Nivea Body Milk mlijeko za tijelo (usporedba & darivanje)

Objavljeno u Recenzije, autorica: - 12.11.2015.

U ovo jesensko doba sve hladnijih dana i sve deblje odjeće kao i većini ljudi koža mi postaje sve jače dehidrirana i suha Srećom na moju adresu je stigao Nivea paket s nekoliko predivnih proizvoda. Pročitajte o čemu je riječ i osvojite divne poklone.

Na probu sam dobila četiri predivna mlijeka za tijelo:

  • Pure & Natural
  • Cocoa mlijeko za tijelo
  • Smooth Sensation
  • Body Nourishing mlijeko

n1

 

Pure & Natural mlijeko za tijelo s bio arganovim i bio jojoba uljem

n2

NIVEA Pure & Natural mlijeko za vrlo suhu kožu s arganovim uljem ne sadrži parabene, silikone  ni umjetna bojila. Pružajući dugotrajnu učinkovitu zaštitu i mnogo hidratacije, kožu čini mekom i glatkom. Ima predivan, ugodan miris čime njega kože postaje pravo iskustvo za sva osjetila. 95% sastojaka u mlijeku je prirodnog podrijetla.

Namijenjeno je normalnoj do jako suhoj koži. Količina je 250ml, a cijena oko 30kn.

Mlijeko ima predivan, nježan miris. Ako ste isprobale bilo koji Pure & Natural proizvod od Nivee znat ćete o kojem je mirisu riječ.  S obzirom na to da sadrži ulje jojobe i argana očekivala sam da će biti gušće teksture od hranjivog plavog mlijeka za tijelo, međutim izuzetno je lagano. Lako se nanosi, brzo upija, i potrebno je vrlo malo da se namaže čitavo tijelo. Već nakon prvog nanošenja osjeti se razlika na koži koja je nježna, sjajna i hidratizirana.

Prednosti:

  • Obogaćeno jojobinim i arganovim uljem prirodnog podrijetla
  • Lako nanošenje
  • Brzo upijanje
  • Intenzivna hidratacija
  • 95% sastojaka prirodnog podrijetla
  • Bez parabena, silikona, boja i mineralnih ulja

Nedostaci:

  • Miris

Moji dojmovi

Veliki plus dajem nastojanjima da se u sastav uključe bio sastojci. Jasno nam je svima da to nije nikakav prirodan proizvod , ali smanjena kemija u sastavu me uvijek razveseli.  Volim njegovu laganu teksturu koja se ubrzo upije nakon nanošenja te hidrataciju koja odmah smiruje moju osjetljivu kožu. Svima vama koji ste osjetljivi na mirise preporučujem da isprobate proizvod prije kupovine i sami prosudite. Jedina zamjerka kod ovog proizvoda je upravo miris, ako su išli na što prirodniji proizvod mogli su i bez dodanih mirisa. No izbora ima, a vi sami prosudite da li je ovo dobar proizvod za vas ili ne.

Cocoa mlijeko za tijelo

n4

Nanošenjem NIVEA Cocoa mlijeka za tijelo koža postaje svilenkasta na dodir te izgleda zdravo dok je tijelo obavijeno finim mirisom kakaa tijekom cijelog dana. Osim visoko vrijednog kakao-maslaca, ovo mlijeko za tijelo sadrži i Hydra IQ tehnologiju koja osigurava brzo upijanje. Idealno je za suhu kožu kojoj pruža intenzivnu, dugotrajnu njegu koja traje i traje.  

Namijenjeno je suhoj koži. Obogaćeno je kakao maslacem i vitaminom E. Količina je 250ml, a cijena oko 30kn.

Miris ovog čuda koje mi je najdraže Nivea mlijeko je blag, nježan i slatkast. Obožavam čokoladu, kakao i kokos, samim time i ovaj miris. Daje vam do znanja da je riječ o proizvodu s kakaom, ali ako ste poznavatelj Nivea kozmetike znat ćete da je to i dalje njihov proizvod. Tekstura je lagana, prozračna, brzo se upija i intenzivno hrani kožu.

