L’Oreal Infallible 24H Fresh Wear puder – nova formula

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 16.10.2018.

L’Oreal je nedavno na tržište plasirao novu poboljšanu formulu dobro znanog i mnogima omiljenog Infallible 24H Fresh Wear pudera. Pogledajte moje dojmove.

Infallible 24H Fresh Wear tekući puder pruža srednje do jako prekrivanje i namijenjen je svima koji žele besprijekoran ten u svim situacijama. Formula je otporna na vodu i znoj i to je najveća novost. :)

Cijena za standardnih 30 ml iznosi 99,00 kn.

Više o puderu, kako se ponaša na licu, koilko je postojan i ostale informacije koje bi vas mogle zanimati pogledajte u videu.


Close
Janja Martinec (LadyLioness) živi i radi u Varaždinu. Diplomiranu profesoricu sociologije i kroatolo...

Ovaj članak ima 1 komentar.

Ostavite komentar

:) :( :* ;) ;( :? :D :lol: :P o.O :ideja: :ljut: :kima: :ozbiljan: :ljut2: :znoj: :mrgud: :sramise: :spava: :usklicnik: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)