Max Factor False Lash Effect 24h

Objavljeno u Recenzije, autorica: - 30.05.2012.

Predstavljam vam novu Max Factor False Lash Effect 24 sata maskaru! Imat ćete prilike isprobati ovu maskaru i kreirati look s njom ako sudjelujete u našem darivanju o kojem više na kraju.

Novi član u False Lash Effect kolekciji maskara za savršen volumen je False Lash Effect 24 sata koja daje prekrasne guste i razdvojene trepavice, uz savršen volumen koji je otporan na razmazivanje, abrazije i vodu do 24 sata!

Veliki sam fan Max Factor maskara i mislim da sam ih isprobala sve i većinom bila oduševljena! Isto je i s ovom maskarom, oduševila me njezina nevjerojatna postojanost, vrlo dobra pigmentiranost i to što produžuje trepavice i daje im volumen. Cijena je 94,90 kn.

Ne preferiram koristiti maskare ovog tipa četkice jer sam primjetila da one više pomažu kod produživanja trepavica, a meni je prioritet volumen i zato volim “čupave” četkice poput one kod 2000 Calorie maskare. Ipak, ovakve četkice su odlične za osobe s malim trepavicama jer omogućuju da ih potpuno obuhvatite, od korijena do vrha.

Ono što me najviše oduševilo je nevjerojatna postojanost ove maskare. Potpuno je vodootporna! Niti jedna druga vodootporna maskara koju sam isprobala nije joj niti do koljena. Testirala sam ju nekoliko puta jer me taj učinak zabavljao i oduševljavao. Umivala sam se odmah poslije nanošenja, čak i trljala maskaru prstima – ništa, maskara se nije pomaknula s trepavica! :) Maskara se može odstraniti jedino i isključivo dvofaznim odstranjivačem šminke. Prvi put kad sam koristila maskaru nisam ga imala pa ju nisam mogla skinuti prije spavanja (niti jedan drugi odstranjivač nije djelovao) i idućeg dana sam se probudila sa savršenim trepavicama, crnim, gustim, lijepim, bez trunke crnila ispod očiju! :D Ostala sam paf! Nema sretnije od mene jer sam napokon našla savršenu i uistinu funkcionalnu vodootpornu maskaru koju mogu nositi čak i na plažu ljeti, kupati se s njom, biti na kiši i snijegu!

Daje vrlo dobar volumen, ne onoliki koliki ja inače volim, ali najbolji koji se može očekivati od ovako postojane maskare. Jako lijepo naglašava i produžuje trepavice. Jedino što neće napraviti je podignuti i uviti trepavice pa preporučam korištenje uvijača ako vam je takav efekt bitan. Mrvicu lijepi trepavice što je normalno za takvu formulu, ali daje im i lijepi sjaj. Djeluje jako prirodno na očima pa je savršena za dan!

Evo kako izgleda na očima (jedan sloj):

Inače bih ovoj maskari dala ocjenu 4.5 zbog toga što ne podiže trepavice, ali s obzirom na vodootpornost kakvu još nisam doživjela i to što uz nju još daje jako lijep volumen i pigmentiranost dajem joj 5+!

Tri čitateljice imat će priliku isprobati ovu maskaru i kreirati nam party look s njom.

Pravila su sljedeća:

1. U komentarima na članak ostavite svoje ime i grad te napišite koja vam je Max Factor maskara najdraža i zašto

2. Imate vremena do 5.6.2012. u 20.00h

3. Izabrat ćemo tri čitateljice koje će dobiti maskaru i imati za zadatak napraviti Party look koristeći Max Factor False Lash Effect 24h maskaru. Svoje lookove ćete poslati na mail babydoll@sminkerica.com nakon čega ćemo ih objaviti

Sretno! :)

Proizvod iz članka doniran je od strane tvrtke. Autorica unatoč tome zadržava potpuno pravo napisati iskrenu recenziju istog.


Close
Ira Sanja Burojević (BabyDoll) glavna je urednica portala. Makeup i isprobavanje raznih kozmetičkih ...

Ovaj članak ima 77 komentara.

  • Lori

    Irena, Zagreb

    Moja najdraža Max factor maskara je 2000 calorie, jer ima klasičnu četkicu, inace ne volim bas gumene četkice. Imam duge trepavice pa mi je potrebno stvoriti sto vise volumena i nije mi svaka maskara dobra. :) 2000 calorie mi je ok kada ne zelim da mi trepavice izgledaju dramatično nego prirodno uvinute i guste taman za svaki dan! :*

  • Iva

    Obožavam MF maskare a trenutno mi je najdraža Fusion lash mascara….dovoljno je reci da mi je ovo vec 5. :) Iva,Seget Donji

  • danijela

    Danijela Pintarić , Čakovec

    Najdraža mi je Max Factor False Lash Effect Fusion mascara. Volim je zbog lijepe ambalaže koja me odmah privuče. Sviđaju mi se limited edition pakovanja :) Maskara ne lijepi trepavice,daje volumen i pogodna je za moje osjetljive oči. Inače,jako teško nalazim pogodnu maskaru a da mi ne iziritira oči. Super je !!

