Rimmel Scandaleyes Reloaded maskara – recenzija & darivanje

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 04.10.2016.

Rimmel se vratio na velika vrata i razveselio sve ljubiteljice ovog branda. Iako još čekamo na potpuni asortiman proizvoda, Rimmel polako ali sigurno puni svoje police novitetima!

Jedan od noviteta je i Scandaleyes Reloaded maskara.

16-09-30-11-15-12-243_deco

Riječ je o poboljšanoj verziji njihove Scandaleyes maskare. S obzirom na to da sam staru verziju isprobala i potrošila, danas vam donosim recenziju nove Scandaleyes Reloaded maskare, i to u usporedbi sa starom verzijom.

16-09-30-11-16-12-393_deco

Krenimo od ambalaže. Za razliku od prve, neon narančaste ambalaže (osobno volim ovakve nijanse) Reloaded maskara dolazi u zagasito narančastoj, plastičnoj tubi koja sadrži, kao i starija verzija, 12ml proizvoda.

Najveća razlika očituje se u veličini i obliku četkice. Starija verzija maskare imala je poprilično veliku četkicu s gustim dlačicama. Upravo zbog toga maskaru je bilo teško nanijeti precizno. Veličina četkice otežavala je uredan i precizan nanos maskare na trepavice čak i meni koja imam velike oči. Sama maskara bila je dobra. Dobro pigmentirana i nije se trusila.

16-09-30-11-16-47-595_deco

Nova Scandaleyes Reloaded maskara ima manju četkicu i malo manje guste dlačice. Četkica je još uvijek veća nego kod većine maskara koje sam koristila, ali ne i prevelika. Maskaru je moguće uredno nanijeti na trepavice, dobro je pigmentirana, ne trusi se i lako se odstranjuje, čak i toplom vodom, kako napominju iz Rimmela. Ipak, ja maskaru više volim odstraniti micelarnom kao i ostatak šminke.

16-09-30-11-17-08-145_deco

Efekt koji maskara daje su tamnije, naizgled malo duže i gušće trepavice.  Za mene, dobra dnevna maskara!

16-10-04-08-32-54-838_decoZanemarite dio trepavica koji “nedostaje”…. (sezonsko “linjanje” u punom jeku) moje su trepavice u fazi oporavka. ;)

Maskara se sporo suši, pa imate vremena za poravnati trepavice ali nemojte žuriti s drugim nanosom. Možete nanijeti dva sloja bez problema, dodatni sloj mogao bi slijepiti trepavice.

Zaključak: Rimmel Scandaleyes Reloaded maskara mi se sviđa i namjeravam je koristiti za dnevni makeup.

*DARIVANJE*

Poklanjamo vam 3 Rimmel Scandaleyes Reloaded maskare!

Za sudjelovanje je potrebno u komentarima napisati koji ste već Rimmel isprobale ili, ako niste, koji biste voljele isprobati. Nemojte se zaboraviti prijaviti na svoj Šminkerica profil ili ulogirati putem Facebooka, jer samo takve prijave uzimamo u obzir.

Vremena imate do petka, 7.10.2016. nakon čega ćemo izabrati 3 komentara. Sretno!

DOBITNICE:

  1. Anita Knezovic
  2. MikiMaus
  3. Sanja Prenković

Molim dobitnice da se s podacima (ime i prezime, adresa, broj mobitela) jave na mail marketing@sminkerica.com

Čestitke!

*PR proizvod


Close
Janja Martinec (LadyLioness) živi i radi u Varaždinu. Diplomiranu profesoricu sociologije i kroatolo...

Ovaj članak ima 62 komentara.

