicu sam dobila na poklon ali znam da je kupljena negdje krajem drugog mjeseca :)

  • Ann

    Slađana definitivno, cura baš ima stila.. A može usput i pitanje za nju: ova sisley torba je iz prijašnjih kolekcija ili je ima još po dućanima?

    • Slaki

      Ovu torbu sam kupila još prije 3 godine tako nema više istih sigurno.. :/ ali znam da uvijek imaju neke slične takvima :)

      • leii

        slađana ako si slučajno voljna prodati tu sisley torbu javi se na [email protected], tražim ju cijelu vječnost :* ;)

    • Slaki

      I hvala ti :sramise:

  • ss

    Svaka čast curama na hrabrosti slanja slika, ja se još uvijek premišljam :znoj:

    Meni osobno najbolji outfiti su Petrina prva kombinacija, Martinina prva kombinacija, Anjina druga kombinacija i Slađanina prva kombinacija.

    Ostale cure su isto mi dobre.

    Neka bude i više ovakvih članaka :)

  • L.

    zna li neko jesu li ove Martinine hlače iz terranove iz nove kolekcije, ima li ih još u prodavnicama ?

    • la la la la la :DD

      Nema ih ja msm više,to je prošla kolekcija jesen/zima . ://

  • Tina

    svatko ima svoj ukus, no meni se iskreno nijedan ne sviđa.. :znoj:
    jedino možda Slađana može po meni dobiti prolaznu ocjenu, ostale kombinacije su nešto što ja nikad ne bih nosila…………

  • roza

    Petra,divim ti se kak možeš hodati u ovim cipelama iz Deichmanna. meni su bile prekrasne,isprobala sam ih u dućanu u Vž al jedva sam stajala u njima :D
    osim tih zakon cipela niš drugo mi nije zapelo za oči. Slađanini outfitovi su ok al sve već viđeno čim iskoračiš na ulicu

    • Petra

      Hvala, meni su na prvi pogled bile previsoke i teško sam se navikla, ali odgovarale su mi uz haljinu za maturalnu pa sam ih kupila. Nakon nekoliko sati nisu neudobne i nisu me boljele noge kao u nekim drugim cipelama, cijelu noć sam izdržala u njima :kima:

  • Lanči

    Slađana, pogotovo ova druga kombinacija… divota :*

  • Slađana, sve pohvale, obje kombinacije izgledaju *-*
    I Martinina košuljica iz prve kombinacije ^^

  • majaa

    ova petrica je meni preslatka :)) sssilnooo želim znati gdje ima kupiti ovih cipelica sa punom petom..ne mora biti ovako visoka :)

  • Perica

    Petrina prva, Anjina druga, Sladjanine obe i Jasnine cipele :*

    • Perica

      I Martinina druga kombinacija.

  • poleirish

    petrina prva mi djeluje obično, a druga jefitno i vulgarno.
    martinina prva, isto malo bzvz, druga ooodlična! meni najbolja od svih.
    anja, slatka u obje, ne nešto šta bi ja stavila na sebe, ali na njoj izgleda baš elegantno i slatko.
    slađana, prvi kombo ok al svakodnevno viđeno, u drugoj mi se sviđaju i haljinica i čizme, torba me previše podsjeća na one louis vuitton od kojih mi se kosa diže tako da za nju veliki NO.
    melita u obje kombinacije ko da je obukla prekratko – traperice u prvoj i košulja (ona tvrdi tunika).. tunika mi izgleda ok, al ja bi radije na neke skinny traperice, jer tajice nisu hlače, a vidi se da ti ona ne seže preko stražnjice.. balerinke su mi ODLIČNE!! inače ne volim s mašnicama, al ove mi se jako dopadaju, valjda zbog boje..
    jasna.. a ono. malo bzvz, monotono. crno bijelo bijelo crno…

    svojim komentarima nisam nikoga htjela uvrijediti, tako da se unaprijed ispričavam ukoliko dođe do toga ;)

    • Melita

      Hvala ti :)
      Ove hlače s prve kombinacije su ti one ultra široke ali imaju dolje gumicu, a starke su visoke pa su ih malo “progutale” sve u svemu, meni su te poprilično dugačke, kupila sam broj veće baš zbog te gumice :)
      Ok,shvatila sam! Nema tajica na nešto šta ne prekriva stražnjicu :)
      Hvala na kritikama.
      P.S. I ja obožavam te balerinke!

    • Melita

      Hvala ti :)
      Ove hlače s prve kombinacije su ti one ultra široke ali imaju dolje gumicu, a starke su visoke pa su ih malo “progutale” sve u svemu, meni su te poprilično dugačke, kupila sam broj veće baš zbog te gumice :)
      Ok,shvatila sam! Nema tajica na nešto šta ne prekriva stražnjicu :)
      Hvala na kritikama.
      P.S. I ja obožavam te balerinke!

