Proizvodi koji su me razočarali

Objavljeno u Makeup, Recenzije, autorica: - 20.04.2013.

Već neko vrijeme razmišljam o pisanju članka u kojem bih vam predstavila proizvode koji su me u najmanju ruku razočarali i koje ne namjeravam kupiti ponovno. Potaknuta vašim pozitivnim reakcijama na recenziju grozomorne Terra Naturi podloge, ubrzala sam proces i članak je sada pred vama. Već ste vidjeli moje kozmetičke favorite, a sada vas zanima koji su se proizvodi našli na mojoj “crnoj listi”? Čitajte dalje.

Prije nego vam predstavim proizvode, važno je napomenuti kako se ukusi razlikuju. Jedna podloga koja je mene razočarala možda je vama najdraža, i obrnuto. Imam masnu problematičnu kožu, a svi znamo da svaki tip kože voli različite proizvode. Međutim, za neke stvari ne postoje opravdanja, pa je tako loši ruž uglavnom svima takav zbog užasne teksture, slabe postojanosti i slično. Na vama je da odlučite hoćete li izbjegavati određeni proizvod ili ne nakon ovog članka. Ja sam tu da iznesem svoja iskustva i upozorim vas :) Pa krenimo s listom.tek puderi

 Prvi na listi za odstrel su tekuće podloge i kistovi kojima se nanose. Max Factor Colour Adapt me razočarao svojom postojanošću (ili, bolje rečeno, nepostojanošću) na mojoj masnoj koži. Čisto da dobijete sliku: stavila sam ga u 12h, a u 12 i pol sam bila sjajna kao pisanica premazana uljem. Osim toga, nijansa podloge se uopće nije prilagodila mom tenu (zabunom sam kupila mrvicu tamniju podlogu – ne ovu na slici), što samo ime proizvoda obećava. U Maybelline Affinitone podlogu sam se razočarala pretprošle godine, kad je kupih nakon kratkog istraživanja o mineralnom makeupu i njegovom blagotvornom utjecaju na kožu s aknama. Da skratim, najgora podloga koju sam ikad imala – skliznula mi je s lica brzinom svjetlosti, ništa nije prekrivala, a da stvar bude još bolja, promašila sam i nijansu. Kad smo već kod tekućih podloga, vrijedi (ili ne vrijedi?) spomenuti i elfov kistić za nanošenje istih. Bolje bi vam bilo da podlogu nanosite mačjim repom nego ovom četkicom. Osim ako vam se sviđa zebra-look na licu. Naravno, ne smijem zaboraviti ni Terra Naturi podlogu, no o njoj sam napisala cijeli članak.

maskare lak

Rimmelova Extra Super Lash maskara jedna je od onih koje sam nosila jednom i nikad više. Izgledalo je kao da imam doslovno tri trepavice, užas! O teksturi da i ne počinjem – užasno nezahvalna, sporo se suši, preslikava se na kapke… Zbilja mi je žao svake kune koju sam dala za nju. Još jedna maskara koja me razočarala je Manhattan Volcano Explosive Volume. Nije toliko loša kao Rimmelova, ali je zasluženo odletila u koš za smeće. Četkica je glomazna, nanošenje je samim time otežano, a od volumena ni “v”. Nisam bila zadovoljna ni postojanošću, maskara se trusila i stvarala grudice. Elfov lak za nokte u nijansi Royal Purple sam proslijedila nakon jednog nošenja. Tekstura je loša, lak ostavlja one okomite crtice na noktu, nije postojan, a da budem iskrena – ni nijansa nije spektakularna. Ovo prvi njihov lak kojeg sam isprobala, a prilično sam sigurna da je i zadnji.

mix

48 zaštitnu kremu za ruke kupila sam potaknuta lavinom hvalospjeva koju sam zatekla na jednom forumu. Iako sam je potrošila, ostala sam razočarana učinkom. Ljepljiva je i sporo se upija. Osim toga, nije napravila apsolutno ništa na mojim rukama po pitanju njege i hidratacije. Stavljala bih je prije spavanja, a kad bi se ujutro probudila ruke bi bile u istom stanju kao i prije mazanja – suhe i ispucale. Stoga, nula bodova. S-he Aqua Shine ruž jedan je od gorih koje sam imala prilike isprobati. Ne sjećam se koja je nijansa bila u pitanju, ali jako je slična ovoj na slici. Uglavnom, grozna tekstura, nikakva postojanost, a nijansa kao iz horora (šljašteća, jeftina hladno roza – brrr). Umjetna rasvjeta zbilja zna zavarati, cure, pazite se toga. Garnier Essentials gel-krema za mješovitu/masnu kožu nije mi odgovarala. Zatezala mi je lice, peckala me, koža mi se crvenila… Po pitanju akni i mitesera ništa nije učinila, a bogme me nije ni hidratizirala (što je obećavala).