  • Nisam isprobala ni jedan rimmelov proizvod pa bih rado da ova maskara bude prva ;)

  • ZDENKA

    :D Iskreno nisam još isprobala RIMMELL maskare..pa velim sebi evo prilike.Pošto imam male gotovo nezamijetne trepavice bez maskare ne idem nigdje :lol: .Voljela bih isprobati baš ovu Rimmel London Scandaleyes Reloaded maskaru zato jer inovativna formula brzo pruža i do 11 puta veći volumen a za moje malecne trpavice to je neophodno!
    Šaljem puno pozdrava! :D :lol:

  • volim jako njihove lakove za nokte, posebno edicije Kate Moss <3
    probala sam i njihove ruževe i jako sam zadovoljna! do sad još nisam probala maskare, možda ulovim ovu ;)

  • Godinama koristim njihov tus za oci i odlican je, i jedan od rijetkih koji se ne razmazuje. Nedavno sam ga preporucila prijateljici koja ima problema sa tusevima koji nisu postojani i odusevljena je :)

  • Sandra

    Nisam nikad isprobala ništa od Rimmella, pa bih eto ja voljela isprobati Scandaleyes Reloaded maskaru. Obožavam maskare koje imaju velike četkice, uvijek mi lijepo razdvoje trepavice i budu pune volumena :)

  • Dragana

    Ovako od kuda krenuti… hmmm… mamina omiljena kozmetika,narandžasti ruž koji se kupovao uvijek iznova i sad nam dolazi u novom ruhu… Osobno isproban 200 soft beige foundation,za moje groznne podočnjake pokazao se dobrim korektor u stiku,maskara Scandal Eyes Retro Glam … I uvijek za mene poseban crveni ruž Rimmel -savršen <3 – postojan,ne skida se brzo i obožavam ga… A sad bi bilo odlično i probati novu maskaru ,tj u novom ruhu <3 :lol: :D :P :)

  • Dragana Gasic

    Na zalost,nisam koristila njihove proizvode.Upravo sam u potrazi za novom maskarom,pa bi mi vas proizvod bio pun pogodak!! I upoznavanje s Rimmelom,i maskara,savrseno.

  • Magdalena Jurmanović

    Ništa od te firme nisam isprobala pa je ovo odlična prilika da probam!! ;)

  • Nikad nisam imala Rimmel maskaru, jednostavno nisu stigle na red, ali zato postoje drugi njihovi meni nezamjenjivi proizvodi. Prvo 25 hr puder, tko zna koliko sam bocica i tubica vec potrosila, zatim kamuflaza u teglici te Stay matte puder u kamenu. Ima jos, ali to troje je u mom vrhi.

  • Marija

    Buduci da nisam jos koristila Rimmel proizvode ova nagrada bi me sigurno potakla da isprobam jos koji njihov proizvod ?

  • Inače mi je tuš omiljeni dio kozmetike, no rimmel tuš je zbiljakvalitetan. Dobra četkica, pigmentiranost i postojanost vrline su koje krase taj tuš. Također, lakovi su isto jako dobri: brzo se suše i lako nanose. Ostale proizvode nisam probala. :D

  • Koristim Rimmel ruž 085.Za ove jesenje dane ova nijansa mi je pun pogodak,a pigmentacija je jako dobra, kao i tekstura koja omogućava vrlo lako nanošenje na usne.S obzirom da nema ni trenutka da na mojim usnama nema ruža moj dojam je da je ovo jedan od rijetkih ruževa za koje mi ne treba ogledalo da ga pravilno nanesem na usne jer ne “bježi “s usana, ne uvlači mi se u borice i ne nakupljaju se u rubovima usana.Uz ovakav divan ruž,maskara bi mi bila top mog make upa za jedan svečani i nadolazeći događaj na kojem želim zablistati.

