Tester Box za veljaču – unboxing

Objavljeno u Ljepota, autorica: - 13.02.2016.

Što u mjesecu ljubavi, bez ikakve konkurencije može ženu razveseliti ovog kišnog i uspavanog popodneva? Ne znam za vas, ali za mene je to definitivno Tester Box koji mi je danas stigao na kućni prag i podigao moje raspoloženje na stoti level i jedva čekam podijeliti s vama što sam sve u njemu dobila!

Faktor iznenađenja koji Tester Box po svojoj primarnoj svrsi izaziva nije nedostajao ni ovaj put. Čim mi je dostavljač u ruke predao moju crnu kutiju više mi nije bilo interesantno što priča i govori. Samo se požuri da mogu vidjeti što je u njoj!

tester_box_02

Ovog puta odlučila sam kamerom popratiti sve svoje izljeve emocija kada sam konačno ostala sama s njim, stoga će u ovom članku biti puno više fotografija nego teksta. Idemo po redu i skupa pogledajmo što se sve krije u njemu.

Za početak, ovo je onaj faktor iznenađenja protiv kojeg se ne možete boriti kada dobijete nešto zapakirano na ovaj način, a nemate apsolutno nikakvu viziju toga što se u njoj nalazi.

tester_box_01

Sada već možemo primijetiti da dolazi zapakirana u svojoj standardnoj crnoj kutiji, a ovog puta me dizajn same kutije oduševio.

tester_box_03

Divota!

tester_box_04

Tu je i dobro poznata mašnica koju jedva čekam odmotati…

tester_box_05

Tadaaaa!

tester_box_06

Prvo što je u fokusu je dakako kartica s porukom koja itekako izaziva osmijeh na lice.

tester_box_07

Na poleđini popis proizvoda koji su se mogli naći u Tester Boxu za veljaču, ali nemamo sada vremena to sve čitati. Idemo vidjeti što sam sve dobila u svom Tester Box-u, a na potencijalne dobitnike ćemo se vratiti malo kasnije.

Za početak tu je Maybelline New York Super Stay 24H.

tester_box_09

Tooo! Nisam nikada koristila Maybelline pudere tako da jedva čekam testirati ovaj. Nadam se samo da će mi nijansa dobro odgovarati. Svakako ću vam naknadno javiti, ali koliko mi se čini, to bi moglo biti to. :)

tester_box_08

Primijetite kako se radi o full size proizvodu, a puna cijena je 69,90kn. Opa!

Sljedeće na redu je Avon Perfectly Matte ruž za usne.

tester_box_10

Toliko sam se recenzija i swatcheva nagledala ove linije ruževa da je već bilo krajnje vrijeme da ih i ja isprobam!

tester_box_11

Sreća moja je i ta što sam dobila nijansu Red Supreme jer je to upravo crvena nijansa koja je po mom ukusu!  Jeeej! Btw ovaj ruž božanstveno miriši!! Također jedan full size proizvod, a cijena mu je inače 25kn.

Ok, dalje.

Bell HypoAllergenic maskara. Uuuuu nešto novo i opet full size!

tester_box_12

Dizajnirana za osobe s osjetljivim očima ili kontakt lećama. Hm…

tester_box_13

Četkica ima dosta sitne dlačice, ne baš po mom ukusu, ali dat ćemo joj definitivno priliku da se iskaže. Veseli me što imam priliku isprobati Bell kozmetiku jer do sada još nisam imala prilike, a i maskara nikad dosta tako da, može, prihvaćam!

Vrijednost ovog proizvoda je 49,99kn. Ok, sad smo već nadaleko prešli onih 100kn koje smo u startu uložili za ovaj paket…

Nivea Care hranjiva krema. Da, da, da!

tester_box_14

Obožavam Niveu i koliko primjećujem ovo je višenamjenska krema s novom formulom koju do sad nisam isprobala tako da lajkam!

tester_box_15

Čini mi se da je također full size, a vrijednost ovih 100ml je 27,90kn!

Avene micelarni losion.

tester_box_16

Ok, ajmo ovako. Ako nešto volim od Avena to je njihova micelarna. Nije full size, ali bome neću se žaliti količinom. Inače mu je cijena za 200ml, 66,60kn. Neće se baciti to svakako…Hehe.

tester_box_17

I posljednje…

tester_box_18

CL Med deo stick. Medicinski dezodorans u stiku, unisex, hipoalergenski i namijenjen osjetljivoj koži.

tester_box_19

Uuuu veganski je i nije testiran na životinjama. Ok, nisam inače fan dezodoransa u sticku, ali svakako me ovaj zanima jer ne sadrži konzervanse.  Cijena za 40ml mu je 29,90kn.