dezicU nastavku predstavljam dva Balea proizvoda: plavi odstranjivač makeupa s očiju i Glanz Tonic za kosu. Prvi proizvod mi uopće nije skidao šminku, razmazao bi mi maskaru po cijelom licu, o gel lineru da ne govorim. Ne preporučujem ga apsolutno nikome; apsolutno ništa ne obavlja kako treba, a troši se užasno brzo (baš iz tog razloga). Balea Glanz Tonic u spreju (isprike zbog mutne slike) obećava sjaj kose i lakše raščešljavanje. Rezultat? Žali Bože tih 20ak kuna koje sam mogla potrošiti na jednu kvalitetnu olovku za oči. Grozan proizvod, ostavlja ljepljiv osjećaj na kosi, nimalo je ne njeguje, a sjaju ni traga. Rexona Biorythm dezodorans uništio mi je nekoliko majica prije nego što sam ga bacila u smeće. Izbjegavajte u širokom luku.

IMG_2655

Borotalco Invisible dezodorans je sasvim drugačija priča od Rexone. Naime, nije ostavljao bijele tragove na odjeći, a uz to i miriše božanstveno. Problem je u mojoj reakciji na sastojke. Kad god nanesem ovaj dezodorans, dobijem užasnu alergijsku reakciju – koža me pecka i jako svrbi. Iz tog razloga sam ga prestala koristiti. Jako mi je žao zbog toga, jer proizvod je zbilja obećavao. Kao što sam rekla, ostavlja dugotrajan, prekrasan miris na koži. Moj dečko ga je posvojio, njemu ne radi nikakve probleme.

IMG_2654

Elf setting mist (vodica) s aloe verom i zelenim čajem nije mi se dopala. Prvo se “nisam našla” s mirisom, koji mi je blago rečeno užasan. Ne znam kako to opisati, kao da ste se poprskale mačjom mokraćom. Drugo, na mom licu nema apsolutno nikakav efekt. Nije mi “produljio” svježinu makeupa niti učinio da sve skupa ljepše izgleda.

IMG_2656

Još jedan elfov proizvod našao se na mojoj listi antifavorita. To je njihov tekući tuš iz Essentials linije. Ovo je jednostavno jedan od onih loših kozmetičkih proizvoda koje ne može opravdati baš ništa, čak ni jako niska cijena. Iako je nijansa lijepa, tuš je nepostojan, nije dovoljno pigmentiran, treba ga više puta nanositi kako bi se postigla željena nijansa (kakva je na bočici), suši se dosta sporo i preslikava se na kapke, aplikator je neprecizan – nemoguće je povući preciznu crtu njime. Uglavnom, jako loš proizvod.

IMG_2664

Slijedi MUA Hide & Conceal korektor u sticku (nijansa Light/Fair). Kupila sam ga na onoj slavnoj -50% akciji i veselila se isprobavanju. Iako nijansa odgovara mom svijetlom tenu (dobro, opet je mrvicu tamnija no ne žalim se), tekstura i ostale karakteristike su grozne. Korektor je dosta suh, ostavlja cakey izgled na koži, jako je nezgodno raditi s njim. Prekrivanje je ustvari slabo, a takva je i postojanost. Užasno me razočarao, očekivala sam više od njega. Jedva ga čekam potrošiti i kupiti nešto drugo, bilo što. Sve će biti bolje od ovoga.

zadnje

Essence Sun Club bronzer (za brinete) je, objektivno gledajući, jako dobar proizvod – lijepo miriše, pigmentacija je odlična, postojanost isto takva… Međutim, meni se jednostavno ne sviđa kako izgleda na mojoj koži. Kad ga stavim (i u najmanjoj količini) izgledam masno, sjajno i prljavo. Jednostavno se nismo našli. Osobno preferiram mat bronzere, no ako netko među vama obožava one sjajnog finiša, preporučam ovaj proizvod. Catrice Prime & Fine baza za makeup našla se u ovom članku zbog svoje neučinkovitosti. Jednako kao i elfova vodica, nema apsolutno nikakav učinak (na mom licu). Istina, malo zaglađuje kožu, ali to je sve. Ne primjećujem nikakvu razliku u izgledu tekuće podloge (i ostale šminke) sa i bez ove baze. Nije mi izazvala nikakve probleme u vidu prištića, crvenila, začepljenih pora i slično, to priznajem. Međutim, ono što obećava nije obavila.