  • CiCkava

    Pertin drugi outfit i Slađanin prvi su super, ovo ostalo je za moj ukus ili prejednostavno ili prešareno, ništa ni s čim..Nezz možda je takva moda al meni se to ne sviđa.Svako ima svoj stil,ja svoj i nemam hehe zato jer uvijek kupujem neke stvari koje na kraju ne mogu kombinirati ni s čim i većinom je tako jer nemam smisla za modu :D.Imam i haljinica i tajica i farmerki i majica i neomgu reć da sam baš sportski tip jer nisam uvijek u trenrci i sl. ali neznam ni kako bih nazvala svoj stil.No name stil hahah.Kako se osjećam taj dan tako se obučem i eto.Ali opet volim da mi se donekle slažu boje a ne da je sve šareno,nekako mi to nabacano i neuredno izgleda.To je samo moje mišljenje.

  • lil

    slađana! obje kombinacije su presavršene i nešto što bih ja rado nosila! :D

  • Marija

    Martina i Anja su mi odlične, a startasice su mi najbolje <3

  • CupcakeRi

    Petrine cipele za 5 :)

  • CallMeJessica

    Najljepša mi je prva cura i njeni outfit
    a od modnih dodataka one plave balerinke tako su cute

  • Natty

    Žao mi je što moram reći da mi se niti jedan od ovih outfita ne sviđa, nekako je sve blah…
    A na ulici toliko fora i zanimljivo obučenih cura…! Šaljite slikice…!

  • Lemi

    Prva casual kombinacija mi se sviđa. Lijepa boja hlača, samo mi cipele baš i nisu nešto. :kima:
    Druga kombinacija je isto super iako smatram da bi ta tunika trebala biti ipak malo duža. :kima:
    Na trećoj kombinaciji mi se sviđaju hlače. :P
    Četvrta mi se ne sviđa. :?
    Peta mi se također ne sviđa – nekako mi je natrpano i nedorečeno. :?
    Šesta mi se također ne sviđa. Ne znam… :?
    Sedma kombinacija mi je super. Sviđa mi se kombinacija traperica i upečatljive boje blazera. :kima:
    Osma kombinacija mi je ok. ;)
    Deveta mi se ne sviđa. Ne paše mi nikako svjetlucavi šal na starke i baggy hlače i prugasti remen ili majica koja viri (?). :?
    Deseta mi je ok, slatko, ali nešto fali. :ljut:
    I zadnja kombinacija mi je onak, ok, ali cipele su mi užasne (jer su lakirane) ;(

    Može još ovakvih članakaaaa :kima: :kima:

    • Melita

      Prugasti remen je,da :)
      Hvala na kritikama, poslušat ću!

  • Miiii

    Moj favorit je definitivno Anja, njezin stil nije “tipičan” c/p :) Trumbs up!

  • Miiii

    *thumbs *uspić* :$

  • Evelyn

    Petra *.* i Slađanaa ^^

  • lela

    Sve curke su predivne..al Petra mi je uvijek bila najljepsa..cura jednostavno ima neki X faktor u sebi.. :)

    • Petra

      Hvala :kima:

  • Zadranka

    SLAĐANA, ŠALJI JOŠ. CURA IMA STILA! :*

  • Tea

    Petra, super su mi tvoje štikle, gledala sam ih u dućanu, al mi mama nije dala da ih kupim haha :) inače, članak je super i svaka kombinacija je posebna na svoj način! :)

  • Ines

    Petra ^___________^

  • Marijana Levine

    Petrin drugi outfit je bas sexy.Anjin look mi se ne svida,suknja i hlace mi nisu lijepi,ali svidaju mi se crvene cipelice i prugasta majica u drugom look-u.
    Sladana mi se jos najvise svidjela i zelim vidjeti jos njenih outfita.Go girl! :*
    Melita je onako slatka,za srednju skolu jedino sto eto slazem se da bi tunika trebala prekrivati tur.Jasna je zgodna,iako mi kombinacija nije nista sad pretjerano posebna.
    Mozda se i ja odvazim,pa posaljem par svojih kombinacija.