Prednosti:

  • Lako nanošenje
  • Brzo upijanje
  • Intenzivna hidratacija
  • Prekrasan miris

Nedostaci:

  • Miris

Moji dojmovi

Ovo je moje favorit mlijeko iz Nivee. Koristim ga od kad je prisutno na tržištu i obožavam njegovu teksturu koja se brzo upije i ostavi mi nježnu, glatku i mirisnu kožu.  Miris, koji meni odgovara, navela sam i kao mogući nedostatak proizvodu. Razlog tome je što znam koliko ljudi ne voli prejake mirise pa samo da vam skrenem pozornost kako biste obratili pažnju pri kupnji proizvoda.

Smooth Sensation

n7

Smooth Sensation je idealni jutarnji ritual njege jer se lako nanosi, brzo upija i pruža trajnu hidrataciju. Redovitom uporabom koža je optimalno hidratizirana i meka na dodir. Djeluje kao zaštitni sloj na koži. Ovo mlijeko hrani kožu, topi se na njoj, čini kožu mekom poput bebine i glatkom tijekom čitavog dana.

Namijenjeno je suhoj koži. Obogaćeno je shea maslacem. Količina je 250ml, a cijena oko 30kn.

Miris je puderast i blag, lagano me podsjeća na baby proizvode za kožu. Tekstura je lagana, međutim u odnosu na prethodna mlijeka malo masnija sukladno tome potrebno je mrvicu duže vrijeme da se u potpunosti upije. No u odnosu na druga mlijeka i to je vrlo kratko vrijeme.

Prednosti:

  • Obogaćeno shea maslacem
  • Lako nanošenje
  • Intenzivna hidratacija
  • Blag puderast miris

Nedostaci:

  • Nekoliko minuta duže upijanje

Moji dojmovi

Ovo je mlijeko namijenjeno izrazito suhoj koži, intenzivno hidratizira kožu, a ugodan osjećaj hidratacije traje i  traje baš kao i prekrasan, blag miris. S obzirom na to da sam isprobala sva četiri mlijeka koja su poprilično slična sve navedene razlike su stvarno u nijansama.

Body Milk Nourishing

n9

NIVEA Nourishing mlijeko za tijelo za suhu kožu pruža koži dugotrajnu hidrataciju. Koža postaje glatka bez isušivanja.

  • aktivira prirodnu hidrataciju u koži
  • učinkovito sprječava isušivanje kože
  • vidljivo smanjuje hrapavost kože

Namijenjeno je izrazito suhoj i dehidriranoj koži. Obogaćeno je prirodnim mineralima, bademovim uljem i vitaminom E. Količina je 250ml, a cijena oko 30kn.

Miris ovog mlijeka je čista i prepoznatljiva klasika plave Nivee. S obzirom na gušću teksturu koja je obogaćena bademovim uljem upijanje ovog mlijeka je nešto duže. Najdulje od svih isprobanih mlijeka. Sukladno tome hidratacija je jača i dugotrajnija.

Prednosti:

  • obogaćeno prirodnim mineralima, bademovim uljem i vitaminom E
  • izrazito jaka hidratacija
  • nježan miris

Nedostaci:

  • duže upijanje

Moji dojmovi

Ovo mlijeko stavljam na kožu kada je ona izrazito suha, jer znam da će joj  pružiti najbolju hidrataciju u najkraćem mogućem roku. Duže upijanje mi zna stvarati probleme, ali u takvim situacijama sam svjesna da je ipak to najbolje za moju kožu pa sam i strpljivija.

Ukratko sam vam približila specifičnosti svakog od ovih mlijeka kako bi što lakše odabrali najbolje za vas.

* DARIVANJE *

Danas pet sretnica nagrađujemo s novim Nivea Body Milk Nourishing mlijekom za tijelo. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je prijaviti se na svoj Šminkerica profil i odgovoriti na pitanje:

Koji je vaš omiljeni Nivea proizvod i zašto?

Najzanimljivije odgovore nagrađujemo. :) Vremena imate do 15.11. Sretno!