IMG_2662

Posljednji proizvod (sigurna sam da ih ima još, ali trenutno se ne mogu sjetiti) kojeg ću vam predstaviti ja Balea Urea intenzivna krema za tijelo. Obožavam Baleinu Urea liniju (posebno kremu za ruke), no ovaj proizvod me užasno razočarao. Tekstura je grozna, jako se teško razmazuje. Jednom kad se ova krema upije u kožu (a trebat će jako puno vremena za to), ostavlja čudan “praškasti” sloj na površini. Nimalo ugodno, vjerujte mi. Ja sam je nastavila koristiti na stopalima, za to se pokazala prilično dobrom.

Došli smo do kraja članka. Kako vam se sviđa? Koje proizvode vi izbjegavate?


Close
Adila Pavelić (Adi) završava studij anglistike i sociologije u Zadru. Ima 25 godina i dolazi iz Drni...

Ovaj članak ima 79 komentara.

  • Amina

    Htjela bih nesto pitati nevezano za clanak ali posto znam da je tvoj favorit sto se matiranja tice essence fix and matte puder u prahu, sada je izasao na trziste njihov puder koji je isti kao taj samo u rozom pakovanju i dolazi kao kompakti puder i kao onaj u prahu koji zavrsi po cijelom kupatilu kada ga stavljam. pa me zanima da li si ti isprobala ovaj novi i da i je bolji onaj sto dodje u kutiji sa rupicama ili onaj kompaktni, pozdrav. :*

    • Adi

      Nisam ga isprobala; nakon ovog “starog” fix&matte na red dolazi MUA transparentni puder.. Tek kad njega potrošim, planiram kupiti ovo novo essence pakiranje (ili elfov HD puder, nisam još sigurna) ;)

  • Ema

    Meni isto taj essence bronzer kojeg svi hvale izgleda grozno na koži. Siv je. I meni se teško blenda.
    Affinitone isto užas, ne znam kako nekome to može biti dobro-

    • Teich

      meni je tj bronzer odlican kao paleta sjenila :P

      • Tamarica

        Slazem we e ovim. Takoder essence-ov bronzer koristim kao sjenila i super su mi! Pogotovo za ljeto, iako ja imam onaj za plavuse koji ima prvu nijansu. ma pravu za highlight =)

    • Valentina

      meni je affinitone odličan puder, na mojoj koži vjerojatno jedan od boljih koje sam imala priliku isprobati, pogotovo kad se uzme u obzir cijena, za tu cijenu bolji nisam našla
      naravno, sve je stvar od osobe do osobe

    • vlatkasplit

      Ema koji imaš-za plavuše ili brinete? Ja tražim curu koja bi mi prodala Essence sun club shimmer bronzer za plavuše, ali ne ovaj novi što je izašao, nego onaj starija verzija, pa ako koja ima javite se na mail: vlatkasplit@net.hr
      Još ako ste iz Splita, još bolje:)

  • Aicha

    Koji je odstranjivac make up-a s ociju najdjelotvorniji a da ne kosta vise od 50 kn? Btw garnier od cicka odlicno sjedne na moju masnu i ponekad problematicnu kozu. Glanz tonic sad mogu prekrizit, kupujem Keune brilliant gloss

    • Adi

      Meni je savršen MyFace dvofazni odstanjivač iz Bipe, košta 15 kuna i skida sve moguće i nemoguće s očiju. Sadrži ulja pa ga ne bih preporučila za cijelo lice, ali za oči je genijalan. :kima:

    • Gilian

      i ja sam zadovoljna Garnierovom kremom, i sama imam masnu kožu

  • Tina

    Ja imam losion iz ove urea nkolkekcije i ne bih ga mjenjala nikad,a ovaj balein tonik mi je bio pree…samo sto ga vise ne mogu naci nigdje…izgleda da su ga povukli :)

  • Maroon5

    Ne bih se slozila za ovu garnierovu kremu, imam isti tip koze i super mi je, koristim je vec par mjeseci i zadovoljna sam, koza je normalna, hidratizirana, ne sija se, ne zateze, sto mi je najbitnije. Imam tonik iz iste linije i poprilicno sam zadovoljna. :)

    • mariposa

      Kod mene isto tako, tonik i ova krema su standard vec par godina :)

    • lizza

      baš si razmišljam uzeti tu kremu,imam kombiniranu kožu, da li je dobra kao podloga prije šminke?

