Sigma Bare paleta sjenila

Objavljeno u Recenzije, autorica: - 08.01.2012.

Nakon slavne Urban decay Naked palete sjenila s predivnim, neutralnim nijansama koja se prodavala u ogromnim količinama tokom prošle godine i njene nasljednice, Naked2 palete koja je u prodaju puštena nedavno, na tržište je izašlo mnogo različitih, povoljnijih kopija. Jednu od njih sam vam već predstavila (NYX Nude on Nude paleta), a sada vam predstavljam Sigminu verziju.

Nisam imala prilike isprobati Naked paletu, no poznavajući Urban decay sjenila vjerujem da je kvalitetom odlična, a cijenom malo precijenjena. Sličan je slučaj i sa Sigma paletama sjenila.

Sigma Bare paleta sadrži 8 sjenila (za usporedbu, Naked paleta ih sadrži 12) različitih tekstura. Posebno me razveselila činjenica da je nekoliko nijansi potpuno mat, što je rijetkost, a sama kvaliteta mat nijansi je vrlo dobra. Ostale sadrže blagi shimmer, a nijanse Shine i Command nešto krupnije šljokice. Ove dvije nijanse se ujedno i najviše truse, iako nisam sigurna bih li ovo navela kao nedostatak pošto je trušenje gotovo nezamjetno u odnosu na većinu sjenila na tržištu.

Sjenila su jako dobro pigmentirana, što je opet na tržištu rijetkost za mat i svijetle nijanse, a trajnost im je odlična. Nijanse su odlične za dnevni i večernji makeup.

Cijena palete je oko 210 kn, što je nešto manje od Naked palete, ali otprilike isto ako u obzir uzmete da Naked paleta ima 4 sjenila više, a košta 300-njak kuna. Pakiranje je od čvrstog kartona s ogledalom na poklopcu i magnetskim zatvaranjem te dolazi s dvostranim kistom. Na jednoj strani je E55 plosnati kist za nanošenje sjenila, a na drugoj E40 kist za blendanje.

Ako ste jedna od onih koje koriste većinom neutralne nijanse sjenila te želite kvalitetnu paletu sjenila, onda je ova paleta dobra investicija, pošto će vam potrajati zaista dugo. Isprobala sam i Sigma flare paletu, o kojoj nešto više u jednoj od nadolazećih recenzija.

Jeste li isprobale koju od Sigma paleta? Kako vas se dojmila ova paleta sjenila?

Close
Ivana Blažoti Mijoč (WannaBe) magistrica je informatike koja je nakon nekoliko godina rada u korpora...

Ovaj članak ima 5 komentara.

  • xxBlueMissyxx

    Sigmine palete mi se čine odlične i voljela bih imati Bare paletu. Samo mislim da prvo što ću naručiti od Sigme su kistovi, a ne paleta. :) A sad vezano za novu Šminkericu: SUPER JE. Vjerojatno će mi faliti stari izgled, ali ovo je preodlično. Stvarno mi se jako sviđa!

  • Ajsa

    Zelim samo da kazem da mi se jaaako svidja novi izgled Sminkerice :D

    • tonela07

      Meni bas nije. mislin dobro je al sam previse naviknuta na stari :(

  • zamet

    iskreno ne svida mi se novi izgled zbunjujuće je ful :/ al bum se navikla nekako :)

  • Maja

    zanima me, kako si dosla do palete? Naručena sa njihove stranice (SIGMA)? Ako da, jesi platila carinu?
    Hvala unaprijed! :)

  • Veza natrag

  • Trackback from Šminkerica – Make up i lifestyle portal
    Tuesday, 20 March, 2012

    […] fbShare = { size: 'small' } Nakon što sam vam predstavila Sigma Bare paletu, vrijeme je i za njenu šarenu sestru, Flare paletu. Ako niste ljubiteljica “nude” […]

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)