Ok, sad kad sam otkrila što sam sve dobila, sada da vidimo što sam propustila…

Dr.Brandt CC Glow (30g, 357,50kn),dr.Brandt krema za područje oko očiju (15ml,512kn) i dr.Brandt Needles no more (krema protiv bora, 15ml 845kn).

Nisam još zaviravala po društvenim mrežama u tuđe boxeve ali čini mi se da su ove tri stvarčice koje nisam dobila testeri, a obzirom da sam dobila čak 3 full size proizvoda i to dekorativne kozmetike, stvarno se ne mogu požaliti!

U svakom slučaju, ja sam prezadovoljna. Ništa od ovog nemam i sve želim isprobati! Ono što me najviše veseli je Maybelline puder i Avonov Perfectly Matte ruž, a ono s čim provjereno znam da ću bit zadovoljna je Avene micelarni losion!

Ono što moram primijetiti je da je Tester Box svakog mjeseca sve bolji i bolji, a već imam interni dogovor sama sa sobom da ću se čim mi krenu curiti redovna primanja pretplatiti na Tester Box jer ovaj nalet sreće i zadovoljstva kad dobijete nešto pripremljeno upravo vama, a još se radi o iznenađenju – stvarno godi!

Detaljne informacije o proizvodima pronađite na Tester.hr/proizvodi, a super je što neke od proizvoda možete kupiti i po povoljnim cijenama ako vam je žao što ste propustili ovaj mjesec box ili vam se nešto toliko u njemu svidjelo da želite još! Također pratite Tester Box na FB stranici i Instagramu.

Nikako nemojte propustiti sljedeći Tester Box jer ne sumnjam da će biti još bolji!

Nadam se da vam se moj unboxing svidio i ne zaboravite…

Ljubav dolazi u toliko oblika, a prava je kada te čini boljom verzijom sebe.

Uživajte, žene moje!

Jeste li dobili svoj Tester Box za mjesec veljaču? Da li vam se sviđa sadržaj u njemu? Što biste htjele dobiti u svom Tester Box-u da ste mogle birati? Da li vas zanima recenzija nekog od proizvoda kojeg sam dobila?


Close
Andrea Staničić (Mala Trubica) ima 26 godina, živi i radi u Zagrebu. Autorica je kozmetičkog bloga M...

Ovaj članak ima 14 komentara.

  • Teja

    Ufff, da sam barem ja dobila tu boju… dobila sam Lilac, valjda jedina boja koju ne nosim :(

  • Super,sviđa mi se,kako da naručim i ja svoj boxtester?

    • Hej, možeš ga naručiti na stranici tester.hr, a i tamo možeš saznati sve detalje i informacije oko naručivanja. :D

  • Only_for_you

    odlično odlično…

  • Pomozite
    Imam problem koju kremu za lice kupiti,vise sam za prirodnu kozmetiku.
    Voljela bi kupiti kremu koja mi hidratizira i Anti age,zbog Borica ispod očiju i suhe koze lica
    Hvala

  • Hvala ti na divnoj recenziji, baš mi je drago da te ovako razveselio :) <3

  • Uhh

    Ne razumijem čemu ti selfiji sa čudnim izrazima lica ali sam box za ovaj mjesec se čini puuuuno bolji od onog prvog, što je naravno za očekivati :) Bravo Ivana.

    • ma više da malo razbijem monotoniju i da članak bude drukčiji. ipak je ovo bio unboxing i slikala sam proizvode kako sam ih vadila iz kutije, ali ne zamjeram ako se nekome ne sviđa. :)

  • Jao kako je zanimljiva kutija :) znate li da li ih je moguce naruciti za BiH?

  • Naručila sam prvi testerbox i ostala malo razočarana. I sad svaki mjesec razbijam glavu da ga naručim ili ne. Ovaj mjesec sam htjela naručiti, pretpostavila sam da će biti odličan i pun dekorative jer je Valentinovo ali sam se kasno sjetila. I žao mi je. Jako. Sljedeći sigurno naručujem pa kakav god da bude.
    Od stvari koje si ti dobila najviše mi se sviđa puder. Oduševljena sam tolikom količinom full size proizvoda i to dekorative :)

  • odličan tester box, najviše mi se sviđa mnogo full size proizvoda i poruka koju šalju je divna :)

  • Moram priznati da mi box ovog mjeseca izgleda odlican; definitivno se vidi pomak nabolje od prvog i sada mi je zao sto nisam narucila :/

  • Zaista je odličan!

Ostavite komentar

:) :( :* ;) ;( :? :D :lol: :P o.O :ideja: :ljut: :kima: :ozbiljan: :ljut2: :znoj: :mrgud: :sramise: :spava: :usklicnik: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)