Oscari 2011 – crveni tepih

Objavljeno u Moda, Recenzije, autorica: - 28.02.2011.

Uz filmove, Oscari su i parada prekrasnih i nešto manje krasnih haljina, frizura i make upa. A kakve bismo mi bile Šminkerice da vas ne podsjetimo na neke od najzapaženijih?

Izgleda da se ove godine recesija odrazila i na crveni tepih dodjele Oscara, pa nas je zapravo vrlo malo kombinacija oduševilo (primjerice, okruglasta, nasmješena Natalie i čipkasta Scarlett), no kako se uvijek držimo one “sto ljudi, sto ćudi”, napravimo mali rezime galerijom.

Jesu li vas ove godine na Oscarima više oduševili filmovi ili crveni tepih? Tko je na vas ostavio najveći dojam?

Izvor fotografija: www.okmagazine.com


Close
Šminkerica je prvi i najveći regionalni beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog ...

Ovaj članak ima 22 komentara.

  • Ellchy

    Danas ste brze s novim člankom :weee:
    Ni meni se ne sviđaju pretjerano haljine i lookovi, nema raskoši kao prije…ali Natalie mi je u zadnje vrijeme tako simpatična i lijepa, baš sam jučer gledala njene slike s Fashion.hr i oduševila se :-D

  • AkaSha

    Ma bezveze su mi :S Natalie mi je preslatka takva :ljubav: Najljepša mi je cura od Matthewa McConaugheya…
    Scarlet ima čudnu frizuru, izgleda neuredno s njom, a i make-up mi ne izgleda previše glamurozno… A definitivno najčudnija haljina je od Melisse Leo, i uopće joj ne stoji :S
    Anne Hathaway je bila lijepa i imala super haljinu na uvodnom govoru, a na crvenom tepihu onako…prolazno.

  • Simply

    Ove godine sam bojkotirala dodjelu Oscara jer su na nepravedan način marginizirali ”Inception” i DiCaprija i jako me s tim i razljutili i rastužili. :(
    Ostale filmove sam također gledala i nijedan me nije oduševio kao ”Inception”, a osobito tu prednjači ”Kraljev govor” koji me baš razočarao, više sam očekivala. Drago mi je za Natalie jer mi je ona i inače jedna od dražih glumica, pratim je još od ”Star Warsa” i mislim da je zasluženo odnjela Oscara ove godine, mada mi ”Crni labud” kao film nije baš legao.
    Haljine? Sad ih prvi put gledam ali favoriti su definitivno Natalie i Mila Kunis, ostalo so-so.

    • Dea

      Inception me oduševio, a stvarno je nepravedno prošao… slažem se.. RAZOČARANA SAM jer sam oduševljena filmom :placem:

      • Simply

        Mene općenito DiCaprio oduševljava sa svakim novim filmom koji snimi, sve je bolji i bolji, a Inception je stvarno ove godine vrh vrhova. Još se sjećam kako smo izišli iz kina nakon što sam ga prvi put pogledali, dobrih sat vremena su svi bili pod dojmom… Ali DiCapriju se to praktički događa svake godine, snimi daleko najbolji film među konkurencijom, o glumi neću ni pričati (iako volim Firtha, ipak mi je Leo majstor) i svake godine ga taj Oscar zaobiđe. Šteta…

      • Dea

        slažem se s tobom od riječi do riječi, samo bi ja dodala da je on meni sve više sexy što je stariji :wink:

  • keetii

    Meni nije ništa posebno. Jednostavno kao da sam to sve već negdje vidjela. Može to i bolje što se tiče izbora haljina.

  • Sara

    Ova ženska od Matthew McConaugheya je M R A K! :ljubav:

  • Enna

    sve već viđeno… natalie portman definitivno najviše blista.

  • Maja

    Ja sam isto očekivala više..prekrasna mi je bila camila alves. mila kunis mi je isto bila ok, kao i ona mala što ima 14 god (ne mogu se sjetiti imena) – vrlo princezasto :ljubav:

  • Haljina Halle Berry mi je predivna, kao i Anne Hathaway na uvodnom govoru.
    Lijepe su i N. Kidman, S. Bullock i N. Portman. Haljina Rene Z. je divna, ali nekako dosadna.
    Haljina djevojke M. McConaugheya me oduševila, predivna je, tako posebna..
    Ostalo sve me baš nekako razočaralo, veselila sam se vidjeti haljine, ali baš nisu ništa specijalno, a neke su stvarno katastrofa.

