OOTD: Retro Denim

Objavljeno u Moda, autorica: - 29.07.2015.

Obožavam traper! Nosim ga skoro uvijek i svugdje. U svoje kombinacije se uvijek trudim ubaciti barem jedan detalj trapera, a ovaj put je to traper haljina s volanima. Haljinu je sašila moja prijateljica (Luce hvala!), od laganog i tankog trapera tako da je super za ove vrućine.

b

a

Malo živosti sam dodala cvjetnom narukvicom, tirkiznom narukvicom s resicom i narančastom pismo torbom. Cvjetno prugaste cipele, točkasta marama, sunčane naočale i to je to! Evo kako sve to izgleda zajedno.

c

d

e

f

g

h

i

j

k

Za kraj, nakon slikavanja po ovim vrućinama uvijek je dobro osvježit se s malo vode, za to je zaslužna moja nova Equa bočica iz Šminkerica kolekcije od koje se ne odvajam otkad sam je dobila.

l

m

 

Cipele – kupljene u Njemačkoj (dućan Reno ako se ne varam), 300 kn

Tirkizna narukvica – oko 30-40 kn, Majou Bijoux

Cvjetna narukvica – kupljeno na štandu, oko 30 kn

Naočale – Vogue, Optika Anda

Marama – Second hand shop

Torba – kupljena u Slavićevoj u Splitu

 

Što najviše nosite ljeti? U čemu se najudobnije osjećate tijekom ovih ljetnih vrućina?


Ovaj članak ima 2 komentara.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)