DOBITNICE:

  1. Tja
  2. Lara
  3. pravnica
  4. SamanthaJones
  5. nevia11

Čestitke, molim da dobitnice podatke (nadimak, ime i prezime, adresa, broj mobitela) pošalju na [email protected] :)

*PR uzorak


Close
Martina Stanko (Tina) je kozmetičarka iz okolice Varaždina koja radi u struci od završetka srednje š...

Ovaj članak ima 64 komentara.

  • Lina

    kultna krema za ruke :lol:

  • Tja

    Moj najdraži Nivein proizvod je Nivea Soft krema jer nema jak miris, nego osvježavajuć i nježan, a sama krema je lagana i jako hidratizirajuća pa ju koristim svaki dan! Također nije skupa i treba jako mala količina da bi se nanijela na cijelo lice ili tijelo. :D

    Nadam se da ću osvojiti Nivea Body Milk Nourishing mlijeko za tijelo jer bih ga jako voljela isprobati. :lol:

    • Moj omiljeni Nivea proizvod je body mleko za telo sa kokosoom. ????

    • Omiljeni Nivea proizvodi su mi svi za suvi kozu ???????

  • Nives

    Moj omiljeni Nivea proizvod je klasicna plava krema u kutijici.. bas za sve, njeguje i hidratizira. nikuda bez nje ne idem= :)

  • Klara

    Definitivno serum Pearls q10 plus, obozavam ga!!! Tako je lagan, brzo se upija i daje kozi lica potrebnu svjezinu. Inace klasicnu Nivea kremu u “limu” uvijek drzim u torbi.

  • Moj omiljeni Nivea proizvod je In-shower body milk (regenerator za tijelo) jer je koža poslije njega toliko mekana kao bebina te pruža predivan miris i opuštajuć je :) idealan je za korištenje nakon napornog dana ;)

  • Nivea Nourishing mlijeko za tijelo – zato jer ga je odobrila.moja dvomjesecna beba (izgleda da joj odgovara miris),na sve drugo poludi. ?

  • Meni najdraži Nivea proizvod je klasična plava Nivea krema u limenci. Multifunkcionalna je do te mjere da sam ju u nedostatku seruma za njegu znala nanijeti i na vrhove kose. :D No ono zbog čega ću joj uvijek biti vjerna je njen miris koji me u djeliću sekunde vrati u sretne dane djetinjstva. Naime, jedno od svojih najranijih sjećanja vežem upravo uz ovu kremu. Sjećam se kako su mamine ruke mirisale po ovoj kremi svaku noć kada je mene i sestru ušuškavala prije spavanja. <3

  • Isprobala sam puuuno Niveinih proizvoda i teško mi je odlučiti se za favorita ali obožavam njihove kremaste gelove za tuširanje Creme Soft, Smooth i Care, uvijek ih rotiram jer predivno hidratiziraju kožu a o mirisima da ne pričam :D
    Dolazi zima pa uz gelove treba uvesti i neku kremicu stoga bih voljela probati Nivea Cocoa Indulging jer mi se jako svidio miris In-Shower losiona sa kakao maslacem i nadam se da je isti miris :D

  • Najdraži nivea proizvod mi je upravo nivea night cream! Odlična je jer se ujutro probudim sa hidratiziranom, svilenkastom kožom. Dok nisam koristila ovu kremu, koža bi mi bila suha i ispucana, tako da je nivea napravila odličan posao i bit će ovo prva zima bez ispucane kože .. i ostali proizvodi me jednako raduju <3

  • Nivea klasična plava krema jer ima 1001 primjenu, a i oduvijek ima divne reklame kao i ovu što se trenutno vrti na tv-u, moja prva velika ljubav :)

  • Moj omiljeni Nivea proizvod je Nivea klasična plava krema? zašto? zato jer me njezino pakiranje uvijek vrati u djetinjstvo… koristila ju je moja baka, moja majka a sada i ja i ne pada mi na pamet mijenjati je za bilo koju drugu kremu jer je njezina primjena univerzalna i mogu je primijeniti na bilo kojem dijelu tijela i baš na svakom odradi sjajan posao za moju kožu…

  • jeja

    Moj najdrazi proizvod je nivea soft krema, nije previse masna, ugodno mirise al ne prejako, cak se i suprugu svida :D

  • As

    Najbolji je in shower regenerator za tijelo, imam suhu kožu i nužan mi je, svakako treba spomenuti i na nivea plavu kremu, bez koje se ne može. :lol:

    ???