      • Maroon5

        Nisam sigurna za koristenje kao podlogu, buduci da je koristim samo navecer. :)

  • Super članak :) Zapravo najviše volim članke ovog tipa jer volim dobro promisliti prije nego što nešto kupim. No evo npr., meni ta Rimmelova Extra Super Lash maskara nije bila uopće loša :? Jest da mi je slijepila trepavice u početku no nakon nekih tjedan dana postala mi je sasvim dobra. A što se tiče ovog Essence sun club bronzera za brinete, njega već dugo vremena priželjkujem jer sam stvarno tamnoputa i mislim da će mi odgovarati iako je sad i mene strah tog “prlavog” izgleda :(.

    • Tamara

      Ovaj essence bronzer stvarno ovisi kojim ga kistom stavljaš,do nedavno sam ga koristila jednim grubljim, nekvalitetnijim kistom i pomalo je izgledalo prljavo.Baš jučer sam se prebacila na malo mekši i veći i jako lijepo izgleda :kima:

  • Noklica

    Vidis kako se koza razlikuje. Meni osobno je Maybelline Affinitone bio super (dok nisam presla na Revlon Colorstay) ,nije mi skliznuo s lica,trajao je cijeli dan,nije izazivao pristice ni nikakve negativne reakcije i najvaznije imaju svjetle nijanse :D Doduse moja koza je suha/normalna,ovisno o doba godine, tako da vjerujem da je tu problem bio u tvojoj masnoj kozi :/
    Ovaj od max factora mi je okej,nista posebno,los je izbor nijansi za jako svijetle osobe.Na licu ne traje relativno dugo i nikako se ne prilagodava boji tena.

    Nevezano sad uz ovu temu,dali mozda znas gdje imaju za kupiti Rimmel olovke za oci? trazila sam u dm-u,kozmu,bipi,centromerkuru i nekim parfumerijama i nigdje je nisam nasla. Pa ako netko zna slucajno,bila bi vam zahvalna da mi kazete.

    • Adi

      Nemam ti pojma za Rimmelove olovke, kad malo razmislim, nisam ih ni ja nikako viđala o.O

    • Teich

      jesi probala u mulleru?prilicno sam sigurna da ih tamo ima..

      • Noklica

        NIsam jos,nije mi bas usput nigdje,ali se nadam da cu je naci :/
        ako nista sa ebeya,iako ih ni tamo bas nema o.O

      • Matea

        Nema u mulleru ja sam trazila jer rimmel ima nube olovku za oci dupe za jednu od maca pa -.- sve prela nema olovaka kod nas

      • Matea

        Nude*

      • Noklica

        :( Glupa Hrvatska! Nista nemamo -.-
        Meni ju je tata bio doneso iz Amerike i sad je tolko mala da je vise nemogu ni nasiljit! A nigdje je nac. Potrazit cu jos po parfumerijama,a ako ne budem nasla narucit cu sa interneta!

    • Kristinna

      Pozdrav, ja sam isto nedavno pretražila cijeli grad u potrazi za Rimmelovim olovkama, nisam ih nigdje našla…naručila sam ih sa ove stranice, došle su super zapakirane u kutiji, stigle su u roku u nekoliko dana, cijena im je povoljna i što je najbitnije, besplatna je dostava…pa ako ti može pomoći, evo link: http://www.feelunique.com/search?csf=true&q=rimmel+lipliner&go=
      :D

  • Lajka

    Meni recimo Maybelline Affinitone u potpunosti odgovara .skroz je lagan i fino sve prekrije i bas lijepo izgleda na kozi pirodno ,jedina mana je sto je malo prerijedak dosta zna iscuriti kod nanosenja . ne znam kakav je za malo problematicniju kozu sto se tice prekrivanja ,al meni je skroz ok. A , naravno i normalno da svima sve ne moze odgovarati svi smo razliciti :D :P