  • Najdraža MF maskara mi je Masterpiece max. Preferiram gumene četkice, tako da je ona svakako odličan izbor, četkica nije prevelika i maskara se ni nakon nekoliko sati nošenja ne trusi. Daje mojim trepavicama i dužinu i volumen :)

  • Kristina

    Moja najdraža maskara je May Factor 20000 calorie jer je nekako među prvima koje su ostavile dojam na mene i koju sam kupila više od 2 puta. I dalje mi je nekako među najdržima i uvijek bih ju ponovno kupila :kima:

  • ana bojčić

    Pupina Divas Lashes!! To nije maskara, to je čudo od maskare! Sa samo jednim nanošenjem ja izgledam drugačije, gotovo kao sa umjetnim trepavicama! Četkica je neusporedivo bolja od ostalih, ogromna je i jako gusta, tako da je olakšano nanošenje- na lijene curke i one u žurbi- savršeno!! Dobijete dozu volumena koja je iznenađujuća. Tekstura joj je gusta, ali nije ljepljiva i ne stvaraju se grudice. Cijena joj je do 100 kn, prihvatljiva, preporučam kupnju u parfumerijama jer ju dobijete novu, neotvaranu od drugih jer ih prodavačica vadi iz stalaže. To mi je opasni večernji look! Za dnevni sam vjerna 2000 calorie! Stara dobra prijateljica! Nije prenapadna i uvijek izgledam dotjerano i uredno s njom na očima, a i ne može se tako lako potrošiti!

  • Teich

    Tea,Zagreb

    ne samo najbolja MF maskara vec najbolja ikad je MF false lash effect fusion maskara jer produljuje trepavice,daje volumen,a slojevitim nanosenjem dramaticnost..super je i za van i za svaki dan :P volim njenu cetkicu i imam nekoliko starih opranih pa ako koristim neku drugu maskaru,s ovom cetkicom poslje “pocesljam” trepavice da izgledaju onako kako zelim :*

  • Marina

    Marina, Belišće

    Max Factor False Lash Effect Fusion mascara mi je najdraža jer čini trepavice jako dugima i volumiziranima, a pritom ih ne lijepi i “ne spušta”. Odlična je i za dnevni i večernji look, ne trusi se niti iritira osjetljive oči. :)

  • Barbara

    Barbara, Zagreb.
    Najdraža MF maskara mi je False Lash effect jer ima odličnu četkicu, trepavice su duge i uvijene i ne lijepe se.. a i relativno dugo traje jer je nije potrebno gomilati :)

  • Dusica

    Dusica, Sarajevo

    Omiljena MF maskara mi je 2000 calorie. Preko dana stavljam dva sloja, a prije izlaska malo vise i nikad se ne zgrudva niti mi slijepi trepavice. Takodje, ono sto obozavam u vezi ove maskare je sto mi se uopste ne prenosi na kozu oko ociju i kad je stavim nakon uvijanja trepavica zadrzi ih uvijene, za razliku od mnogih maskara ostalih brendova. Cetkica je savrsena za ljude sa malo duzim trepavicama, i moguce je s njom izvuci trepavice iz korijena. Dugo traje i dobro razdvaja trepavice i zato je obozavam.

  • Barbara, Zg

    Najdraža Max Factorova maskara “forever and ever” mi je Max Factor 2000 Calories. Znam da je od njezinog pojavljivanja još milijun maskara izašlo na tržištu, no ova maskara daje nevjerojatan volumen trepavicema i diže ih u visine…Svoju prvu 2000 calories maskaru sam kupila još u srednjoj školi i ostala vjerni fan. Isprobala sam i još neke MF- ove maskare poput False lash effect maskare, ali mi nije MF2000 skinula s trona hihi :)*

  • Leptirich

    Valentina, Belišće

    Moja najdraža maskara svih vremena je Max Factor False Lash Effect !!
    Moje trepavice su dugačke, ali spuštene i ova maskara mi ih jedina lijepo podigne i trepavice zaista izgledaju filmski!!
    Preko dana nosim 2 sloja – trepavice su produljene i guste,
    a za posebne prilike 3 sloja i zaista izgledaju kao umjetne !!