  • As

    Ups zaboravila sam spomenuti i ovaj plavi body milk Nourishing od badema, miris je prekrasan, koža savršena. ?????

  • Definitivno plava Nivea krema … Uz nju me vežu divne uspomene kako me je svako jutro sa njome mazala moja baka prije vrtića i škole … Jedna točkica na nosić, jedna točkica na obraščić jedna na drugi obraščić da ne bude tužan, jedna točkica na bradu i jedna točkica na čelo za pametnu glavicu … I danas “točkam” lice sama sebi sa plavom Niveom, i tako ću raditi i ja svojim unučićima jednog dana :D

  • Koristila sam većinu Nivea proizvoda, ali najbolji, koji je uvijek u mom neseseru je NIVEA FIRMING(free energy) losion za tijelo, i takodjer mi je drag ANti-celulit serum.
    Sto se tice Nivea firming, koža je zaista cvrsta, zagladjena, njezna a i ima i prelijep miris koji meni zaosta odgovara….svim mojim culima.
    Zao mi je sto ga nema na spisu recenziranih losiona.
    :) :) :) :)

  • Najdrazi proizvod Nivee je sve od glave do pete. Hehe sampon nivea diamond gloss sampon i regenerator, miris mi je predivan i doslovno se osjeti 24 sata sto mi je predivno, te mi je kosa lagana i leprsava i ima divan sjaj. Te nivea gel za tusiranje creme soft, isto predivan miris njezan i blag te mekana koza poslije tusiranja. Nakon toga nanesem mljeko za tijelo in-shover, extra sam zadovolja jer sve tako divno mirise na mojoj kozi da nebih nista ni saprala vodom, nego tako bih namljackana bila cijeli dan hahaha….. salim se malo. I za ruke koristim nivea sos hand balm. Dodala bih jos i sliku da mogu hehe… jer doslovno obozavam nivea proizvode. ;) :*

  • Neizostavna prijateljica moje suhe kože lica je Nivea hranjiva dnevna krema, kojom je moje lice prezadovoljno, ali i moj novčanik je također sretan, jer je cijena ustinu prihvatljiva :P :P

  • :)moj omiljeni nivea proizvod odnosno proizvodi su nivea soft krema,boodymilk nourishing s bademom,a djeca obozavaju plavu obicnu kremu u limenci….

  • Omiljeni Nivea proizvod mi je Nivea Smooth Sensation mlijeko za tijelo. Smatram da je veoma važno osigurati koži dovoljno hidratacije, naručito tijekom zimskih mjeseci, kako bi ostala zdrava, nježna i meka. Nivea Smooth Sensation mlijeko za tijelo brzo se upija. Potrebno je nanijeti malu količinu proizvoda. Pruža trenutnu hidrataciju, i vrlo je lagan na koži. Mlijeko hrani moju kožu, a lijepi, blagi miris daje poseban čar zimskim noćima. Koža je meka, nježna, zavodljiva i spremna da ostane zapamćena. ;)

  • Definitivno Double Effect losion za uklanjanje šminke. Kupila sam sasvim slučajno jer sam htjela nešto drugo, a bio je na popustu (studentski zivot :D )… I hvala čudesnom izgledu bočice (sastoji se od plave i prozirne tekucine) koji me privukao jer od tad pocinje moja pustolovina. Losion je čudo! Jedan potez i tamo ste. Trepavice meke, zapravo, meko je cijelo područje oko očiju. Nema peckanja, odlazi sve, bas sve, i moje kontaktne leće se ne žale što mi je najbitnije! :)