  • Zasad sam koristila pudere od Rimmela i zadovoljna sam iako sam u Love vezi sa Rimmel Match Perfection tekucim puderom puder. Masakre zasad nisam probala, ali vrlo rado bi :P

  • Do sada nisam isprobala niti jedan Rimmel proizvod, ali već duže vrijeme razmišljam o Stay Matte puderu ;)

  • Danijela

    Koristim lak za nokte ,te Wonderfull maskaru?najbolji proizvodi ,kvalitetni lak i cetkica,dlaka ne odpada i ravnomjerno se nanosi?
    Voljela bih probati novu maskaru,pozzz

  • Ivana

    Probala njihov lak i odlican je ,bilo bi super isprobati novu maskaru ??

  • Do sad nisam imala prilike isprobati Rimmel jer sam čekala da puder i maskara budu pri kraju pa da ne skupljam opet one zalihe ko mali hrčak hahaha :) :)
    Željela bih jako jakooo isprobati ovu maskaru jer bih uštedila nešto od svog studentskog džeparca (svi znamo kako se to “krpa” :( ) i jer sam pročitala samo pozitivne recenzije o njoj, ali isto tako i vidjela reklamu sa Carom Delevingne koja me naprosto osvojila. :inlove:

  • Isprobala lak, bilo bi super probati ovu maskaru ??

  • Zasad ni jednu maskaru nisam probala ali koristim nekoliko olovaka i ruzeva za usne i zadovoljna sam. Rado bih probala i ovu maskaru jer ako me očara vjerujem da cu nabaviti još koju ?

  • Rimmel 60 seconds lak za nokte u broju 320 Rapid Ruby savršenstvo savršenstva :D :D Osobno sam jedino od ovog brenda koristila lakove za nokte i pudere, no maskaru nisam, ova četkica mi se čini baš dobra,voljela bih probati :) :)

  • lucija

    Nisam jos imala priliku isprobat njihove proizvode al sam cula od ljudi koje poznajem da je jako dobra i kvalitetna marka☺

  • Nisam još probala njihovu kozmetiku ali čula sam da je Rimmel kozmetika jako dobra i nije preskupa. Htjela bih probati njihov STAY MATTE puder u kamenu jer ga svi hvale da je odličan, također htjela bih isprobati i ovu maskaru jer do sada nisam pronašla niti jednu koja mi odgovara a ova dosta obećava! :P :) :D

  • Mirela

    Onu običnu crnu na početku što su svi masovno kupovali i bila mi je sasvim ok, naravno da bih ovu novu željela isprobati, sviđa mi se četkica a i ambalaža :D <3

  • Trenutno koristim Rimmel Last Finish Soft Colour Blush u nijansi 020 Pink Rose, koje je za mene savršene pigmentacije, koje licu daje svjež izgled i ne izgleda prenapadno. Prije sam koristila, Rimmel Glam Eyes mono sjenila koja su solidna također. Već duže vrijeme razmišljam o kupnji Rimmel Stay Matte pudera, ali eto nikako da se odlučim za njega, uvijek se nekako vraćam dobrom, starom i provjerenom Bourjois 123 perfect puderu. Ali svakako se veselim novoj Rimmel maskari, voljela bih je isprobati! :)

  • Ivana Markovic

    Dugo vec imam zelu da probam Rimmel maskaru i ovo je savrsena prilika. ;) Kao stvorena je za mene jer joj je cetkica savrsena za moje trepavice.. Rimmel ruz uvek nosim sa sobom, isprobala sam i pudere i uvek sam bila prezadovoljna kvalitetom. Jos da dobijem maskaru i bicu kompletna! Rodjendan mi je za desetak dana i to bi bio savrsen poklon! :*

  • Mateja

    Nisam nijedan proizvod jos isprobala,ali kako mi je tesko naci savrsenu maskaru voljela bih baš ovu dobiti,vjerujem da bi bila pun pogodan.Iz prilozenih fotki vec vidim da je jakooo dobra :*