  • Lullaby

    Lorena,Zagreb

    Moja najdraza maskara je MaxFactor 2000Calorie zato sto je to moja prva maskara i mislim da cu joj ostati vjerna jako,jako dugo. Takoder mi je super sto nakon cijelog skolskog dana (ukljucujuci i dane kada imam tjelesni) se ne zgruda niti mi “zakelji” trepavice

  • Little.Miss.Sunshine

    Svaka čast ako se maskara nije niti malo razmazala tijekom noći. :D

    • Lullaby

      hehe…prije spavanja ju sama skidam :D :D

  • Maria

    Maria, Osijek
    Max Factor maskara 2000 Calorie :) zato sto taman odgovara mojim trepavicama, lijepo ih podize i daje predivan volumen, ne radi grudice i prezivljava sve napore :P cetkica je super i divno razdvaja trepavice :kima:

  • Nikolina M.

    Koristim Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look jer mi paše za oči :) tj. pogodna je za osobe koje nose leće o.O i obično kupujem po akcijama a čini mi se da je ta maskara često na popustima jer je popularna, dosta je ljudi koristi. (Nikolina, Zagreb)

  • Tasha :)

    Tamara,Dalj
    Moja najdraza MF maskara je Max Factor Masterpiece Max zato sto ima odlicnu gumenu cetkicu koja je savitljiva i dohvati i najsitnije trepavice,lijepo ih zacrni i odlicna mi je za izlaske,svakako probaj ako nisi :) ona pogled ucini zavodljivim,trepavice su guste i duge,cak mi je jos najbolje kad stavim tu maskaru i malo crnog tusa uz rub trepavica pa pogled bude WOW! Zapravo,ponasa se kao cesljic za trepavice,nema grudvica,ljepljivih trepavica,samo lijepe trepke da zmirkam ko Betty Boop :D jer stvarno budu duuuge :) dugo je koristim,cetkicu mi je zao bacit pa je upotrebljavam za neke druge s losijim cetkicama,pa cak i za mazanje maslinovog ulja po trepkama

  • M

    Moja najdraža Max Factor maskara ( i općenito najdraža maskara ikad) je MF 2000 Calories, savršena mi je i još je pogodna za nas koje nosimo leće :)
    zapravo, hmmm, jedina mana joj je što nije vodootporna (bar ova “Original” verzija koju ja imam, novu nisam probala) pa kad bi False Lash bila jednako funkcionalna, a još je vodootporna, možda bi nakon par godina kupovanja samo 2000 Calories ipak prešla na False Lash ;)
    (Mirna, Rijeka)

  • Noklica

    Mozes mi reci molim te s kojim tocno proizvodom si skinula maskaru? Uvijek na ljeto za more imam vodootpornu maskaru ali uvijek imam muku sa skidanjem :/ Kupila sam jednom od Nivee neko mlijeko za vodootpornu smiknu,ali nije bas bilo uspjesno :/

    • MoKa

      To sam baš ja htjela pitat. Nisam fan vodootpornih maskari samo zato što muku mučim sa skidanjem. Ne želi dolje s vodom (vodootporna je jel :) ), a bome ni s kremom. Nekako se počne “ruljit” i dosta mi trepavica ispadne. Nedavno sam na poklon dobila jednu vodootpornu i sad samo stoji i čeka dane da otkrijem koje je najbolje rješenje.

      • Noklica

        Da,ful počne padati u grudicama a trepavica ispdne masu,a maskaru sa jednog oka skidam po pola sata :O

  • Pinky

    Ana,Osijek
    Moja najdraža Max Factor maskara je 2000 calorie zato što imam ravne i kratke trepavice i niti jedna maskara ih dosada nije uspjela uviti i produžiti kao ona =D

  • Lucija

    Lucija, Rijeka

    Moja najdraža maskara je definitivno MF False Lash Effect. obožavam takve četkice baš suprotno od tebe, jer tražim dužinu. volim da su mi trepavice jako zakovrčane i dugačke :)

  • Laura

    Laura,Bjelovar

    Moja najdraža Max Factor maskara je Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look,zato što imam guste i dugačke trepavice,a ona mi ih razdvoji ali ne napravi efekt sljepljenog izgleda,i još k tome mi dodatno poveća volumen,s čim dobijem dramatični izgled .. vjerna samo joj godinama i nikada me nije iznevjerila.

  • Gordana

    Max factor maskara je 2000 calorie je meni najdraza. Imam duge trepavice koje su na vrhovima svijetle i ova maskara mi i savrseno namaze i izgledaju prirodno a ne sljepljeno. Volim kad su oci istaknute a ne napadne i zbog toga ovu maskaru obozavam.