    • Melita

      Hvala ti :)

    • Jasna

      Hvala :)

  • Anamy

    meni je zanimljivo kako svi naju koliko su sta platili.. ja to zaboravljam u roku dan-dva

  • Little.Miss.Sunshine

    Sve pohvale za ovakve članke :D

    Nadam se da će se cure odvažiti i slati još svojih slika :D

  • vanillasunshinesky

    Petra, nasmješi se !!! :) :)

  • Sem Dzouns

    Petra je ultrazgodna, cipele iz D-manna su super.
    Martina – prva kombinacija mi se dopada,hlače pogotovo.
    Anja suviše šareno…ne idu mi prugice i cvjetići.
    Slađana odlična, pogotovo prsten – LIKE A SIR! :P
    Melitina torba mi se sviđa, a Jasna ima super noge (samo se desna nogavica hlača uvrnula) :)

    Samo nastavite sa ovim člancima…I ja ću poslati svoju kombinaciju :D

    • Jasna

      Da,i ja sam to primetila ali posle slikanja :/ hvala na komplimentu :)

  • snjeguljica

    martina i slađana su odlične :)

  • pikachu

    slađana i martina su mi najbolje :D

  • Hanna

    Petrin drugi outfit mi se jako sviđa….savršene su crvene cipelice….:)

  • Druga mi je najbolja :)

  • marta

    kombinacije od petre i slađane su nešto što bi i ja nosila..mada i ostale cure su lijepo obucene svaka ima svoj stil.pozdrav

  • TannyFunny

    Hi,
    sviđaju mi se jako ovakvi članci…Kad sam pročitala prvi članak odmah sam htjela i ja poslati par slikica, ali sad kad vidim brojne oštre kritike i zamjerke od (ne)slikanju glava i slično malo se bojim…No valjda ću skupiti hrabrosti :lol:
    Što se tiče ovih kombinacija : PETRA: 1. komb. je ok,lažerno za svaki dan za na faks i slično, 2. komb. je lijepa, samo mala zamjerka na tajice, izgledaju kao hulahopke, ne znam, malo mi se čine prozirne, ili je tako samo ispalo na fotki ne znam…Cipele mrak, iako ja nisam sposobna hodat u tak nečem :)
    Martina:Fora su mi obje kombinacije, onako pomal retro…Hlače iz obiju kombinacija bih najrađe popalila…
    ANJA: Prva kombinacija mi se nekako ne sviđa, svaki komad odjeće je fora za sebe, ali po mom mišljenju nekako ne idu zajedno…Torba mi je super,super!!!
    Druga kombinacija mi je zato slatko, iako se na prvu čini kako prugice i svjetići ne idu zajedno ti si ih ipak lijepo ukomponirala! Svaka čast! :)
    SLAĐANA: Prva kombinacija mi se više sviđa, onako je veselija,Blejzer, ili sako, kako želite je jako, jako lijep , druga kombinacija je već pomalo isfurana jer tako nešto nosi 3/4 grada, no na žalost i ja sam jedna od njih, jer jednostavno kad ne znam šta obuć navučem neku haljinicu, čizmice i voila spremna sam.
    Sve u svemu lijepo, jednostavno,nosivo i tipična gradska kombinacija…
    MELITA:Ležerno i cool, tako bi se i trebale odijevati sve mlađe curke i školarke…Plus 5 dajem joj još i zato što se stvarno potrudila sve poslikati, jer outfit ne čini samo odjeća…Lijepe su mi naušnice, obožavam sve sa sovicama :D
    JASNA:Ok, fora su mi cipele s punom petom, jer su inače udobnije od štikli,a lijepo “podignu” outfit.Ja sam si tokom zime nabavile čizme s punom petom, a sad još uvijek tragam za nekim cipelicama, jer imam samo 164 cm i nekako sam si zdepasta u balerinkama,štikle su mi pak neukusne za cijelodnevno jahanje po gradu, pa su mi cipele s punom petom pravi kompromis…Naravno ako nisu previsoke :)))
    Eto mog “skromnog” mišljenja, nadam se da nisam nikog uvrijedila, jer mi to definitivno nije bila namjera.
    Pohvala svima prvenstveno na hrabrosti, jer nije lako dati se širokoj, nepoznatoj masi na sud :)))

  • TannyFunny

    Hehehe tek sam sad skužila koliko grešaka imam u pisanju…Ispričavam se na tome, još se nisam probudila :P

  • Meni se jako sviđa drugu kombinacija Anje – ima mornarsku majicu i cvjetnu haljinu – sve što najviše volim.

  • Tinchy

    pliz svi vi koji volite modu, ispunite mi anketicu :D hvalaa :))
    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGNZdEpfV0xTem56TFdlRjRaLXRjNHc6MQ

  • alex burton

    Martina i Slađana super sve, ostalo mi se ne sviđa, ili previse boja i uzoraka ( a ja inaće volim i jedno i drugo ) ili bapski ili nedoreceno :D

  • iDydaL

    Od svega ovoga jedino se Slađana odjenula prihvatljvo, i iako se o ukusima ne raspravlja, ostale djevojke su iskombinirale nemoguće, a naročito one pruge i cvjetići (ne da mi se sad vraćat gore i gledat koja je)., :D inače, pohvale na hrabrosti i trudu ;

  • Maja

    Super su mi ovakvi članci :)

    Moj stil je Slađana no.1 :)

  • Josipa *.*

    :kima: super je stranica i cura također :D

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)