Cover FX Custom Enhancer Drops

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 15.03.2019.

Ja sam velika obožavateljica highlightera u bilo kojem obliku – tekući, u kamenu, praškasti, baked, kremasti – you name it. Definitivno su mi najdraži za isprobavanje i svaki puta kada se šminkam, to mi je najdraži dio. Ovo je jedan od onih proizvoda koji su mi dugo dugo vremena na wish listi, ali su mi uvijek bili preskupi.

Radi se o tekućem highlighteru brenda Cover FX, a nijansa koju sam isprobala je Moonlight. Osim Moonlight nijaNse, postoji još 6 nijansi koje možete pronaći na Cult Beauty stranici. Cijena za 15 ml je 34 funte (oko 292 kn).

Ja nažalost nemam ovu veliku verziju, već smo uz narudžbu sa Cult Beauty stranice dobile tester od 2.8 mL za isprobavanje. Mogu reći da je to dovoljno velika količina za isprobavanje, s obzirom da je vrlo intenzivan i dovoljne su vrlo vrlo male količine.

Sami tester došao je u maloj kutijci koja sama pokazuje da se radi o high end proizvodu. Vrlo delikatno, rose gold pakiranje i unutra mala minijaturna bočica sa kapaljkom. Stvarno su se potrudili oko pakiranja i samog testera, što nije česta pojava, pa me to odmah oduševilo.

Na poleđini pakiranja navode da se proizvod koristi za prilagođavanje vaših omiljenih proizvoda – proizvoda za hidrataciju, seruma, ulja, primera, pudera i toniranih krema. Dobro promućkati prije korištenja, dodati 1-3 kapi, dobro promiješati prstima i aplicirati kao inače.

Ja ga koristim na način da dodam 2 kapi u tekući puder, ili stavim na mjesta gdje inače stavljam highlighter, prije setiranja sa praškastim proizvodima. Kao što sam rekla, vrlo vrlo je intenzivan i dovoljne su uistinu male količine za wow efekt.

Ako ga koristite samog kao highlighter na jagodicama, preporučam jednu kapljicu koju ćete odmah blendati prstima. Dosta se brzo suši, pa ako ga odmah ne izblendate znaju ostati flekice. Ja ga uvijek setiram i sa highlighterom u kamenu jer volim dosta highlightera. Ali, za one koje vole malo nježniji makeup, nemojte ga setirati, ostavite samo njega, dovoljno je jak. Neće se micati nigdje tokom dana, s obzirom da se iz tekuće teksture brzo osuši i setira.

Ne koristim ga često ispod pudera jer mi zna dosta osušiti lice, a i ne vidim neki efekt onda jer koristim uglavnom pudere s velikim prekrivanjem.

S obzirom da mu je cijena malo veća, koristim ga uglavnom za neke posebne prilike, ali definitivno ću jednom naručiti full size pakiranje i to neku drugu nijansu za isprobavanje.

A ovako izgleda na licu u kombinaciji sa Anastasia Beverly Hills highlighterom o kojem smo već pisale ovdje. A ako Vas zanima kako ga nanosim i kako izgleda, pogledajte i video na našem kanalu ovdje.

Koristite li vi tekuće highighlightere? Jeste više za suptilniji, nježniji highlight ili volite zabljesnuti s više highlightera?


Close
Ines i Tea Kristić (Inea_sisters) dvije su sestre iz Osijeka koje se već neko vrijeme bave pisanjem ...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)