Bourjois Volume Glamour Max Definition maskara

Objavljeno u Recenzije, autorica: - 15.02.2012.

Inače nisam sklona kupovanju proizvoda samo zbog lijepog izgleda njihove ambalaže, ali ova maskara je bila izuzetak. Čim sam ju prvi put vidjela, znala sam da ju moram kupiti. Dolazi u predivnoj hot pink boji, zaobljenog ženstvenog oblika i najljepša je maskara koju sam ja ikad vidjela.

Bourjois ima tri maskare u seriji Volume Glamour Max – Volume Glamour Max, Volume Glamour Max Waterproof i Volume Glamour Max Definition (o kojoj je ovdje riječ).  Ostale dvije su istog oblika ali u crnoj ambalaži, dok je Definition maskara hot pink boje. Na idućoj slici je moja maskara, ali kako je slika ispala dosta tamna i boja ambalaže nije potpuno vjerodostojna, ispod nje je i slika ove maskare sa Bourjois službene stranice koja prikazuje realnu boju ambalaže.

No, ipak nije sve u ambalaži. Sigurno vas zanima cijena, ali i karakteristike samog proizvoda. Cijena ove maskare je 69,90 kuna. Možda će vam se ovo učiniti puno, ali cijene maskara nekih drugih brendova kreću se i oko 100 kuna, pa smatram da, s obzirom na kvalitetu koju dobijate, ova cijena nije prevelika.

Druga stvar koja je, pored boje, specifična za ovu maskaru je i njezina četkica. Četkica je gumena sa vrlo kratkim i gustim “češljićima”. Oko te četkice imam podvojeno mišljenje. Sviđa mi se kako lijepo odvoji svaku trepavicu, a i količina nanešenog proizvoda se ovom četkicom može lako kontrolirati pa nećete završiti sa grudicama na trepavicama. Ipak, četkica je jako velika pa bi to curama sa sitnijim očima mogao biti problem. Na idućoj slici možete vidjeti kolika je četkica u odnosu na ambalažu. Prilično je debela i dugačka, pa morate biti jako pažljivi da se ne zamažete po nosu ili oko oka prilikom nanošenja.

Ipak, kako sam već rekla, ako jednom svladate ovu maskaru i četkica vam ne bude prevelika, dobit ćete jako lijepe rezultate. Tekstura same maskare nije niti pregusta, niti prerijetka pa jako lijepo možete graditi koliko maskare želite. Ne suši se prebrzo na trepavicama pa možete bez problema polako odvojiti svaku trepavicu i nanijeti koliko maskare želite bez da se trepavice na brzinu slijepe.

Ako rezultate koje dobivam ovom maskarom uporedim s nekim drugim maskarama, rekla bih da je odlična ako želite da vaše trepavice izgledaju gušće, ali ako želim duže trepavice ipak bih koristila neku drugu maskaru.  Posebno bih ovu maskaru preporučila za donje trepavice jer ih sitni i gusti češljići četkice jako lijepo razdvoje, a kako su češljići dosta kratki, manje su šanse da ćete umrljati kožu ispod trepavica.

Za kraj, pogledajte kako moje trepavice izgledaju prije i poslije nanošenja Volume Glamour Max Definition maskare.

Jeste li već probale ovu maskaru? Hoćete li ju kupiti? Kupujete li vi nekad proizvode samo zbog lijepe ambalaže?


Close
Nataša Ivković (Infinity) rođena je u ljeto 1988. godine, dolazi iz okolice Vukovara (Bobota) i zavr...

Ovaj članak ima 50 komentara.

  • Maria*

    PREDIVNO *__* Ocarana sam :lol:

  • Kristina

    Ne kupujem bas proizvode samo zbog pakiranja, ali ovo mi je slatko, a i koliko vidim nije lose :D A inace ova tvoja slika kod ‘biografije’..Podsjecas me na Macbarbie07 na youtubeu.http://www.blondesearch.ru/img/23/23b/Victoria_s_Secret_Model_Hair_Makeup_Shhh_.jpg.. :)

    • Infinity

      Hehe, hvala… Obožavam Macbarbie07 :)

  • Eva

    Da i ja sam sucker za ambalaže, no vjeruj mi, ponekad i “ružne” odnosno one koje ne upadaju u oči su fenomenalne! Uvjerila se! :kima:

  • Nina

    cetkica me ful podsjeca na avonovu supershock maskaru.. trenutno imam nekoliko otvorenih maskara, tako da tek kad njih potrosim kupujem novu, al ova je definitivno prva na popisu :)

    • Marina

      Baš sam i ja htjela komentirati da me podsjeća na avonovu supershock maskaru…. Meni veličina četkice nebi bila problem jer sam i sama radila s tom avonovom maskarom…. Što se tiče ambalaže,pravi je bonbončić…Rijetko kad kupujem zbog ambaleže proizvod,ali zna mi se dogoditi da samo iz tog razloga kupim taj proizvod… I najviše mi se sviđa kod ove maskare što razdvoji trepavice, baš onako kako ja voli… Za razdvojenim trepkama patim… :*

      • Nina

        samo se nadam da je malo bolja nego ova od avona. iako ju obozavam, al malo mi je presuha.