  • Naravno da mi je svaki Nivein proizvod drag (kao i većini žena). Naime, njihov najnajdraži proizvod mi je njihova BB krema jer je savršeno nježna prema koži,ima ugodan miris, ne nadražava kožu te joj je cijena prihvatljiva. Krema ostavlja ugodan osjećaj na koži te je pogodna za sve tipove kože te tako za svaku ženu. Savjetujem svakoj ženi da ju isproba jer se neeeće razočarati. Željela bih osvojiti Nivein proizvod da iznenadim mamu jer je ona apsolutno alergična na sve proizvode za kožu i kosu osim Niveinih proizvoda (pa tako uvijek kupujemo Niveu). A i da nešto osvojim općenito (nemam sreće općenito pa ajde da probam). Uglavnom, neka najbolji pobjedi ;) ;) :lol: :P

  • Iva

    Iako cijeli zivot koristim svakakve Nivea mazalice kako za tijelo tako i za lice, apsolutni Nivea favorit mi je Nivea Man sensitive after shave balzam :D Od kada je poznata Youtube šminkerica\guru NikkieTutorials predložila taj proizvod kao primer prije šminke, odmah sam ga “ukrala” tati te nakon što sam ga probala i shvatila da je bolji od svih (pravih) primera koje imam, također u duplo jeftiniji i količinski veći postao je dio moje svakodnevne make up rutine, a i posluzi kao balzam za noge nakon brijanja budući da smiruje kozu. :)

  • Ena Mohorić

    Moja omiljeni Nivea proizvod je klasična,”old school” plava krema.Koristimo je svi od obitelji te slobodno mogu reći da ulazi u moje uspomene iz djetinjstva te je navika na nju prisutna još i sada.Posebno se družimo zimi,kada je ona moj najbolji lijek za ispucale ruke,a kada nemam balzam za usne u blizini nanesem lagani sloj Nivee plave kreme.Definitivno joj ostajem vjerna :))))

  • Moj najdraži Nivea proizvod Nivea for men MILD after shave balzam =)
    Da da, namjenjen je muškarcima te sam ga tako i isprobala prvi put jer ponestalo mi je kreme nakon brijanja pa sam ukrala malo ovog balzama od muža. I jako sam se iznenadila koliko je zapravo ovaj balzam blag, hidratantan a uz to i umirujuć i njegujuć! Sad za njegu nakon brijanja koristim samo njega. Ali to nije jedina njegova namjena. Strani blogeri su tvrdili da ovaj balzam je idealna podloga za šminku zbog nečeg tamo na što se make up doslovce “ljepi” i ne miče se cijeli dan. Probala sam i to… i pogodite… Super je!!! Naime to nešto je glicerin i tak glicerin pomaže šminki da duže traje a koža izgleda bolje. A uz to još i njeguje i hidratizira kožu! Ma čisto savršenstvo!!!
    Dakle redom: sredstvo nakon brijanja – DA, hidratantna crema – DA, primer za šminku – DA!!!!

  • Obožavam Niveina body mlijeka, jako su kvalitetna i lijepo mirišu, voljela bi probati Pure & Natural jer taman odgovara mom tipu kože, dosta sam različitih probala ali baš taj nisam. :D

  • Vivian

    Moj omiljeni Nivea proizvod je Nivea Smooth Sensation mlijeko za tijelo. Osim što štiti, njeguje i hrani kožu ima tako dobar miris, da ti je život odmah ljepši. a kako se približavaju pedesete, trebamo smijeha i dobrih proizvoda za njegu.

  • Najdraži Nivein proizvod mi je defintivno OSVJEŽAVAJUĆI GEL ZA UMIVANJE. Moju vrlo masnu kožu drži pod kontrolom cijeli dan. Prvi proizvod koji je to uspio. Obožavam ga :) :D

    • Definitivno broj 1 Niveinih proizvoda mi je Body Milk Nourishing losion za tijelo čiji sam vjerni potrošač već dugo vremena. Ovaj proizvod mi jednostavno uljepša svaki dan nakon tuširanja. Osim što volim taj klasični Nivea miris, izuzetno me veseli ono što učini mojoj koži. Nakon što koža popije tu čudesnu krema masu, ona postane toliko mekana da ponekad samo legnem u čistu posteljinu i tako se pomalo valjam u toj nekoj čistoći i mirisu. Jednostavno mi je neodoljiva i uvijek kada treba doći vrijeme da se potroši, već unaprijed imam pripremljen jedan novi. Iako sam probala gotovo sve Nivea losione, ovaj klasični i predivni je ostao na 1.mjestu. Dragi prijatelji su već odavno naučili koliko ga simpatiziram tako da ga nerijetko dobivam na poklon. Evo i sada se gledamo, taj losiončić i ja, a baš me zanima što on misli o meni dok ga ovako hvalim! :)