  • Petra

    Petra, Rijeka

    Kao i većini, i meni je favorit Max Factor 2000 calorie maskara. Postoji više razloga za takav odabir, neki od njih su sentimentalne prirode jer je ta maskara ujedno i prva koju sam kao osnovnoškolska kradomice uzimala s mamine kozmetičke police, a kasnije kao tinejdžerka nanosila na trepavice za prvih cjelovečernjih izlazaka, ali prije svega ta je maskara moj odabir zbog svoje kvalitete koja leži u jednostavnosti; neće učiniti da moje trepavice izgledaju holivudski glamurozno, ali će ih “podići” baš koliko treba i koliko je primjereno za svakodnevne obaveze kao što su fakultet i posao. Zato jer svaka pametna cura zna da je manje ponekad više, ova je maskara našla i zadržala svoje mjesto u mojoj kozmetičkoj torbici i danas, kada mama kradomice uzima stvari s moje kozmetičke police :)

  • Valentina

    Valentina, Zagreb (Zlatar Bistrica)

    Najdraža mi je Max Factor 2000 Calorie. Jako lijepo mi uvine i podigne trepavice, super je za dnevni make up, a također je dobra i za dramatičnije trepavice jer sa nekoliko slojeva izgleda odlično. To je i jedina Max Factor maskara koju sam isprobala, bila je super pa nisam imala potrebe dalje isprobavati i tražiti neku novu, iako sad bi mi baš dobro došla neka njihova vodootporna za ljeto ;)

  • Angie

    Anđela,Seget Donji ( Trogir )
    obožavam MF maskare i općenito njihove proizvode.Trenutno njihova najdraža maskara mi je Xperience Volumising Mascara <3
    Nakon nanošenja ( bez prethodnog uvijanja ) trepavice su podignute,crne,ne lijepe se.Ali ipak prilikom svakog nanošenja uvijem trepavice i dobijem stvarno fantastičan učinak :)) Trepavice su SKROZ uvinute,dugeeeee i što je najvažnije tako stoje cijeli dan.Ne razmažu se i na kraju dana ne izgledam kao panda ( što je bio slučaj s mnogo maskara)
    Inače imam užasne trepavice -.- ali s ovom maskarom izgledaju kao s reklame.Nikada prije nisam dobila komplimente za trepavice,a odkad ju koristim – komplimenti su stalno tu.Definitivno moja preporuka :D

    • Diksy

      Angie, koji uvijač za trepavice koristiš?

      • Angie

        ma onaj običan iz dm-a.mislim ebelinov :)

  • Jasna

    Jasna ,Kosovska Mitrovica (Srbija)
    Max Factor maskara – 2000 calorie -Dramatic look
    Ovo je dosta popularna maskara,vidim da ju je puno devojaka i probalo (a možda i koji momak) lol.Moje trepavice nisu previše kratke ali su tanušne i pomalo retke, jednom rečju sirote, zato im treba ovako neka maskara za volumen. Ovom maskarom moje trepavice baš izgledaju onako pune i lepe.
    Krajem drugog meseca korišćenja ove maskare, ona se dosta zgusnula i ume sad da ostavi i onako grumenčić na trepavicama jer sam je vec skoro potrosila i zato merkam maskare a neces mi verovati,Max Factor False Lash Effect 24h mi je bas zapala za oko,kao da znas sta mi treba :p Četkica je sa mekanim dlacicama sto mi odgovara ali vise volim gumene jer,kao sto rekoh imam jako jako tanke trepavice pa su mi ovi gumeni zupci nezniji.
    Pakovanje je zaista ok. Klasika. Tamno plava maskara sa zlatnim slovima – Max Factor-ov stil.to je jedina maskara koju imam za sad jer sam tek pocela da se sminkam ali bi mi dobro dosla ova :)
    Btw,volim da idem na zurke tako da mi nece pasti tesko da se nasminkam za tu priliku ako pobedim, a ja se nadam da hocu :)

  • branka

    Max Factor 2000 calorie maskara mi je najdraža jer je jedina od koje nemam nikakvih alergijskih reakcija, a kako volim koristiti maskaru zato što imam tanke i rijetke trepavice ova mi je idealna.

  • Super mi je Max Factor 2000 Calorie Curved Brush maskara. Volim zaobljene četkice + 2000 calorie ( queen-mascara ) = savršeno. Ta maskara odlično produžuje trepavice, daje volumen i stvarno super uvija. Volim uvijene trepavice i zbog toga volim ovu maskaru. Odlična je!