      • Vidiš, kod mene je suprotno :)

      • Marina

        i kod mene je suprotni…meni je bila savršena…

  • Imam jedno pitanje nevezano za post… Kada ćete objaviti dobitnice Sapunotekinih poklona?

    • ella

      Rezultati nagradne igre su objavljeni u komentarima na taj post ( ja mislim zadnji komentar ) :lol:

  • kako lijepe obrve imas :*

    • Infinity

      Hvala :*

  • Često kupim nešto samo zato što jako lijepo izgleda iako mi ne treba :D Obožavam pinky stvari i mislim da sam već negdje vidjela na nečijem blogu recenziju ove maskare. Pročitala sam tonu recenzija različitih maskara i nikako se nisam mogla odlučit koju bi kupila i ova je moj favorit :D Mislim da će slijedeći posjet Kozmu biti upravo zbog ove maskare :D

  • Ana

    Bourjois je poceo rasturati kad su maskare u pitanju. Volume Fast & Perfect me apsolutno odusevila, tako vjerujem da cu probati i ovu. Ako je suditi po fotkama, vrijedit ce… iako sam malo ‘on the fence’ kad su u pitanju te gumene cetkica…

  • Little.Miss.Sunshine

    Ambalaža je predivna :D

    Meni je super maskara Essence I love extreme imam male oči i velika je četkica ali super odradi posao. :D

    • MiNi

      da li bi mi mogla reci nesto konkretno o Essence I love extreme maskari ? dugo je gledam, neznam da li da je kupim :)

      • Iva

        Najbolja maskara ikad! Daje volumen i efekt umjetnih trepavica, a sve to za 25 kn :) Meni je odlična i ne želim da je ikad izbace iz prodaje :D

      • Little.Miss.Sunshine

        Ja imam male oči pa samim time i trepavice, ali su dokle još guste i nisu uvrnute pa koristim uvijač. Maskara ih produži i daje volumen. Mrvicu ostane viška na vrhu maskare, ali to ukloniš, nisam još ašla maskaru koja to ne radi. Fino ih naglasi i razdvoji, ja uvijek stavim dva sloja jel volim velike trepavice, ali jedan sloj bi bio dovoljan za prirodniji look. Definitivno ju ti preporučam, najbolja maskara koju sam probala :D

      • Teich

        kupi!! ;) predobra :P

      • MiNi

        hvala cure :)

  • 07tonela

    prirodno guste trepavice :*

  • Htjela sam kupiti tu maskaru neki dan, pakiranje i četkica su me odušavili, ali sam se ipak odlučila ma Max Factrove dvije koje su opet u paketu…

    • Judith

      Možeš mi molim te reći koje su to 2 u paketu?

    • Teich

      MF u <3

  • Ja imam običnu crnu verziju i bila sam tako sretna kad sam vidjela da odlično obavlja posao, ali kada je došao red na skidanje pao mi je mrak na oči. Užaaaaasno teško se skida, vatica je doslovno bila bijela nakon što sam prelazila s njom preko maskare. :mrgud: Četkica ove maskare mi se jako sviđa, ali nekako sam još uvijek skeptična.. Za sad koristim L’Oreal Million lashes :)

    • Tasha :)

      i ja ponekad padnem na izgled pakiranja,inace ne dajem puno na maskare,svaka mi je dobra :D na poklon sam dobila MF Masterpiece Max maskaru koja takodjr ima ovakvu cetkicu gumenu s kratkim cesljicima i jedostavno je nije moguce stavit previse

  • t.

    Lijepo maskara izgleda, no ja ostajem pri Lorealu :*

  • kaj se tice ambalaze, ja sam valjda 10 minuta slinila nad lash architect 4d i okretala je u rukama i uzdisala nad njom kak je divno dizajnirana.. i sjajna i sve.. hahahaha :D tak da kuzim…

    • tina

      Ja imam običnu lash architect i odlična mi je ! koristim ju već mjesecima, nije se ni osušila i ima je još! Slijedeću ću si uzeti tu 4d, a znaš možda koja je cijena te 4d ?

