Dr. Rimpler SUN – Sunčanje bez žaljenja

Objavljeno u Ljepota, autorica: - 11.05.2017.

Kako izabrati zdrav i siguran preparat za sunčanje?

Slika SUN i torba

Zbog porasta raka kože znanstvenici su uvijek u potrazi za novim i sigurnijim načinima zaštite. Zbog zbunjujućih označavanja visokih faktora u proizvodima dolazi do pojava iritacija i visokog rizika od pojava alergija. EU komisija regulira mjerenje zaštite u proizvodima sa 4 stupnja raspona i sa simbolom označavanja UVA, te poziva proizvođače na ukidanje zbunjujućih brojki.

EU preporukom je uveden UVA faktor zaštite (UVAPF) koji na ambalaži proizvoda predstavlja oznaka UVA u krugu. Da bi proizvod nosio takvu oznaku, minimalni zaštitni faktor od UVA zračenja mora iznositi barem trećinu zaštite od UVB zračenja, tj. biti 1/3 navedenog SPF. Omjer se izračunava na temelju SPF i UVAPF faktora izmjerenih standardiziranim metodama. Više možete saznati na Dr. Rimpler Blogu.

Dr. RIMPLER SUN proizvodi su regulirani takvom inicijativom te korisniku olakšava izbor preparata.

Korištenjem sigurnih filtera za zaštitu od sunca u kombinaciji s aloe verom, pantenolom i bisabololom je dobitna formula za kompatibilnost kože i dr. RIMPLER proizvoda za zaštitu od sunca. Proizvodi su sigurni, organski i bez emulgatora te su posebno namjenjeni za djecu, mlade i sportaše.

Dr. RIMPLER SUN linija sadrži

SUN PROTECTION XTREME SPF 50+

Zaštita Xtreme Sun Care SPF 50 + pruža čak i najdelikatnijim kožama maksimalnu zaštitu od sunčevih zraka. Krema sa visokom inovativnom zaštitom od sunca do maksimuma, bez rizika od alergija! Sunčanje bez žaljenja! Široki spektar zaštitnih filtera jamči potpunu zaštitu (98%) od UV-A i UV-B zraka nastalih kombinacijom kemijskih filtera zaštite u emulzijskom matrici + “napunjen” u novoj inkapsuliranoj tehnologiji.

1. SUN Xreme SPF 50

SUN FACE CREAM SPF 30

Ova krema za lice je posebno pogodna za lice i vrat, pruža zaštitu i regeneraciju, te njeguje kožu. Visoko kvalitetna krema za sunčanje pruža zaštitu, njegu i regeneraciju sa plemenitim uljima koji imaju umirujuće, zaštitno djelovanje, dok prirodni ekstrakti bogati ursolic – i oleanolic kiselinama, kao i vitamin B i E stimuliraju proizvodnju prirodnog kolagena.

Zaštita od sunca i regeneracija kože u jednom proizvodu.

2. Face Cream SPF 30

SUN STICK SPF 30

Za usne i osjetljiva područja kože lica. Sun Stick SPF30 je njega sa intenzivnom zaštitom. Obogaćen vrijednim avokadovim uljem za sva osjetljiva područja. Formula sa prirodnim voskovima, prirodnim uljima i vitaminom E, hrane kožu tijekom sunčanja. Posebno jaka UV-zaštita za osjetljivu kožu nos, uši, usne.

MUST HAVE proizvod u svakoj torbici.

3. Sun Stick SPF 30

SUN MASK DEEP REPAIR

Prva pomoć sa suncem oštečenu kožu. Posebna maska sa učinkom hlađenja za prvu pomoć za kožu nakon pretjeranog izlaganja suncu kako bi se spriječilo fotostarenje kože. Sastav biljnih aktivnih sastojaka smiruje, inhibira upale i stimulira prirodne mehanizame kože na regeneraciju. Regeneraira iznimno nadraženu i suncem stresiranu kožu. Aktivne biljne komponente potiču stanično samoobnavljanje i spriječava fotostarenje.

4. After Sun Mask Deep Repair

DR SUN Medium Protection SPF15

Zaštitni losion sa SPF15 bez ulja za zaštitu od sunca je vodootporan i otporan na znoj. Vrlo lako se nanosi i ostavlja ugodan, mekan i ne-ljepljiv film na koži. Idealno za djecu i sportaše, cijelu obitelj. Potpuna zaštita od UV-A i UV-B zraka, sa njegujućim svojstvima ekstrakta aloe nudi do 8 puta duži boravak na suncu, nego bez proizvoda zaštite od sunca.

5. Medium Protection SPF 15

SUN HIGH PROTECTION SPF 30

Savršeno pogodna za osjetljive kože. Pruža visoku zaštitu od sunca, losion bez ulja, vodootporan i otporan na znoj. Vrlo lako se nanosi i ostavlja ugodan mekan, ne-ljepljiv film na koži. Idealno za djecu. Potpuna zaštita od UV-A i UV-B zraka, zajedno sa njegujućim svojstvima aloe ekstrakta. Visoka zaštita je savršen proizvod, posebno za osjetljive kože.

6. High Protection SPF 30

AFTER SUN BALM

Smiruje i hrani kožu nakon izlaganja suncu. After Sun balzam je posebno dizajniran za potrebe kože od ekstremnih izlaganja suncu. Hladi i osvježava. Hidratantni losion za tijelo kao savršena završna njega sa suncem stresiranu i nadraženu kožu. Izuzetno hladi, vitalizira i hidratizira. Oil-free i bez emulgatora. MUST HAVE proizvod tijekom cijele godine!

7. After Sun Balm

Distributer za Hrvatsku

Algoderma, Zadar

www.algoderma.hr

www.facebook.com/drrimplerhrvatska/

 

*PR objava


Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)