    Mihaela Rotim
    Jakšić

  • lela

    Samra, Sarajevo

    Omiljena maskara mi je Max Factor False Lash Effect. Zasto ? jednostavno maskara cini cuda mojim trebavicama. Imam jako guste i duge trepavice i krupne oci, a sa ovom maskarom trepavice izgledaju kao umjetne. Ne trusi se, sto mi je jako bitno (jer stavljam vise slojeva maskare) traje cijeli dan. Broj 1 definitvno :D

  • valentina

    Valentina, Zagreb

    najdraža mi je max factor lash extension effect jer jako lijepo naglašava moje dosta svijetle trepavice, ne trusi se, ne stvaraju se grudice, trepavice nisu slijepljene… zakon je maskara! :D

  • Amela

    Amela,Sarajevo
    Moja omiljena max factor maskara je bez dvojbe masterpiece max,ima savrsenu gumenu cetkicu kakvu ja volim,one cupave mi jednostavno slijepe trepavice,izuzetno je postojana,ne trusi se ni nakon cijelog dana,daje mojim trepavicama lijep volumen i duzinu i izgleda tako prirodno na mojim ocima.

  • Nanethiel

    Maja B., Zagreb

    najbolja ikad max factor maskara mi je 2000 calorie dramatic lashes, daje divan volumen, uvijanje, dužinu, ne trusi se i preživi mi cijeli dan + trening navečer, što mi je uvijek bilo fascinantno :D sad sam nedavno isprobala i 2000 calorie vodootpornu, i ona je ok, mislim da bi bila za nekog s “normalnim očekivanjima” od te maskare, tak da ostajem vjerna običnoj, daje ljepši efekt, a mislim da sam sad našla vodootpornu koju ću kupiti, hvala! ^^

  • MissCullen

    Valentina, Kutina

    Moja najdraža MaxFactor maskara je MaxFactor fals lash effect fusion, osim što je diivna ljubičasta, super mi produži trepavice i da im volumena točno onoliko koliko treba mojim trepavicama. Inače imam guste trepavice ali jaako kratke, a ova maskara napravi čudo od njih. :)

  • blabla

    Moja najdraža maskara je MF False Lash Effect. I koliko god sam probavala druge maskare (Benefit, Deborah, Dior, L’oreal…) uvijek se na kraju vratim njoj. Radi sve što maskara treba raditi, privlači komplimente. :) Kod ove mi se najviše sviđa činjenica da možeš otići na plažu i bezbrižno uživati bez straha da kod izlaska iz mora izgledaš ko panda. :-D

    • blabla

      Petra, Zagreb

  • Barbie

    Barbara, Imotski

    Moja najdraža maskara je MF 2000 Calorie.
    Kupujem je otkad sam se počela šminkati, GODINAMA već. Zapravo, moram priznati da nikad u životu nisam kupila nijednu drugu maskaru :) Nikad nisam ni došla u napast kupiti drugu maskaru jer mi ova pruža sve što želim. Jednostavno sam naučila savršeno baratati s njezinom klasičnom četkicom (od koje, uvjerena sam, nema bolje), a i sviđa mi se njeno jednostavno pakiranje. Čak sam jedno vrijeme skupljala prazna pakiranja, hahaha, bilo ih je na desetke! :))

  • only me

    moja najdraza je 2000 calorie jer mi je jednostavno super! lijepo mi razdvaja trepavice i daje im volumena a i cijena joj je malo niza nego kod nekih drugih max factor maskara .. ja je jednostavno obozavam i ona je moj favorit od svih maskara koje sam probala ali kad sam vidjela kako je BabyDoll nahvalila Max Factor False Lash Effect 24h onda sam htjela probati i ovu

    Maša,Split

  • Mia

    Mia, Zagreb,
    Nemam najdražu Max faktor maskaru, ali ako bi osvojila ovu , vjerojatno bi mi postala, jer je četkica super dizajnirana….

  • Ksenija

    Ksenija ,Osijek
    Najdraža MaxFactori maskara mi je 2000 Calorie jer ima odličnu četkicu, daje mojim trepavicama volume i neodoljiv izgled.. savršena
    volila bi probat i ovu novu da vidim jel bolja od 2000 Calorie :)

  • Marina_1107

    Marina, Zagreb

    Najdraža MF maskara i ujedno jedina koju sam dva puta kupila je Max Factor 2000 Calorie Curved Brush. Jednostavno je savršena. Zakrivljena četkica savršeno uvije i podigne trepavice i bez korištenja uvijača. Dovoljno je pigmentirana i jedan sloj je sasvim dovoljan za dnevni look. Malo teže se skida, pa preporučujem korištenje dvofaznog odstranjivača iako nije vodootporna. :*