  • Nicolee

    Ja sam opcenito razocarana s baleinim lonsionima,,,imaju lijepa pakiranja,bocice su preslatke doslovno kad ih vidis zaljubis se,mirisi isto tako odlicni medjutim bar na mojoj kozi oni doslovno nista ne rade,nikakva hidratacija i njega ,a i miris nakon 20 min nestane

  • Maybelline Affinitone puder je meni koja ima ten čovječe ribice i suhu kožu otkrivenje godine, očito se na suhoj koži bolje ponaša i nije ga potrebno puno (nemam problematičnu kožu, samo mi treba ujednačavanje tena) a Essence-ov bronzer imam već 3 godine i koristim ga (ovisno u prilici/looku) baš za sve, kao sjenilo, bronzer, rumenilo… Pa eto iz mog iskustva ta 2 proizvoda su top (ako imate suhu kožu). A što se tiče kreme za ruke, nema do klasične Atrix kreme, isprobaj nju, nije masna i brzo se upija.

    • Adi

      Najdraža krema za ruke mi je baš Baleina Urea, hehe :*

    • Tamara

      Ja imam suhu kožu i maybelline affinitone mi baš istakne suhe dijelove lica :ozbiljan:

  • Marina S.

    Imam colour adapt i skroz mi je ok, makar mi je suha koža, al ostane mi i cijeli dan na koži. Imam frendicu sa masnom kožom pa znam kako vam je teško pronaći dobrar puder. I još me zanima koju nijansu ti imaš? Moja je Natural 70.

    • Adi

      Uff, to je bilo davno (zato i nemam svoju sliku), stvarno se ne sjećam nijanse..

  • Little.Miss.Sunshine

    Meni je Catrice prime and fine užasan, čim ga nosim dva dana zaredom onda se prištići stvaraju i to ini potkožni nikad ih se riješit :D

  • Valentina

    slažem se za oba pudera, isti slučaj kod mene.. odmah se zasjajim i ‘skliznu’ mi s lica… užas :(

  • Ivona

    Ja sam imala Maybelline Affinitone tekući puder u nijansi Sand Beige i bio mi je odličan, a isto imam masnu i jako problematičnu kožu. :) Čak mi je nakon njegovog korištenja lice bilo u boljem stanju, ali kako ide ljeto, prešla sam na puder u kamenu.

  • slažem se za 48 kremu.. i ja sam ju kupila nakon pohvala i očekivala da mi popravi stanje, al nikaj s toga.

    uh koje savršene nokte imaš.

    • Adi

      Hvala :*

  • Andreja

    Ne znam na koji način nanosiš tekući puder sa onom četkicom, ali na youtubeu sam gledala tutorijal goss make up (ne znam, mislim da se tak zove) i kao razmazes puder sa tom četkicom i onda tapkas sa njome po licu da izblendas puder, i na taj način izbjegneš da izgledas kao zebra.

    • Adi

      Šta je on baš tu četkicu koristio?

      Ne znam, imam drugih četkica istog tipa i nijedna mi ne radi takve probleme.. Osim toga, ova elfova je užasno “oštra” i neugodna na koži :ozbiljan: to sam zaboravila napomenuti u članku..

  • Mikka

    slazem se s par stvari :) color adapt- opet masna koza nesmijivo, ovaj catrice prime and fine osim zagladivanja od 2 sata nista, ovaj urea od balee upija se pre sporo i mastan je i elfov lak se neda ni posusiti, a kamoli lijepo najeti :) dodala bi ona esencov bijeli fix and mate parah za matiranje…ko da sam se s brasnom posula :)

    • Woopy

      sa fix prahom ocito ti grijesis kod kolicine koju nanosis, s njime treba oprezno i u malim kolicinama

  • Gilian

    definitivno se slažem za Catriceov Prime and Fine, proizvod je čisti užas ono.. toliko sam očekivala od njega :/ i slažem se za Manhattanovu maskaru, isto skroz bezveze, maskare od 20-tak kuna su neusporedivo bolje
    super što si obrazložila zašto ti točno pojedini proizvod n paše, pošto i sama imam masnu kožu definitivno ću te poslušati :D

  • Ginger

    ja imam tu istu kremu za ruke u ladici xD isto tak sam našla neke hvalospjeve o njoj na nekom forumu, kupila ju i sad se ne mogu natjerat da ju potrošim jer sam prilično sigurna da mi je još dodatno isušila ruke, užas!