  • Rpzi gel za umivanje za suhu kožu. Moja koža je više mješovita ali mi ovaj gel savršeno odgovara jer ostavlja lice jako me kazni bez osjećaja zatezanja. Također ima karakteristični ni vrijeme miris koji obožavan.

  • Moj omiljeni Nivea proizvod je Nivea men krema jer sam čak i momka nagovorila da počne mazati lice :D

  • Zapravo, kad je riječ o najdražem Nivea proizvodu dvoumim se između Body Milk Nourishing losiona za tijelo i klasične klasične Niveine kremice u plavom metalnom pakiranju. No, pošto je već bilo riječi o losionu u članku, odlučujem se za Niveinu kremicu :D Mirisom me vraća u djetinjstvo jer su joj i moji roditelji vjerni oduvijek. Sjećam se kad bih ju kriomice uzimala od mame i kako bi me ona nakon kupanja upravo njome mazala. Vrlo brzo iz naše kupaonice nestane, jer je tata koristi nakon brijanja, a njegove tri dame ( mama, sestra i moja malenkost) za sve i svašta :) Postala je kroz svo to vrijeme svojevrsni obiteljski beauty ritual. I danas sam joj vjerna i u mojoj torbici je uvijek, a nerijetko i dečko posegne za njom. :)

  • diana

    Najdraza mi je nivea krema za lice. Ona poznasta plava. Zbog teksture,predivnog mirisa i zaista djeluje na mojoj kozi lica i ostatku tijela. :kima:

  • Moj omiljeni Nivea proizvod je Nivea mlijeko za tijelo s karite maslacem za suhu kozu.Inače imam jako suhu kožu,osobito zimi,uz to koža se peruta i ništa prije nije poboljšalo situaciju. Prije Nivea mlijeka za tijelo isprobala sam sve,ali uvijek se vraćam Nivea smooth sensation mlijeku,koje je najbolje.Također volim i ostalo Nivea proizvode za njegu tijela i kreme za ruke.Niveini proizvodi pružaju hidrataciju,zaštitu i prilagođeni su nama s osjetljivom kožom.Nadam se da ću dobiti priliku isprobati još nešto iz Nivea linije :)

  • Isprobala sam dosta Nivea proizvoda, ali definitivni broj jedan je obična plava krema. Jednostavno je najbolja, bezvremenska, upotrebljiva za svaki dio tijela, njen me miris vraća u djetinjstvo.

  • Definitivno Nivea Soft krema! :D ironično je što ju je prvi počeo koristiti moj momak, a ja sam mu jednom ukrala malo da isprobam… I od tad sam O-V-I-S-N-A! :D ugodan miris, lagana za nanošenje, brzo se upija. Uvijek nosim jedno pakiranje u tubici u torbi, a drugo XXL imam u sobi. Savršena za lice, ruke i tijelo :) Kasnije sam zarazile i frendice sa njom, iako svaka od nas ima drugačiji tip kože, svakoj odgovara :) apsolutno najkvalitetnija krema dostupna na tržištu po toj cijeni :)

  • lena

    Moj omiljeni Nivea proizvod je Pearl and Beaty roll-on. Odlicno njeguje moju osjetljivu kozu a mirise fantasticno. :)

  • Moj najdraži NIvein proizvod je Niveina plava krema, i obožavam je jer je to krema koju koristim od malena, jer me uvijek podsjeća na djetinjstvo , a i krema je super obožavam je

  • Definitivno Nives Soft krema, od ranoga puberteta je u uporabi jer je toliko neutralna i lagana da odgovara mojoj koži kakve god da probleme uzrokuje :’)

  • Jednostavno obozavam NIVEU…uvjek imam barem jedna proizvod u kozmetickoj torbici,tesko je izdvojiti najdrazi…ali eto neko bude IN-SHOWER BODY MILK :)

  • Rada

    Nadam se da cu dobiti nivea nourshing tamno plavi inace ga koristim redovno zato sto mi jedino on pomaze za kozu koja je inace previse suva i leti a posebno zimi.po meni ako imate problem sa suvom kozom resenje je jedino nivea nourshing tamno plavi.