  • Teich

    nisam probala ovu,tesko cu se odluciti na kupnju bourjois maskare jer sam na nagovor prodavacice kupila neku njihovu sa spiralnom gumenom cetkicom i nikako mi nije legla,pakiranje je isto neko “uvinuto” (inace koristim MF false lash effect) međutim danas sam sasvim slucajno u dmu primjetila paket volume million lashes maskare i sjajila za 35kn!!! i morala sam uzeti za probu :P

  • Ja sam izgleda ubola najgoru iz ove serije..Obicnu Volume glamur max, koja je bezveze, sva se umazem cetkicom. Ne izvuce trepavice, slepi ih i kruni se jako, zaobidjite je!!!

  • Lolitta

    Ja si baš hoću kupiti Bourjois Volumizer maskaru jer ju svi odreda hvale, ali sad se dvoumim…ambalaža mi je divna, a takvu četkicu ima i Lorealova Telescopic makara i srebrna i zlatna.

    • Marina

      ja imam zlatnu i nije takva četkica… jedino ako ju nisu promjenili ali meni su takve gumene četkice zakon…

    • Elaine

      Kupila sam ju zabunom ne znajuci da je vodootporna, inace je savršena!
      Ako je netko zainteresiran prodajem za 40kn :)

  • trixiebell

    Savršen oblik očiju i divne trepavice :kima:

  • sanja

    imam tu maskaru i na početku sam bila jako oduševljena jer mi je stvarno jako lijepo pasala za moje oči i trepavice ali mogu reći da je za mene jedina mana te maskare to što se brzo suši i već nakon 3 tjedna počinju se stvarati grudice

    • Infinity

      Hm, ja ju još uvijek nemam toliko dugo… Nadam se da se ova moja neće tako brzo osušiti… :(

  • nina

    Pitanje – koja maskaru preporučate za produljenje trepavica??
    S volumenom nemam problema, al volim dulje trepavice.. godinama sam koristila lorealovu telescopic (zlatnu) i bila mi je najbolja na svijetu, ali povukli su je iz prodaje.. ;(
    imate neku drugu za preporučiti??

    • LolaRose

      ona ljubičasta od maybellina

  • Nanethiel

    a kakva je dugotrajnost? jel se trusi? jel vodootporna (odn. suzootporna u ovo divno doba zime i vjetra i suženja očiju.. =P )?

    • Infinity

      Meni se ne trusi, ostane mi prilično jednaka od kako ju stavim dok ju ne skinem. Vodootporna nije, ali mislim da joj par suza ne bi naškodilo. Hm, nisam sigurna, nisam još “plakala” s ovom maskarom… :)

      • Elaine

        Ova roza Bourjois volume glamour max definition je vodootporna! I uljnooptporna… Trebali su to napisati na ambalazu!!!
        To je jedina maskara koju koriste profesionalne sportasice u sinkroniziranom plivanju – jer se NE SKIDA!

  • Tanya

    hmmmm… sumnjam da budem ovu isprobala… jednostavno, nekak se ne volim upoznavati s novim čudnim četkicama… :) a i vjerna sam maybelline-u već godinama… :)

  • Woopy

    Ja imam Volume Glamour Max Waterproof i kriminalna je :(

  • pahuljica

    @nina: Collistar Superextreme volumen, volumen ne daje, ali duljinu je :) cijena joj je o-h-o-ho, ali radi ono sto ti treba.
    Iskreno, nisam odusevljena ovim maskarom i izgledom na tvojim ocima. samo je obojala tvoje trepavice (koje su prirodno lijepe i s oblikom), ali mi se cini kao da imas 2 sloja maskare te se na pojedinim trepavicama vidi dosta maskare. Mene ne bi nagovorila na kupnju

  • Banjalucanka

    Kod nas u CM-u moze se kupiti sad do 4.januara na akciji -30 % po cijeni od 12,80 km ili 6,56 evra. Jedino ne znam koju bih izabrala: Volume Glamour Max ili Volume Glamour Max Definition? Ne volim vodootporne, vec samo obicne, imam krace trepavice, nadam se da ce mi odgovarati cetkica :D

  • Lu

    najgora maskara koju sam ikad koristila! :( :(

  • Layla

    Savršena maskara za kopno i vodu,hahaha.. Oči su cijeli dan besprijekorno našminkane,bez obžira da li ronite,skačete,plivate ili ste na nekoj gala večeri,gdje make up mora biti savršen. Preporučujem je svim djevojčicama,djevojkama i ozbiljnijim gospodjama.

  • adomnan

    imam jako slabe i rijetke trepavice.ova maskara učini pravo čudo s njima! daje volumen,izduži ih,nisu slijepljene i dugo je postojana na očima.uopće se ne trusi. jedino s čim nisam oduševljena je četka koja je malo prevelika al brzo se nauči baratati njome. vidim neke curke se tuže da ju je teže skinuti.ništa što maramice za skidanje šminke i ricinusovo ne bi mogli rješiti.preporučam!a ja maskaru više ne mijenjam! :*

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)