  • Martina

    Obožavam sve Max Factorovu šminku. Imam Colossal Volume trenutno,iako je pri kraju..Probala sam nekoliko Max Factotovih maskara,al ova mi je zadnja ok. Iako,baš me zanima kakva je ta,baš bi voljela isprobati :))

  • Suza

    Suzana, Đakovo

    MaxFactor False Lash Effect Fusion – maskara bez koje se ne bih mogla zamisliti. Voli ju svaki moj make up look, a i ja sama kad nemam volje za šminkanje. Ova maskara dolazi u količini od 13.1 ml što je puno, ako uzmemo u obzir da ostale maskare većinom dolaze u pakiranjima od 10 ml. Nijansa koju ja imam je Black.

    A zašto baš nju ? – jer ja savršeniju maskaru nisam probala. Četkica mi se jako sviđa – gumena je i ogromna. Konačno mogu dohvatiti i one najmanje trepavice u unutarnjem kutu oka kao i nanijeti maskaru od samog korijena do vrhova. Nisam se morala nešto pretjerano navikavati na novu četkicu, vrlo lako se barata njome.

    Ne sljepi mi trepavice, već ih lijepo razdvoji, produži i podigne. Boja maskare je klasična crna, ne preslikava se na kapke, lako se skida odstranjivačem za šminku, ali i običnom vodom. Ne trusi se i postojana je. Dugo će vam potrajati, isplativa je investicija iako je malo skuplja, no često se nađe na različitim sniženjima ili u kombinaciji sa nekim drugim proizvodom tako da se zaista isplati.

    Koristim već 3. zaredom ,a stare četkice upotrebljavam za nanošenje ricinusovog ulja. :) I već nekoliko mjeseci dobivam sammo komplimente na racun trepavica :D

  • CiCkava

    Bez nekog prevelikog filozofiranja,upravo ova sa slike je moja najdraža maskara.A zašto?- Pa zato što ja za razliku od tebe volim ovakve četkice :D.Što deblja četkica to veće trepavice,što veće trepavice, ja ljepša i zadovoljnija haha.A najbolje bi bilo imati obe,2000 calorie da s njom fino rasporedim(trenutno mi ne pada odgovarajuća riječ na pamet,zablokao mi mozak :/) trepavice (jer mi se inače ljepe koju god maskaru da koristim) a ovu False Lash Effect da imam trepavice do obrva heheh. Eto :)

    Branka,Mostar

  • Giovanna

    Ivana, Ogulin

    Najdraža MF maskara mi je Masterpiece Max jer obožavam gumene četkice. S obzirom da su m trepavice prirodno jako duge i uvijene, ova maskara odlično obavlja svoj posao. Bez obzira na to, obožavam i 2000 Calorie jer im daje potreban volumen. Obožavam sve maskare koje uspju zadržati moje trepavice uvjene i razdvojene cijeli dan, a s MF maskarama sam to uvijek postigla. Koristim razne maskare i drugih proizvođača, ali barem jedna MF je uvijek u mojoj kozmetičkoj torbici.

  • Lidija

    Svaka koja od mojih nevidljivih napravi vidljive trepesku je moja omiljena ,zato se hvatam za svaku kao utopljenik za slamku misleci da je to ona prava ,pa evo nadam se da bih bas ova bila bingo za moje trepuske,trep,trep :kima: :kima:

  • Narcisa

    2000 Calorie! Savršena crna volimenska maskara! Volim i False Lashes radi savršene naglašenosti svake trepavice. Ipak, 2000 Calorie mi je favorit jer tako dobro zacrni i naglasi trepavice. :) Nijedna od ovih 2 se ne suši dugo i ne sljepljuje trepavice. Također se ne truse, inače mrzim maskare koje se truse.

  • Evelyn

    ”False Lash Effect 24 sata koja daje prekrasne guste i razdvojene trepavice.”
    Not so much. :/

  • štrumfić

    Obožavam MaxFactor maskare. Probala sam ih sve i koristim ih godinama. Ali 2000 Calorie mi je najbolja. Ima najbolju četkicu, super se nanosti, a trepavice su upravo savršene. Za večernji izlazak malo više puta nanjeti, a za dnevni dovoljno samo jedamput. Cijeli dan oči izgledaju super. Ne trusi se, gruda i što je najvažnije oči se ne crvene, ne pucaju kapilarice ni nakon više od 24 sata. Jednostavno savršeno!

  • štrumfić

    Gordana, Zagreb

    Zaboravila napisati ime.