  • Moj najdrazi Nivea proizvod je IN shower mlijeko za tusiranje+jer sam neki puta tooooooliko lijena za razne mazalice. Ovo je pravo otkrice dok jos tus radi ?

  • Nivea je drugo ime za ljubav i sreću
    pa ako dobijem jedan poklon
    ja buniti se neću.

    Volim njene kreme za lice i tijelo, ali
    ipak mi je najdraže Labelo.

    Mažem se kremama dan i noc
    i volim da na Niveu mirišem kada moram na spavanje poć’.

    Nivea i ja najbolje drugarice pa čak i onda
    kad mi iz novčanika uzme sve parice.

    Volim ja Niveu, ali i ona mene jer
    mi daje epitet savršene žene.

    Svaki poslon dobro dođe, ali zapamtite
    DAN BEZ NIVEVE NE SMIJE DA PROĐE :)
    :) :) :) :* :* :*

    • Moj omiljeni Nivea proizvod je Pure & Sensitive mlijeko za suhu i osjetljivu kožu. Njega zapravo koristi moja malena princeza, no i ja kada god uhvatim priliku malo ukradem jer ima tako divan miris i koža mi bude izuzetno mekana. Muž se zeza kada primjeti moju malenu krađu i govori mi da mu se ne žalim kada kroz par godina ona krene posuđivati moje ruževe i ostalu kozmetiku. Nekada već po mirisu moje kože zaključi da sam bila kradljivica pa se zeza da živi s dva djeteta, malenim i velikim. Pa eto, obradujte me tim losionom “za odrasle” jer je možda došlo vrijeme da odrastem, a moja koža bude njegovana na legalan način, bez krađa i pozajmljivanja. :)

  • Biljana

    Najdrazi proizvod mi je nivea nourishing mlijeko za tijelo zato sto mi najvise odgovara za kozu…posto imam suhu kozu…kad njega nanesem na tijelo…bude sjajno i meko…
    Nakon svakog tusiranja ga obavezno nanes na kozu…jer je on jednostavno najbolji prijatelj moje koze ???…

  • Moj omiljeni Nivea proizvod je Pure & Sensitive mlijeko za suhu i osjetljivu kožu. Njega zapravo koristi moja malena princeza, no i ja kada god uhvatim priliku malo ukradem jer ima tako divan miris i koža mi bude izuzetno mekana. Muž se zeza kada primjeti moju malenu krađu i govori mi da mu se ne žalim kada kroz par godina ona krene posuđivati moje ruževe i ostalu kozmetiku. Nekada već po mirisu moje kože zaključi da sam bila kradljivica pa se zeza da živi s dva djeteta, malenim i velikim. Pa eto, obradujte me tim losionom “za odrasle” jer je možda došlo vrijeme da odrastem, a moja koža bude njegovana na legalan način, bez krađa i pozajmljivanja. :)

  • iva

    Najdraze mi je Nivea plavo klasik labello! Moja omiljena mazalica preko zime narucito. Masno je,bogato,svilenkast osjecaj na usnama. Stiti savrseno moje usne kako ne bi popucale.
    Moj muz ga isto voli i vrlo cesto krade meni iz torbe ☺ a i sin cim vidi mamu kaze ajde mama i Mihael bi(ima 3 god.). Navike se usvajaju od malena.
    Pusa od ovisnuce Nivea labella ?

  • I dalje mi je najdraža klasična NIvea krema, jer je bogata, njegujuća, kvalitetno nahrani ruke, a i miris je predivan.