  • Draga LadyLioness, ja nisam nikad probala Rimmel maskaru! :) Imala sam neke druge njihove proizvode koje bih dobivala za poklon od mojih cura s faksa ili slično ali maskaru još ne. Možd je razlog tome što ja živim u Slatini i što imamo samo jednu drogerijsku trgovinu u kojoj ni nema Rimmel tako da nisam ni imala prilike malo pratiti kakva je :) Imam prirodno guste, duge i crne trepavice ali osjetljive oči tako da ne mogu svaku nositi pa sam jednoj vjerna već godinama, ali mislim da je stvarno vrijeme za nešto novo! :) Htjela bih probati baš tu Rimmel Scandaleyes Reloaded maskaru, jer sam se u kvalitetu drugih Rimmel proizvoda već uvjerila :) I hvala ti na ovoj odličnoj recenziji, detaljnom opisu i fotkicama ;) <3

  • Probala sam rumenilo i oduševilo me. Maskaru još nisam probala nijednu od Rimmela pa bi voljela ovu. :)

  • Kupila sam nedavno Rimmel tekući puder lasting finish 25h i mogu reci da je O-D-L-I-Č-A-N ne uvlači se u bor, drži cijeli radni dan + 3 sata duže, ne otopi se, predivno se stopi s kožom i bojom lica.. Milina, prezadovoljna i preporučam ga svima. Ja sam masnokožac i super mi je, kao i sve druge i njega prepudram puderom u prahu i drži cijeli dan od 7-19h ako treba..

  • Katarina

    Iskreno nisam ispribala rimell maskaru,ali bi voljela ovu ispribati ?

  • Diana Verlak

    Prije nekoliko dana sam kupila Rimmel Lasting finish 25h puder, Stay Matte puder u kamenu te ruž u nijansi Firecracker. To je moj prvi dodir sa Rimmel markom. Tražila sam recenzije na netu o puderima, no kako se on tek nedavno vratio na naše police, recenzija baš i nema previše. Ali sam se svejedno odlučila na kupovinu i za velikim interesom uzela te tri stvarčice. Za sada mogu reći da sam zadovoljna puderom i onim u kamenu pogotovo. Svi hvale taj Stay Matte puder pa sam i ja htjela isprobati. Što se tekućeg pudera tiče, meni je relativno dobar, prekrivna moć mu je srednja i nadogradiv je te ono što je meni najbitnije- ne uvlači se u pore. Ja imam veliki problem s njima pa sam uvijek u potrazi za puderom koji ih neće dodatno isticati. Ovaj lasting finish puder mi je baš nekako poseban, mat je ali ipak prirodni sjaj dođe do izražaja, no sa puderom u kamenu se vrlo lako i on prekrije. Što se pak ruža tiče, razočaralo me to što sam zaista pazila koji uzimam i baš sam gledala koji je cijeli zapakiran i zaljepljen, no kad sam ga kod kuće otpakirala i otvorila, on je bio napola strgan. Očito se prilikom transporta u dućan raspao, ali ovako općenito, divan je…narančaste nijanse, dugo traje na usnama ukoliko se prije njega nanese olovka kao podloga. Sve u svemu, ovim proizvodima koje imam sam zadovoljna te se nadam da ću imati prilike isprobati i maskaru. <3 <3 <3 <3 <3 <3

  • Od Rimmelovih proizvoda koristim samo Stay Matte puder u kamenu i jedva sam dočekala da Rimmel dođe na naše tržište jer su ga strane beauty blogerice zaista nahvalile! :D

  • Suzana Š.

    Do sad sam koristila Rimmel lakove za nokte i super sam zadovoljna! Osim toga koristila sam neutralno sjenilo i smatram da je dovoljno postojano za moje potrebe. Jako me zanima kakvi su im puderi, a nadam se da ce se uskoro u mojoj kozmetičkoj torbici naći i njihova olovka za oči i maskara.