  • Mihaela

    Mihaela ,Sibinj (Slavonski Brod)
    Najdraža maskara mi je 2000 calories,to je ujedno i jedina MF maskara koju sam probala..Sviđa mi se njena četkica,lako se nanosi,i savršena je za dnevni look.Ne izaziva mi nikakve iritacije i ne peku me oči od nje,što mi je vrlo važno s obzirom da nosim leće.
    Ova nova maskara mi se čini vrlo dobrom za ljeto,mogla bih ju kupiti ako ju ne osvojim :)

  • Ines

    Ines, Sarajevo
    Max Factor maskara 2000 Calorie Curved – definitivno najbolja :)
    Maskara mi je inače, neizostavna u šminkanju, blo preko dana ili naveče, prirodno ili ne .. ova maskara me na prvi pogled privukla izgledom, jednostavno mi je izgledala elegnatno i lijepo, nekako sa stilom, baš kako meni i paše :)
    Četkica se nekima ne sviđa, no, upravo ona me je “kupila” – moje trepavice i donje i gornje, prekrasno izvuče, tako da mi više nije nocna mora imati samu maskaru na očima, za promjenu. :)

  • malena

    Diana, Zagreb ♥
    Meni najdraža je max factor 2000 CALORIE DRAMATIC LOOK maskara :D
    Najbolja maskara koju sam isprobala od max factor-ovih!
    Odlična četkica, vidljivo mi se produlje trepavice i nisu sljepljene ^^

  • Hazzy

    Ime: Hazrete
    Grad: Duga Resa

    Najdraža maskara mi je Max factor false lash effect crne ili smeđe boje..svejedno. Obožavam je upravo zbog četkice koja može dohvatit sve moje trepavice. Imam poprilično duge i guste trepavice tako da je ova maskara savršena jer mi zaista daje dojam umjetnih trepavica. U školi mi se dogodilo da mi je cura prišla u uhvatila trepavice misleći da je otpast jer kao nisu moje..haha. Probala sam i 2000 calories, ali mi takve četkice ne pašu, sljepe moje trepavice.
    Što da više kažem osim da bih bila presretna da dobim ovu maskaru? :P

    :D :*

  • Martina

    Bok svima!

    Moja definitivni No.1 u izboru maskare je Max Factor False Lash Effect,prva u kolekciji. Osim sto strasno naglasi trepavice,ne ostavlja ljepljive krajeve i ooooodlicna je za glamour look ili kakav smokey eye <3
    Imam dosta slabe trepavice,pa mislim da False Lash Effect njabolje izgleda na neko tamnije sjenilo ili eyeliner. Ako je koristim za ''every day'' volim je nanijeti u 1 sloju,kako ipak ne bi bila malo prenapasna (:
    za nas svijetlije,mislim da bi to trebalo biti primarno.
    i da,grudicama ni traga!

  • Innana

    Ivana, Zabok. I meni je, kao i većini cura, najbolja maskara MF 2000 Calories. Mislim da je to legenda među maskarama (sjećam se da ju je moja mama koristila još dok sam bila mala)… Izvanredna klasika… :)

  • Mirna

    Najdraža maskara FALSE LASH EFFECT FUSION u ljubičastom pakiranju :) Produžuje trepavice i nema grudica. Mala mana za ovo doba godine je što nije vodootporna, stoga bi mi ova maskara dobro došla :) Maskara je nešto bez čega ne izlazim iz kuće, pruža taj dramatičan look za izlaske, a opet osvježava pogled nakon neprospavane noći. Ona je mala doza samopouzdanja koju uvijek imam uz sebe.

  • Anamy

    Anamarija, Mostar, BiH

    False Lash Effect mi je najdraza ne samo MaxFactorova nego najdraza maskara ikad a isprobala sma ih jako mnogo. Najomiljeni look mi je jako klasican, crveni ruz, koraljno rumenilo i na ocima maskara i ponekad tus, zato mi je vazno da imam jako dobru maskaru a False Lashe Effect im daje i duzinu i volumen, Vec sam gledala ovu mislila je kupit al trenutno imam par koje koristim pa ne zelim da se osuse i zbog toga je zasad na listi proizvoda koje cu kupiti.

  • Karolina

    Karolina, Varaždin.