  • vanillasunshinesky

    Meni je MUA korektor savršen! A isto imam mješovitu do masnu kožu. Pogodila sma i nijansu, jedino mi je žao da nisam uzela još koji kao zalihu :D

  • andreja

    Za Essence Sun Club bronzer se slažem, definitivno najgore rumenilo/bronzer koje sam isprobala, baš ima neki čudan “umjetni” sjaj na licu… A s druge strane, meni je Maybelline Affinitone stvarno jedan od boljih pudera… iako malo isušuje kožu i oksidira pa ga koristim povremeno, za izlaske i sl…

  • Modesty007

    Opet super članak od Adi. Meni je najveće kozmetičko razočarenje bio MF-ov puder Second skin koji mi je kožu pretvorio u bojno polje puno svega i svačega, od potkožnih prišteva do onih žutih, brrrr :ljut2: . Ni meni se Garnierove kreme nisu pretjerano svidjele, kao ni njihova linija gelova za čišćenje lica za masnu do problematičnu kožu koje su pogoršavali (tada) ionako opsadno stanje. Sada mi se koža promijenila, imam (jako) suhu kožu zimi i masnu T zonu ljeti, i nikako ne mogu naći puder koji mi zimi ne ističe suhe dijelove…
    A inače obožavam ovaj Essence bronzer i rijetko kad prolazi neki look bez ovog proizvoda.

  • Magija2011

    Mail za suradnice?

  • Lemi

    Meni je taj elfov kistić isto grozan, samo razmaže puder po licu i ne napravi ništa. Ljepše puder nanesem prstima :lol: Inače, kako ne volim bacati stvari koje kupim, njega koristim za nanošenje maski na lice i za to mi je odličan.

    • Adi

      Dobra ideja :ideja:

  • jovana

    Ja sam se zgrozila koristeći Max Factor Affinitone,a o S-HE ruževima da ne pričam. Bolje sam mogla naći u kineskoj :D

    Imam pitanje nevezano za članak. Kako ja, koja ne pišem za Šminkericu, mogu poslati recenziju nekog proizvoda?

    • Valentina

      Affinitone nije od Max Factora nego od Maybellinea

      • jovana

        Izvinjavam se na grešci, koristila sam ga davno :)

    • Andrea

      pošalješ mail kao suradnica

  • Ivy

    Meni je ova Garnierova krema otkriće, prva koja mi baš baš odgovara :kima:

  • coco

    Slazem se u vezi kreme za ruke 48h. Najgora krema jer i nakon mazanja, ruke budu suhe? A tolikooo pohvala, svasta!

  • sarita

    Odlican post. Zanimljivo je kako se razlikujemo. Inace imam pitanje nevezano za post. Znaju li cure iz Sl. Broda ima li sada, nakon sto se zatvorio Iris, za kupit Revlon kozmetika. Ja ne mogu bez ColorStay-a! :(

    • Sunčana

      Sarita, ako imate Muller u Brodu, onda potraži tamo Revlon, u Osijeku u Mulleru ima 100% ;)

  • immaculate

    Jako dobar članak. :kima: Mene interesira kakvi su dojmovi o evelinovoj bb kremi? Da li ju je netko koristio?

  • Noir Classique

    Meni je ova Catriceova Prime and Fine baza izazvala bolne potkozne pristeve i one sitnije “bumpy” koji se mogu istisnut ali ih je dosta… Morala sam u kozmeticarke ic da to sredi, kasnije sam sama… trebalo mi je dosta vremena da to rijesim. Uzas, jedan, iako je na mojoj mjesovito- dehidrirano imala dobar ucinak i cinila ok bazu- nikad vise.

  • silvija

    super napisano! što se tiće Balea kreme za tijelo odlična je balea med creme-ol.

  • Dorina

    hahaha predobri su mi ti tvoji živopisni opisi mirisa!!! :lol:

    • Adi

      Trudim se :D

  • Nikolina

    Imas stvarno lijepe nokte. Mozes li napraviti post kako ih njegujes? Hvala.

