Holiday Lookbook 2018.

Objavljeno u Moda, autorica: - 23.12.2018.

Kada se radi o zimskim praznicima, nekako ih uvijek provedem u pokretu, a najudarniji su dani upravo oni oko Božića i Nove godine. U ovome članku donosim četiri outfita koji mogu poslužiti kao inspiracija u stvaranju nečeg vašeg za nadolazeće dane. Nadam se kako će vam se moj blagdanski lookbook svidjeti!

 

 

Look 1.
Kombinacija crvene i zlatne u ove blagdanske dane ne može biti promašaj. S obzirom na to kako ove godine pletene komade kombiniram na sve, nije ih bilo moguće zanemariti niti u kreiranju blagdanskih kombinacija. Dodatno, kombinacija nakita zlatne boje i nude salonki daju dodatnu eleganciju cijelome outfitu.


Look 2.
Holiday Lookbook bez šljokica i sjaja? Teško zamislivo. Kada se radi o novogodišnjoj proslavi stvarno je teško pretjerati sa sjajem, a ipak ne treba puno truda za zasjati. Dovoljan može biti tek jedan „sjajniji“ predmet na koji može ići jednostavniji ostatak, ali ako se kao ja u ovome izdanju vodite onom: „Od viška glava ne boli.“, tada dajte mašti na volju i tko zna što može proizaći iz toga!


Look 3.
Crvena, zelena i bijela u kombinaciji sa srebrnim cipelama odišu Božićem i ovim zimskim blagdanima. Iako se bijela boja često izbjegava zimi, u određenim kombinacijama uvijek prolazi. Cipele, iako ne klasične i nekima teže za prožvakati, meni su jedan od omiljenih parova koje imam i uspijevam ih kombinirati uz gotovo sve.


Look 4.
Jedna od jednostavnijih, ali elegantnijih kombinacija koja je nastala za ovogodišnje blagdane. Bijela košulja sa širokim rukavima u kombinaciji s jednostavnijom suknjom na falte, može biti idealna kako za dnevni, tako i za večernji look ovih blagdana, opet ovisno o tome što volite i u čemu se osjećate ugodno. Tu su opet i „obične“ salonke u boji kože koje svaki look u koji su kombinirane dižu na neku višu razinu.

Koji vam se blagdanski look najviše svidio? Što ste vi osmislile sebi za blagdane ove godine?


Close
Zrinka Ivešić (TheGlowGetter) dolazi iz Osijeka i ima 22 godine. Osim što studira fizioterapiju, obo...

Ovaj članak ima 4 komentara.

  • Sve divno, a prvi look bih kopirala odmah! :)

  • Eowyn

    Meni je posljednji look najdrazi jer je crno-bijela kombinacija bezvremenski elegantna,a kroj suknje ju je opet nekako ucinio trendi i modernom.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)