    Volim Max Factor-ovu 2000 calorie. Ima dobru četkicu i vrlo lako njome mogu ”ukrotiti” svoje duge trepavice, ne trusi se, postojana je, daje solidan volumen, a i cijena joj je dosta povoljna. ;)

  • Miss.L

    Lorena.G Gornji Vakuf-Uskoplje
    Moja najdraza Max Factor maskara je Xperience Volumising maskara . Zato sto je to bila moja prva maskara i koje god da probam uvijek se vracam njoj .Zato sto se nikad ali bas nikad ne razmaze sama , produljuje trepavice ,predivno ih uvije i ostavlja ih takvima cijeli dan .Isprobala sam svee Max Factorove maskare osim ove False Lash Effect i volila bih je isprobati .I svakako cu je jednom isprobati ,tko zna mozda je i bolja od mog favorita Xperience Volumising . :)

  • Nisam sigurna da li se mogu natjecati iz BiH ali evo da pokusam, bilo bi fino dobiti nesto od susjeda (osim najboljih godisnjih odmora, uh kad ce taj august xD)
    Meni najdraza je MF 2000 Calories. To mi je neprevazidjen klasik i nikad me ne razocara. Otkrila sam savrsenu kombinaciju: 1 sloj MF 2000 + 1 sloj Essence I <3 Extreme i vjerujte rade cuda zajedno, skoro svi me pitaju da li nosim umjetne trepavice a ja kao iz one reklame " To nisam ja, to je moja Schauma" ( samo je u ovom slucaju maskara, uglavnom you get the point xD )
    Inace kad je u pitanju Max factor najvise vjerujem upravo njihovim maskarama, ostalo kupim tu i tamo. Nego pakujte to i saljite za Sarajevo, taman su mi ove pri kraju, a stipendija kasni :-D Puno pozdrava!

    Ime: Amela Sacak Avdic
    Mjesto: Sarajevo, BiH

  • Anči

    Anči, Zagreb

    Najdraža Max Factor maskara mi je definitivno Masterpiece Max, koju koristim već godinama. Zašto? Prirodno imam duže trepavice pa mi ova maskara savršeno istakne baš svaku, dovoljna su dva-tri sloja da oči zasjaju ;) Normalno, po danu težim prirodnijem look-u pa stavljam dva-tri sloja, dok za izlaske sloj više. S njom postižem baš onakav look kakav si u tom trnutku zamislim, divna je ! :)

  • Manon

    Dragana, Varaždin

    Najdraža MF maskara mi je Masterpiece max, idealan omjer volumena i dužine uz prihvatljivu cijenu. Kratko i jasno.

  • lauraaa

    Martina, Pleternica

    Max Factor – Xperience Volumising maskara- prvenstveno je koristim zbog toga što daje glamurozan volumen, samo jednim slojem izrazito naglašava oči i čini ih većim..rezultat korištenja su velike i guste trepavice. Prilikom nekih većih svečanosti nije potreban niti ayeliner niti sjenilo da bi imali pesprijekoran izgled…dovoljno je samo nekoliko slojeva Xperience Volumising maskare! :) Baš zato mi je i najdraža :kima:

  • Jean

    najdraža njihova maskara mi je Max Factor False Lashes! trepavice mi nakon korištenja te maskare izgledaju naprosto čarbono! ne lijepi se, uvija ih, ne trusi se i ostavlja predivan volumen! :)))
    Dunja, Zabok

  • Mirella

    Najbolja Max FActor maskara mi je 2000 Calorie jer odlično naglasi moje kratke trepavice. Obožavam Max Factor i nadam se da ću osvojiti nagradicu :)

  • Tamara Leljak

    Tamara Leljak,Krapina
    Obozavam 2000 calorie curved brush volume & curl i 2000 carolie dramatic volume..Postojane su,daju trepavicama gustocu i ízduzuju ih :)))

  • ANICA

    Anica, Slavonski Brod
    Imala sam priliku isprobati Max Factor Masterpiece Max maskaru koja me zaista oduševila. Prirodno imam dosta dugačke trepavice, ali prilično svijetle, pa ih četkica ove maskare lijepo razdvoji, naglasi i malo produži, a u kombinaciji s prethodnim korištenjem uvijača daje savršen rezultat. Ne sljepljuje, ne gruda se, jednostavno se nanosi.. savršena! To je maskara za sva vremena i dok god se bude proizvodila bit ce sastavni dio mog nesesera. :D

  • Marija

    Ja zakasnila.:S
    Inače Max Factor 2000 Calorie

  • DOBITNICE:
    1. Marina, Belišće
    2. Anči, Zagreb
    3. Maja B, Zagreb

    Molim dobitnice da svoje podatke pošalju na mail babydol@sminkerica.com :)

    Veselimo se vidjeti vaše party lookove!

    • Kako nam se Maja B nije javila, nažalost moramo izabrati novu dobitnicu, a ona je:
      Tamara (Dalj) :)

      Čestitke Tamara, molim te pošalji nam brzo svoje podatke na babydoll@sminkerica.com!

  • Marina_1107

    Hah, a ja se ponadala ;(

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)