    • Adi

      Ja stvarno ne njegujem svoje nokte na neki poseban način. Kad stavljam kremu za ruke (što nije često, jedno 2-3 puta tjedno..ako se sjetim) onda tu kremu utrljam u kožicu oko noktiju i dobro izmasiram ruke. To je jedino što radim. :P

  • Nikolina :)

    ja imam ovaj borotalco dezič i jedini kojeg koristim! spasio me od fleka ispod pazuha i onog znojavog “mirisa”, u kombinaciji s njim i kristalnim kamenon se ne znojim vise, nema neugodnog mirisa, nema fleka na odjeci, a odjeca mirise cijeli dan, pa cak sutradan nakon nosenja majice se jos moze osjetiti trag mirisa ovog predivnog dezica.definitivno favorit!

    • Adi

      Da, miris je stvarno predivan. Baš mi je žao što ga ne mogu nositi ;(

  • Woopy

    Essence Sun Club bronzer je super kao sjenilo :P

  • emsi

    Skuzila sam da uopce ne smijem citat ovakve postove,daju mi lose predodzbe o nepoznatit proizvodima i kritiziraju moje najdraze :) najbolje se ipak sam uvjerit kako koza prihvaca neki proizvod i kakav je njegov ucinak,osim naravno nekih bas losih i nekvalitnih stvari

  • anamy

    ova 48 krema nije uopce za hidrataciju al ako ces negdje radit gdje npr ima prasine il zemlje odlicno ju je stavit jer stvara zastitni sloj i ne dozovoljava da se necistoce uvlace u kozu

  • Meni je najsvjetlija nijansa iz Essence Sun Club bronzer-a mi je najdraži highlighter IKADA!
    I kupujem taj proizvod samo zbog te nijanse :lol:

  • Ja imam 2 elf laka i ok su mi, jednu tamno-ljubičastu nijansu i minty zelenu, kupila sam ih još prije godinu dana i još uvijek se nisu sasušili. S onim Baleinim odstranjivačem se potpuno slažem a nije mi baš nešto niti onaj uljni sa natopljenim blazinicama, ali mi je zato Balea urea mlijeko za tijelo odlično. Istina, koma je za nanijeti, ali meni pošto imam jako suhu kožu se odmah upije i koža mi dugo bude lijepa i mekana.

  • Lu

    A vidiš, meni je ovaj Balein odstranjivač baš jedan od boljih jeftinijih. Od Garnierovog zelenog i Niveinog plavog (koji nisu tako ni jeftini!) su me pekle oči i zatezala me koža oko očiju, o Essenceu i njegovom ljepljivom tragu i također peckanju da ne govorimo. Alverdeov mi je bio nekako čudan mirisom i također loše odstranjivao šminku. Doduše, nisam probala Bipin još, a ovog Baleinog trošim drugu bočicu. Meni je za te pare dovoljno dobar i trajan (ionako makeup na očima prvo prebrišem vlažnim maramicama, zatim operem lice u gelu i dodatno ga rastopim tako da tek onda skidam sa očiju, za kraj samo malom količinom micelarne prebrišem i to je to.)

  • Vinky

    Za nas plesačice je sun club bronzer nešto najdivnije na svijetu; na cijelo tijelo prije nastupa i izgleda božanstveno na podiju! <3

  • dama-ge

    ovaj balea odstranjivač za oči je nešto najstrašnije ikad!

  • Ja sam jedno vrijeme koristila taj balein odstranjivac sminke, alii mi je ispao premasan. Sad samo vodom i sapunom skidam

  • Maša

    Bokic :)
    Samo sam htjela podjeliti sa vama da sam ja takoder kupili korektor na akciju 50% MUA i takoder djelim misljenje da je PRESUH i nemozes ga fino namazati, sto me razocaralo jer istale njihove stvari su mi dobre, pogotovo cetkice za lice i oci i matte transparentan puder u prahu koji koristim za fiksiranje i matiranje jer imam masnu kozu!
    Sto se tice MaxFaktor puder, probala sam ga i bio mi je nekako tezak i nije se stapao sa kozom bas nesto!
    A Balein odstranjivac sminke mi je bio dobar ali mi je najbolji Garnierov zeleni, Essential, refreshing cleanising milk, kao krema i njega koristim vec godinama a krema me pece za oci!
    Lijep pozdrav :)

  • maja

    da li se ovdje pokazuju proizvodi ili nokti…stvarno glupo

  • Laura

    Imam Affinitone i divan mi je :o Ni atom mi ne ode sa lica.Catrice baza isto-super mi je.Doduše svatko je drugačiji.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)