  • Nisam još koristila ni jedan Rimmel proizvod. :( Planiram isprobati Stay matt puder u kamenu,a zanima me i ova maskara pa bi mi bilo drago da mi ju pokonite :)))

  • veliki sam fan Rimmelovih ruževa, a za potpun dnevni look bih definitivno voljela isprobati Scandaleyes Reloaded maskaru :)

  • Draga naša LadyLioness,
    Dosada sam probala na sve strane hvaljen Rimmelov puder u kamenu Stay matte, kao i tekući iiii stvarno su vrijedni svake kune :) obožavam i Rimmelove lakove za nokte. Trenutno sam baš u potrazi za novom maskarom, pa se nadam sreći u ovoj nagradnoj igri ! Vidjela sam da izbacuju skroz novu kolekciju i izgleda mi baš primamljivo. Šaljem puse i pozdrave i hvala na divnim recenzijama

  • Davno, davnooooo koristila sam njihove proizvode, bili su odlični. Od novih proizvoda tj. nakon njihovog povratka nisam još ništa kupila…..sigurno ću kupiti koju stvarčicu jer sam bila zadovoljna i kvalitetom i izborom i prihvatljivom cijenom. Za sada bi probala maskaru jer je ova koju trenutno koristim već stara i pomalo promjenila miris ;)

  • ivana

    rimmel maskaru accelerator endless

  • Nisam isprobala nijedan Rimmel proizvod. Super bi bilo isprobati ovu maskaru obzirom na dobre recenzije.

  • Koristila sam Rimmelov puder u kamenu Stay matte i stvarno je odličan, dugo traje, super matira, nije težak na licu… Htjela bih isprobati i maskaru, vjerujem da je odlična :)

  • Do sada sam isprobala samo njihov Stay Matte puder u kamenu koji mi je bio odličan. Željela bih još isprobati tekući puder s crvenim čepom, kao i ovu maskaru :)

  • Rimmel by Kate ruževe volim i koristim već godinama jer se lako nanose, ugodni su na usnama ali i dugotrajni. #45 je meni najdraža nijansa jer sam u njoj konačno pronašla svoju nudastu nijansu. ? Lakovi za nokte su im isto odlični vjerojatno stoga što imaju, meni osobno, najprakticniju četkicu. Rado bih isprobala ovu maskaru! ?

  • Moram priznati da mi se prva nije svidjela (Extreme Black), ali to je zasigurno do mojih trepavica. A i ogromna četkica je bila malo too much. No, voljela bih probati ovu :)

  • Rimel kozmetiku sam jos kao mala vrlo rano primjetila kod majke, tete, bake koje su na mene vrlo utjecale time sto su me nesvjesno uvukle u taj beauty svijet. Koristila sam kao djevojka retro klasičnu Rimelovu maskaru, crveni legendarni ruž i naravno hrpu lakova za nokte i meni nezamjenjljiv puder u kamenu Stay Matt…”gorim od želje” da isprobam ovu novu maskaru i pohvalim se curama, te i njih “navucem” na nju da zajedno budemo the best Šminkerice ?????????

  • Ana

    Koristim Stay matte i Match perfection pudere. :)

  • Od rimmela koristim lakove za nokte i sjenila za lice…koristila sam i puder ..zadovoljna sam sa svime sta sam isprobala pa bi volila i maskaru probat jer sam dosta maskara isprobala i nisam bas

    bilazadovoljnapa me ovaj post jako zainteresirao da isprobam pogotovo jer na slici koju si stavila izgleda super :)

  • Nažalost nisam probala dosad ni jedan Rimmelov proizvod, ali ova maskara mi je baš privukla pozornost i mislim da ću je svakako isprobati isto kao i njihove ruževe koji dobivaju dosta pohvala.