  • Od kada znam za sebe mama me mazala Niveom, a kasnije kad sam narasla sam se i sama odlucila za nju. U sirokom asortimanu Niveinih prozvoda tesko mi je izabrati najdrazi. Obozavam Niveine gelove za tusiranje, a trenutno najdrazi proizvod koji sam potrosila nedavno :( je mlijeko za tijeko smooth sensation. Super mirisi i lijepo njeguje, a ljetos nas je spasilo kad smo izgorili na moru, nasao se pri ruci i sve nas spasio i omogucio nam spavanje po noci bez zatezanja koze :)

  • NIVEA Q10 PLUS serum protiv bora :lol:

  • Najranije sjećanje veže me za Niveu. Još kao curica u osnovnoj školi sjećam se mame koja mi je svaki dan prije škole mazala lice i nos običnom plavom niveom u kutijici, i govorila da mi mora zaštiti lice od vjetra koji je stalno puhao u gradu u kojem sam živjela. Svaki put kada na policama trgovine vidim tu kremicu hvata me nostalgija za tim vremenima. Kroz cijeli život niveini proizvodi me prate jer sam svjesna njihove kvalitete. A sada kada sam odrasla neki od njihovih proizvoda stalno se vrte po mojin favoritima kao npr. umivalica na pumpicu Niveina koja me svako jutro budi prepoznatljivim mirisom. Jos jedan proizvod kojim sam opsjednuta jest gel za tusiranje klasicni plavi nivein. To je jedan jedini gel za tusiranje nakon kojeg ja apsolutno nikada ne moram mazati tijelo dodatnom kremom. Sigurna sam da ga nikada nijedan drugi gel nece moci zasjeniti :)

  • Moj izbor kada je u pitanju Nivea je Cellular Perfect skin krema za područje oko očiju; trenutačno osvjetljuje područje oko očiju
    Krema je namijenjena osobama sa osjetljivim očima i osobama sa lećama.
    Najviše mi se svidjelo što sadrži ilumitator. Uspješno se bori protiv tamnih podočnjaka, sjena oko očiju sitnih borica i natečenosti očiju. Lagano se stapa s kožom, brzo upija ostavljajući kožom područja oko očiju osvježeno.

  • Moj omiljeni Nivea proizvod je NIVEA Nourishing mlijeko za tijelo. Stvarno sam lijena što se tiče hidratacije kože i korištenja svakakvih kremica nakon tuširanja, a koža mi je jaako suha. Isprobala sam Nivea mlijeko za tijelo i stvarno sam oduševljena, koža je glatka, mekana, hidratizirana…jednostavno odličan učinak i super otkriće za mene :)

  • niveu su koristile i moja mama i baka, tako da je uz mene oduvijek. teško mi je izdvojiti najbolji proizvod jer sve kupujem od nivee,ali zadnje što me oduševilo je serum q10 plus. koža mi je preporođena otkad ga koristim, brzo se upija, pegla borice a miris je božanstven. ma, nivea je kraljica svih krema :)

  • Nakon dugo razmišljanja, napokon sam odabrala. Moj najomiljeniji Nvea proizvod je Nivea baby puder. Obožavam ga! Taj puder u mojoj kući doslovce ima status lijeka iz kuće apoteke, a ne kozmetičkog proizvoda. Koristim ga za njegu klinaca, nakon depikacije, a u krajnoj nuždi posluži i kao suhi šampon :). Jako mi se sviđa miris tog pudera.

  • Prvi i jedini proizvod koji sam dobila na Šminkerici je bila maskara koja je očito bila otvorena i isprobana(malo je reći da bi ja radije odlučila ne isporučiti kvazi nagradu nikako,nego je takvu poslati),tako da se moj najdraži Nivein proizvod zove: ”Osvjetlajte si obraz i prestanite ljudima slati testirane proizvode”.Pozdrav iz Zagreba! :*

  • NIVEA Cocoa mlijeka za tijelo je moj najdraži nivein proizvod, bavim se ronjenjem te moja koža koja je konstantno izložena hladnoj morskoj vodi bude suha i ispucana, a niveino mlijeko za tijelo je lagano i izueztno hidratantno za moju kožu :)

  • lijepa stranica

  • bezrjeci

  • Odlicno

  • LaLaLa

    A kada će se objaviti rezultati i dobitnice????

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)