NYX proizvodi – unboxing & makeup

Objavljeno u Ljepota, Makeup, Recenzije, Tutoriali, autorica: - 24.07.2016.

Stigli su novi paketi NYX proizvoda za top 5 finalistica! DashOfBlue je napravila unboxing, a WannaBe makeup tutorial. Pogledajte oba videa i glasajte za #TeamŠminkerica u finalu NYX Face Awards Hrvatska!

[youtube width=”700″ height=”394″]https://www.youtube.com/watch?v=Agn8sP6-QwU[/youtube]

[youtube width=”700″ height=”394″]https://www.youtube.com/watch?v=mAR6iDsP2Q4[/youtube]

Hvala vam od srca na svim glasovima i podršci koju pružate timu Šminkerica u sklopu NYX Face Awards, neopisivo smo sretne i zahvalne :) A kako glasanje traje do nedjelje u ponoć, odaberite #TeamŠminkerica i glasajte za Maju ili Ivanu na ovom linku.


Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ovaj članak ima 1 komentar.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)