  • Od Rimmel proizvoda sam isprobala samo lakove za nokte sa kojima sam vrlo zadovoljna, tako da bih baš voljela isprobati i ovu maskaru :)

  • Ja sam koristila dugo dugo jos od 15. godine (sad imam 19) :P njihov STAY MATTE puder u kamenu i bio mi je moram priznat naj naj naj,ali kad ga vise nije bilo sam bila prisiljena korisitit neke druge :ljut2: tipa Catrice i tako koji po meni što se tiče pudera u kamenu nisu ni približno u rangu njihovog jer stvarno matira,a još ja imam jako masnu kožu i drži se što mi je čudo!
    Maskaru bih željela jako isprobati! Koristim essennce i ta mi je super kao i ostale njihove maskare,ali ova izgleda dosta interesantno :lol:

  • Nisam ništa isprobala od Rimmel-a, ali ova jaka narančasta boja pakovanja maskare mi se svidjela kao i ta gusta četkica! Trenutno imam neku od essence nije loša, ali sam ju isprobala već, tako da ne bi bilo loše da i ovu probam :D

  • Rimmelove proizvode sam koristila prije par godina kad su bili dostupni u Hrvatskoj, odličan mi je bio njihov korektor Hide The Blemish korektor stick jer je Ivory nijansa bila jako svijetla i samim time savršena za mene, znam da sam bila na teškim mukama kad ga više nisam nigdje mogla pronaći za kupiti, sad planiram isprobati Lasting Finish puder i Scandaleyes Reloaded maskaru zbog brojnih pozitivnih recenzija koje sam pročitala… :) :) :)

  • GaMi2011

    Jedino isprobah Kate Moss ruževe i lakove za nokte, i jako sam zadovoljna. Valjda bi maskara nastavila niz zadovoljstva Rimmelom.

  • Voljela bih isprobati ovu maskaru Scandaleyes Reloaded. Drago mi je da se Rimel vratio na velika vrata nakon dugo izbivanja sa scene. Kao cura sam koristila Rimel maskaru, A pojam “rimel” je bio simonim za sve maskare, bez obzira na marku pa smo tako i znale da je rimel maskara.

  • Od Rimmela koristim već dugo svoj omiljni tekući puder Rimmel Lasting Finish 25 Hour i super je!!!

  • Probala sam jedino Rimmel stay matte powder i odličan je, no Scandaleyes maskara mi se isto čini kao jako dobar proizvod pa bih voljela isprobati. Veliki pozdrav! :)

  • Nisam do sada nikada koristila nešto od Rimmel kozmetike,pregledah post i razmišljam,možda mi se posreći pa isprobam i nešto od njihove kozmetike? Svakako ste divne što nam ukazujete priliku❣

    • A volela bih isprobati ovu maskaru,još uvek sam u potrazi za omiljenom..?

  • Rimmel Lasting Finish 25 hr najbolji je puder sam koristila, a isprobala sam gotovo sve što se na našem tržištu nudi. Najbolje odgovara mojoj osjetljivoj i masnoj koži i jako lijepo ujednačuje moj ten. Tekstura je lagana i prozračna, lako se nanosi i razmazuje. Matira i ne masti kožu. Ne mogu zamisliti dan bez svog omiljenog pudera koja moju umornu kožu osvježava i daje joj zdrav sjaj.

  • Isprobala sam puno njihovih proizvoda (korektor, ruževi, olovke za oči, sjenila, tuš, rumenila), a najdraži su mi bili 60 seconds lakovi jer su na mojim noktima bili nepromijenjeni po tjedan dana. Voljela bih isprobati 25 hour puder, kao i ovu maskaru, naravno. :D

  • Isprobala sam kate moss lasting finish u nijansi 107.. divna crvena nijansa za sva godisnja doba..ugodan na usnama i traje poprilicno dugo. ambalaza na nivou i cjenovno prihvatljiv :)

  • Isprobala sam kate moss lasting finish u nijansi 107.. divna crvena nijansa za sva godisnja doba..ugodan na usnama i traje poprilicno dugo. ambalaza na nivou i cjenovno prihvatljiv :) (zaboravila sam se prijavit u prethodnom komentaru :))

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)