  • Luna

    Moj top 3:
    Natalie Portman
    Camilla Alves
    Cate Blanchett

    (i miss simpatija Helena Bonham Carter – obozavam kad se netko usudi biti drukciji!) :)

  • roza

    prvo kaj sam pogledala kad sam se digla subili rezultati Oscara.drago mi je da je Colin FIrth dobil Oscara jer ga stvarno zaslužuje,al nažalost mislim da ne zaslužuje ovom ulogom koliko cijelokupnom karijerom,obožavam ga,al nije me osvojil u Kraljevom govoru,a i cijeli film mi nije ostavil neki poseban dojam.većinu filmova nisam još pogledala,tak da ne mogu previše suditi.žao mi je kaj How to train your dragon nije najbolji crtić jer je genijalan,i naravno drago mi je zbog Alice :)
    a haljine,opet razočaranje,listam po slikama i nijedna mi nije ono WOW ko npr haljina Olivie Wilde s Globusa.jedina mi je prekrasna ova “nova” plava Jennifer(mislim da se tak zove,još nisam zapamtila),al ne haljina nego baš ona hehe.ostalo,razočaravajuće,stvarno čudni Oskari..

  • Andrea :)

    Natalie je stvarno prekrasna, ai haljina je lijepa, sviđa mi se još i haljina od Mile Kunis, a Hilary Swank mi je odlična, ali haljina je malo gadna :)

    • Heyli1ou1

      i meni se isto sviđa od Hilary,meni je ona najljepša!!

  • peky

    cate blanchett i mila kunis

  • Dea

    totalno modno razočaranje :citam:

  • Sem Dzouns

    Sandra Bulock, Kejt Blanshet, Helena Bonam Karter (zena Tima B.)
    A veliko iznenadjenje mi je bila mrshava Jennifer Hudson
    I vecina haljina koje je nosila En Hetavej :D

  • moi

    zar nitko osim mene nije ostao zapanjen predivnim odijelom Christiana Balea?
    Zaista, najljepše odjeven muškarac na Oscarima (a za bradu se nadam da mu treba za neki film koji trenutno snima, inače mi je to neoprostivo :D).
    Potražite i slike Christiana Balea u drugim prigodama na crvenom tepihu, nema frajera koji bolje nosi odijelo. Nema!
    I još da nadodam, Mandy Moore i Zachary Levi dok su pjevali – PREKRASNI! <3

  • Vesna Škare

    hmda… i nema muškaarca koji bolje tuče od Balea :citam:
    http://www.hecklerspray.com/batman-christian-bale-busted-for-allegedly-beating-his-mum-up/200815355.php

    al da je zgodan- jest

    • moi

      da nisi linkala članak s prve tračerske stranice koju si našla te da si malo proguglala, vidjela bih da se uopće nije radilo o fizičkom napadu. malo se izderao na njih, i to je sve. kao da se ti nisi nikad izderala na nikog =/

      al koje to veze ima s prekrasnim odijelom koje je nosio na crvenom tepihu? :D

  • marcy

    Moram se složiti s većinom ovdje…dicprio je definitivno glumac generacije…ali nikako da ga nagrade…po meni je film godine Inception…
    glumci su zasluženo dobili svoje kipiće…najdraža mi je Melissa Leo u the Fighter…preeeedobra je…kao i C.Bale…on je standardno savršen..
    i tako…gledam ja dodjelu i odjednom božica C.Blanchett u eteru…ahhhh…zar nije divna????
    a tek M.Kunis…kao neka grčka božica/vila…jaooo….prekrasne su..
    Natalie mi je preobična…mislim lijepo izgleda nema što..ali znala je do ide doma s nagradom mogla je na veću brzinu prebaciti….ne znam…
    a dodjela??
    je li itko gledao???
    ja jesam i bilo je doooosadno…
    meni je najbolje bilo 2009….kada je moja ljubimica K.Winslet osvojila…

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)